Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
no na toto neviem co napisat.je to smutne.moj priatel je pre mna asi to co bol on pre teba.neviem si uz predtsavit ze by som s nim nemala byt.zaroven ta obdivujem lebo ja by sa asi zblaznila.nechce sa mi to tu cele citat tak sa len spytam ze ako si na tom odvtedy co si sem prvy krat pisala?
luuli, stretavala som ho aj s inymi babami, trosku ma to aj trapilo, ale som si povedala, ze mi zato nestoji... najhorsie bolo ze som ho stretla s inou asi o tyzden nato co sme sa rozisli a vtedy som si povedala stacilo, ked on je taka spina a hned sa stretava s inymi, nezasluzi si aby som sa kvoli nemu trapila...
Ahojte,
tak včera sme sa videli. Nezmohol sa na nič iné, len mi ovedal "ahoj" a ani sa mi nepozrel do očí. po celých tých šiestich rokoch sa ma ani len nespýtal , že ako sa mám, nič. No a rozprával sa s mojím bratom. Pýtal sa brata, že prečo som stále taká smutná. Noa on mu povedal, že ty sa ešte tak sprosto pýtaš, potom čo si jej tak ublížil? A brat sa ho aj spýtal, že či si už hľadá namiesto mňa nejakú babu, keď sa dal do zoznamky. No a on mu povedal, že ani hľadá, že veď nechce zostať sám. Povedal mu, že u nás sa to už schylovalo ku svadbe, že sme chceli spolu bábätko, no ale že on keď si to predstavil, tak to nebolo to, čo si vždy predstavoval. Že si nebol istý, že je to to, čo by cchel so mnou. Že nateraz je to dobré ako to je a že čas ukáže. Ja sa tak strašne trápim. Ako mu mohol také niečo povedať. Veď ešte pred mesiacom na dovolenke sme si plánovali celú našu spoločnú budúcnosť, hovoril o tom s takými rozžiarenými očami a vravel že mu je so mnou dobre a teraz povie toto. Zničil ma, dokázal ma úplne zničiť, zabil vo mne tú moju krásnu nevinnosť, tú moju odovzdanosť, moje sny, plány, všetko. Ublížil mi ako ešte nikdto v živote, môj život nemá teraz žiaden zmysel. Žila som len pre neho a teraz? Zostala som úplne sama, samučká. Nemám žiadne kamarátky, nikoho. Kam sa pohnem, myslím na neho, nejem , nespím, plačem, nedokážem na to nemyslieť.Zrútil sa mi celý svet. Nevládzem... Potrebujem nejakú spraznenú dušu, ktorá by stála pri mne,lebo sama to nezvládnem. Babenky moje zlaté odkiaľ ste? Potrebujem vašu pomoc.
baby, tak musím povedať, že ti závidím, ale v dobrom!! Tak ty si asi svetlá výnimka, podľa ktorej by sme sa mali riadiť. Ale predstav si, že by si ho vonku vídavala s inou vtedy po rozchode..nebolo by to iné? Nebola by si z toho smutná resp.rozčúlená?
Ja si to nechcem ani predstaviť, aj keď mám pocit, že to čoskoro príde:(
zeny, ja sa vam cudujem ze sa takto trapite, ja som sa s chalanom rozisla po 3 rokoch, teda on so mnou, bolo mi z toho na nic, presne ako pisete, ale jedneho dna som si povedala (asi po tyzdni) stacilo, prerusila som vsetky kontakty!! vsade kde sa dalo som si ho vymazala z kontaktov, sla som von a ked tam bol, tak som ho ignorovala (len som sa mu pozdravila), zabavala som sa akoby sa nic nestalo a zabralo to, dostala som sa z toho celkom rychlo, po case som sa znova zalubila a dakujem mojmu ex ze sa so mnou rozisiel, lebo som spoznala cloveka ktory je senzacny!! teraz s mojim ex sa vieme aj normalne porozpravat, uz ho mam aj spat v kontaktoch, ale to je vsetko, moje city k nemu su na 0 :), takze baby vam drzim palce!!
wowo1, samozrejme sa už na neho nepozerám len cez ružové okuliare. ALE ja nedokážem pozerať len na to zlé.Dobre,tak keď si odmyslím to všetko čo sa mi páčilo a pozriem sa na to aký je človek, tak mi vychádza, že veľmi pracovitý, ochotný každému pomôcť ak môže, spoločenský, rodinne založený..chlap do koča aj do voza. Len problém je v tom, že je aj impulzívny a preto nemôžeme byť vlastne spolu. Jeden z dôvodov teda.
