Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
hmm dva dni...mne sa už neozval dnes je to piaty den a on sa ani asi neozve lebo aj predtým som sa mu ozvala ja ale teraz už nemôžem aj ked mám sto chutí ale viem že je to zbytočné...ale chcela by som vedieť aspon ako sa má čo robí a tak,ale ja sa mu už nechcem ozývať,lebo on mi vždy odpíše aby som to teraz neriešila a nechala tomu čas...takže tak.To je dobre že nejdeš lebo by si ho mala stále na očiach a nebolo by ti dobre keby si ho napriklad videla ako sa baví....
no tak čo ti poviem,už 2dni sa mi neozval, čo je rekord..ale tak mi aj napísal,že bude lepšie,keď sa mi nejaký čas nebude ozývať..takže tak. A dnes je pekný slnečný deň, tak som si povedala, že sa dnes nebudem trápiť.. Lebo včera večer,keď som bola vonku, tak som mala taký blbý pociť, aby som ho nestretla, nechcela som ho vidieť:(
na svadbu neviem, ale asi teda nie, lebo sa mi ešte neozval ohľadom toho, fakt pôjdem asi len na obrad do kostola, aj tak je svedok,tak to je pre mňa lepšie..
a ty ako?
no hej,a ako sa inak máš luuli? a na tu svadbu teda nejdeš?
ema20,ano, má to taký dobrý text, síce veľmi jednoduchý(ako väčšina anglických textov),ale o to výstižnejší!!!
ahojky,no je to zvláštne ale tá pesnička je super!
Leona Lewis – Better in time - Radšej načas
Bez teba to bola najdlhšia zima
Nevedela som na kam sa mám obrátiť
Hocikam sa pozriem, nemôžem na teba zabudnúť
Nakoniec sa cez všetko prenesieme
Príď, vstúp
Myslím že som počula klopkanie
Kto je tam? Nikto
Myslím že si to zaslúžim
Teraz zisťujem že som skutočne nevedela
Nič si neoznámil, znamenáš všetko
Rýchlo sa učím, opäť milovať
Všetko čo viem je že budem ok
Napriek tomu nemôžem bez teba žiť
Zraňuje to keď sa z toho liečim
Všetko bude časom lepšie
Napriek všetkému ťa skutočne milujem
Usmievam sa pretože si to zaslúžim
Všetko bude časom lepšie
Ako môžem pozerať TV
Bez toho aby mi ťa niečo nepripomenulo
Všetko bolo tak ľahké
Len dať bokom tvoje pocity
Ak snívam
Nechcem aby boli moje city zranené
Ale toto je cesta ktorej som verila
A viem že čas to zahojí
Nič si neoznámil, znamenáš všetko
Rýchlo sa učím, opäť milovať
Všetko čo viem je že budem ok
Všetko bude časom lepšie
Všetko bude časom lepšie
Odvtedy už nie je viac teba a mňa
Je čas keď ťa nechám ísť a ja môžem byť voľná
A žiť svoj život tak ako by som mala
Nezáleží na tom aké ťažké to je
Budem v pohode bez teba, áno budem
Všetko bude časom lepšie
Všetko bude časom lepšie
ahoj ema20, tak to je teda fakt dobré:) jasné, ja som to tiež brala ako znamenie a dosť často sa mi to aj stane v práci, že na neho myslím a v tom začne hrať tá "naša hymna"! Takže ano, ber to ako znamenie..Ja to už inak brať nemôžem..
