AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

luuli

ema20, tak teda som fakt zvedavá ako to dopadne s Vami dvomi.. možno sa nakoniec k sebe vrátite, keď sa ti zdal taký, akoby sa nič nestalo..
Tak sa pak ozvi!

ema20

ahoj luuli tak už sa mi ozval,volal mi asi pred pol hodinou. Ale bolo to také zvláštne lebo mi sme si od vtedy nevolali len písali smsky...A on mi len tak zavolal akoby sa nič nedialo...len sa ma opytal čo robím,a potom že či teda pôjdeme von...tak som povedala že ak chce tak môžme...a on na to že dnes má čas,tak môžme ale samozrejme musel si najprv vypočítať kedy by mohol (to robil aj ked sme spolu chodili,stále si na mna musel hladať voľný čas resp.vždy musel určiť čas kedy sa stretneme lebo on má straáááášne veľa povinností)to som na nom nemala rada!Tak mi teda povedal že o pol osmej príde pre mna,no a mne nezostalo nič iné len súhlasiť.Ale je to fakt čudné som mala z toho teldfonatu pocit akoby sa nič pre neho nezmenilo...neviem fakt divné.Tak uvidím ako to teda dopadne....tak mi držte palce,potom dám vedieť papa

ema20

no ja som náhodou dnes šla busom cez jeho dedinu,lebo mi nebývame na jednej dedine,no a v buse som stretla priteľku jeho kamaráta ale tá si ma nevšimla a nejako extremne som sa s nou nikdy nebavila...no a ked som išla naspäť domov busom tak som tam stretla jeho synovca a neter a s nimi som sa len pozdravila.No tak ja som strašne nervozna,ale on ked sa ozve tak to bude až predvečerom lebo chodí neskoro z práce a ak bude mať aj doma nejakú robotu tak si na mna tak skoro nespomenie...

luuli

ema20, no tak to je taký zvláštny pocit, stretnúť ľudí, čo s ním nejako súvisia..aj sa s nimi zdravíš, či aký máte vzťah? Lebo aj ja som včera stretla jeho tetu+sestrenku+neter a proste sa s nim normálne stále bavím,akoby sa nič nestalo..a to sa mi páči, že na mňa nezanevreli..aj jeho maminku stretávam často.. a to je fakt ale hrozné, na druhej strane.. lebo mi chýbajú a potom aj on!

luuli

ema20, vieš, neviem,či som mu včera dobre rozumela v tom telefóne,ale povedal mi, že on by sa s druhou teraz neukazoval nikde, nešiel by so žiadnou von, lebo vie, že by ma to ranilo ako to ranilo jeho city.. neviem, normálne mu nerozumiem.. som z toho zmätená,ale viem, že sa k sebe 1000% nevrátime..
takže tak. Ale stále ho mám rada,to je snáď jasné.
No som fakt zvedavá, či sa ti teda ozve..som aj ja nervózna za teba:)
Držím palce!

ema20

iank dnes sa mi stala ešte aj taká zvláštna vec,stretla som hend troch ludí ktorý s ním nejako súvisa a hend mi ho pripomenuli....chápete už som ho nevidela vyše dvoch týždnov,a ani som sa nestretla s ník s jeho známych a rodiny,a dnes ked sme si dohodli to stretnutie hned troch ludí!zvláštne...

ema20

no ver tomu že som teraz ako na trnoch stále čakám či sa teda ovze alebo nie,a rozmýšlam normálne mi horí hlava....

ema20

luuli kašli na neho ved to on ťa nechal ísť vlastnou cestou,ty si už slobodná a môžeš si chodiť von s kým sa tebe za chce,ked on nebral ohlad vtedy na tvoje city prečo by si ty mala teraz brať ohlad na tie jeho!Ved on sa tak rozhodol že chce byť bez teba a našiel si inú,to znamená že aj ty máš právo nájsť si iného či už sa mu to bude páčiť či nie...ale viem že srdiečko ti nechce dovoliť chápem ťa!no musíme byť silné!!!!

luuli

ema20,ano tak to urob podľa toho, či sa ti ozve,ak áno,tak bež teda,ale keď nie, tak sa mu už ty prvá neozývaj, že sa chceš stretnúť a počkaj až on sám bude chcieť! Rozumiem ti, že by si ho rada videla..ja tiež svojho bývalého:(
Veď to, ja som sa tiež cítila dosť mizerne, že už má vo výhľade inú a keď idem len von nachvíľu s iným, tak mu to prekáža..?! Ale viem, že keby nás neuvidel ten jeho kamoš, tak sa to nijako nedozvie a nerobil by také scény aké robil.. ale som rada,že nakoniec to dopadlo ako-tak dobre..uf.,už mi z neho asi šibe:o)

ema20

ahojte!luuli tak to je teda....tak už ked si ty s niekým iným vonku tak jemu to vadí ale ked sa on tebe priznal že už rieši on nejakú inú holku...to mu nevadilo ako sa cítiš ty?
No a neviem či s ním teda mám íst...uvidím či sa mi vlastne ozve,ak áno a bude sa chcieť stretnúť tak asi pôjdem.Ak sa mi on neozve tak sa na to vykašlem a bude to pre mna také znamenie že sa s ním už nemám vôbec stretnúť,aj ked sa priznám že by som ho rada videla....