Po rannom telefonáte mi je zle, zle z toho, že zase som JA ta horšia..ale je mi aj strašne smutno,keď viem, že si chatuje s bohvie kým a bohvie kde už s nejakou bol na káve a pod:( každý deň sa bojím toho, či sa niečo o ňom nedozviem, že ho niekto niekde videl.
Ale pomaly zabúdam, len mi je smutno samej.
Satipe,je to tak,že on má taký iný program ako je icq a proste spravil to, že ja ho nemám v kontaktoch ale on mňa áno. Dosť ma to zaskočilo..keď povedal,že to je pre moje dobro. Na to som mu do telefonu povedala, že to je dobrá pi*ovina, dobre vie, že ja som mu nepísavala prvá.. Nech ide do riti, to je trapná detinská mužská výhovorka či ako to mám nazvať.
Ale na druhej strane mi to je ľúto..no ale aspon sa nebudem trápiť tým,že keby som ho videla prihláseného a nepísal by mi..teraz mi to je fuk,lebo neviem či je tu.
Majte sa
shia prerus kontakt z byvalou co od toho ocakavas? ved ona sonduje ako sa vratit..naco to robis?Ved jemu uzasnemu to len lichoti,,,ako ho dve miluju,,,ach boze,,
Pre buduci golem,,trosku typicke muzske out of topic presne-muzske chladne jebnu.,,..ako moj partner ,,tak ste vymlety.Ste len opice citov ktore vam dame a zobereme nic vlastne okrem revolty v tej hlavicke neviete vyprodkuovat.
Stale nechapem co sa zenske trapite prebrali ste si vobec kriticky preco daneho chlapa mate radi ? co vam daval? Okrem krasnych okamzikov bolo tam aj ine porozumenie? spomente si najma na hadky lebo oni si len to pamataju.Spomente na nezhody ,,to je ich dovod rozchodu a hlavne myslite ako oni .budte tak priamociare v citoch ako oni jeDNODUCHE STUPIDNE len v tom je uspech,,nie sa upejpavat ako a co mi povedal a ako co urobil ako ma hladil tam a tam kde sme boli,,NE<< POZRITE SA NA NEHO NEZAMILOVANE <
Ahojte..tak vidim novoty..luuli,to fakt si ta vymazal??no tak vidis,ani on nie je taky dokonaly..proste chlap..ako napisala schia,su to len ich stadovite trapne frazy..som rada,ze si teraz ok,dufam,ze ti to vydrzi..ale myslim,ze to s tym icq ti trosku pomohlo,sa ti otvorili ocka..a inak to s tou pesnickou uz aj mna napadlo:-)ze to by sa nam hodilo.....schia..tak to som zvedava,co ti povie ta bejvalka..potom napis..lebo to znie zaujmavo..alone111 drzim palce,nech to dopadne co naj..daj vediet..zatial ahojte:-)
Baby, viem, že to bude asi znieť smiešne, ale preložte si text pieste od Leony Lewis-Better in time! Táto pesnička by mala byť naša hymna! Lebo tam spieva, že si zaslúžime niečo lepšie!!!!! chce to všetko čas a bude lepšie!!!!! Je to pravda! Ráno v utorok,keď som sa zobudila, po hroznom pondelku,kedy sme si všetko vyjasnili, som si pustila rádio a hneď začínala táto pesnička a ja som brala ako znamenie, že už nemám dúfať, ale zabudnúť!
Teraz som opäť silná.. som zvedavá, dokedy mi to vydrží..
schia, toho by som sa teda aj ja bála, keby mi písala jeho bývala alebo by som sa možno mala dozvedieť niečo zlé..neviem, či by som to dokázala! Ale nechápem teda to dievča, načo sa do Vás teraz stará? nechce ho náhodou ešte? Lebo mne by to teda dosť vadilo. Potom napíš, ako to dopadlo..či mu budeš ešte veriť!
Alone111,takže dnes ho stretneš..to bude asi pre teba ťažké, keď ho uvidíš..a vieš, že sa s ním budeš aj rozprávať? alebo ho iba uvidíš? Len prosím ťa, nedávaj mu hneď najavo, že si rada, že ho vidíš, nechaj to tak, nechaj to na ňom ako sa on k tebe bude správať a uvidíš potom! Viem, bude to dosť ťažké..Ja som to tiež tak isto prežívala-nemohla som spávať, musela som začať brať prášky na spanie,inak by som nezavrela oči a neodpočinula by som si aspoň na chvíľu..proste som stále myslela na to, prečo je to tak, čo sa stalo, ako to mohlo byť, čo som spravila zle a pod. A teraz už vyše mesiaca spávam ok, potrebujem na neho zabudnúť..
Buď silná!