baby viete čo sa mi stalo včera?išla som s kamoškou posedieť von do baru a tak sme sa byvili,no a dvakrát som si na neho pri tom spomenula a nauveríte my kočky čo sa stalo,presne jak som na neho začala myslieť že čo asi tak robí,v rádiu začala hrat tá naša "hymna" leona lewis-better in time,prvýkrát som sa pousmiala že to je ale náhoda,ale ked sa mi to stalo na druhýkrát čo som na neho myslela...tak mi to už bolo torochu podozrivé...Myslíte že to bolo niečo ako znamenie? :)
no babule..alone111, rada/radi by som ti pomohla..ALE mne asi najviac pomohlo to, že som to všetko mohla sem vypísať..ale samozrejme som si nejaké Vaše rady zobrala k srdcu..aj keď to išlo zo začiatku veľmi pomaly, lebo si viem ešte teraz živo predstaviť, čo teraz cítiš a nad čím všetkým možným-aj nemožným-rozmýšlaš..čo všetko by si chcela od neho počuť, čo by si rada s ním ešte zažila..ALE počkaj, asi to chce naozaj čas. MOŽNO sa k tebe nakoniec vráti,ale MOŽNO nakoniec ty zabudneš a budeš si v kľude žiť svoj život bez neho. Naozaj to chce veľa iných aktivít. Aj keď ja som s tým mala zo začiatku problém(a ešte stále aj teraz)..lebo v práci som sa nemohla absolútne sústrediť, myslela som, že umrem, že sa nemôžem vyplakať a ponáhlala som sa vždy domov a tam som trpela a plakala ako som len mohla:ˇ( ani von sa mi nechcelo chodievať..všetci okolo mňa sa bavili, smiali sa..a ja som vo vnútri bola úplne K.O. Nikomu som nič nehovorila, nič netušili.. Ale teraz to už všetci vedia a je to strašne divné, že nás už nespájajú spolu, vždy sa na neho pýtali a tak..
Takže alone111, naozaj to chce čas, viem, teraz to môže znieť smiešne, ale je to tak. Mne ten čas pomohol-síce nie úplne-ale určitým spôsobom hej. Ale je samozrejmosť, že sa každý deň obávam toho, že už ho naozaj stratím a uvidím ho s inou..
schia, ty máš vlatnú hlavu, tak asi vieš, čo robíš.. možno časom zistíš, že si sa mala zachovať inak, ale tak to už bude neskoro. Schia, vy kam ako pár smerujete? chce s tebou byť? teda myslím, či ste sa už rozprávali o budúcnosti ako si to s tebou predstavuje? či chce aj deti a pod? Lebo ak nie, tak na čo ešte čakáš? By som ho kopla do riti:) "pána Božského".
Ale som fakt zvedavá ako vy dvaja dopadnete. Lebo cítim z tvojich príspevkov,že sa trápiš..
Som naozaj zvedavá, čo mi prinesie tento predĺžený víkend, nechcem ho stretnúť..ale zase ho chcem vidieť..akásik zlá kombinácia, tuším si doma popozerám naše fotky..:)
Tak sa držte, čistú myseľ baby a hlavne otvorené srdcia(pre tých pravých!)
Preto ja stále spomínam ten fakt,že by som už rada riešila vaše problémy,lebo viem,že sa dajú prekonať,len najhoršie je to,že teraz v mojom živote prišlo k viacerým radikálnym zmenám tak sa na veci pozerám inak teda na tej svoj vzťah.....stvy PO sa dajú zvládnuť za tým čo som tu popísala si stojím....
ono niektoré veci sú možno komplikovanejšie než ako sa zdajú v tom mojom vzťahu!Ak by to on ukončil tak som z toho asi tiež v riti,ale viem že by to bol nový začiatok pre mňa.....
alone111 tak ako si mohla možno postrehnúť tak tu Ti fakt nikto v tomto nepomôže,lebo každá z nás má svoju bolesť....a svoje stavy....môže Ti pomôcť jedine to,že sa tu z toho vypíšeš,pretože niekedy rady sú na nič a pomôže skôr len to ,že to zo seba vydáš a rozhliadneš sa ,že si není sama so svojou bolesťou....ako moja to Ti tu fakt nikto "nepovie" to čo chceš počuť!!
Ono vždy je ľahšie vidieť realitu niekoho iného než svoju!!