AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

ema20

shcia prepáč moju prvú reakciu prečítala som si až teraz tvoj posledný príspevok,lebo mi tam až teraz naskočil,som si myslela že ty sa k nemu chces vrátiť iba kôli tomu strachu že budeš sama,ale vidím že je aj lepši a šlachetnejší dôvod s tvojej strany,bo ja obdivujem ľudí ako si ty,ktorý nedokážu opustiť niekoho kto ich potrebuje vo svojom živote!!!Naozaj máš moj rešpekt!Tak sa držkaj pa

schia

ááááno ja viem a ten názor zastávam stále ,ale mnohé sa zmenilo možno aj tá prekliata dovolenka to urobila ale ja ho teraz fakt nedokážem opustiť.Aj u toho posledného bývalého som to vedela ,ale išla som až do kolien v tom vzťahu a dnes možno aj vďaka mne žije!!
Ja som proste taká sprostá povaha!
Keď sa zaľúbim strácam postupne ten triezvy nadhľad čo smo mala na začiatku!
fnuk

ema20

a shcia ved ty si vždy vedela že to nieje pre teba ten prvý!prečo teda klameš teraz samu seba! pamätáš to si pred tým písala ty mne!
zdvihy hlavu hore a pozeraj triezvo!

ema20

tá pesnička je fakt super kočky,a wowo1 presne to čo si opisala práve teraz snažím robiť aj ja,myslím na to prečo by som s ním nemohla byť a čo sa mi nepačilo a ako si vlastne predstavujem svoj ideál.A baby viete čo dosť mi to pomáha!!!ked si aj sem tam síce spomeniem na to pekné,tak si radšej pomyslím na naše hádky a pod.a dosť ma to drží nad vodou a ešte k tomu mi aj kamoški vždy potvrdia že som urobila dobre že už s ním niesom,tak to beriem už teraz tak že je to takto dobre a takto to malo byť!!!Je to síce ťažké a dosť tvrdé ale je to realita traba začať uvažovať nad tým všetkým triezvo dámy!!!a naozaj si zaslúžime niečo oveľa lepšie ako sú Ony!!!
Držte sa baby!!!papa

schia

For luuli:
ja viem,že to vyzerá úplne strašne,ale ono to je tak,že ja cítim ,že ma ľúbi,že mi je verný,to že si písal s bývalými a klamal o svojej minulosti mňa aj tie predo mnou,že ma oklamal v maličkostiach ,ktoré vlastne tvoria základ tak presto všetko je to takto:
asi v skratke on ako som pôsobila sa "predáva" ako proste WAW to už som spomínala,potom zistíte,že to je len klam a v podstate je to arogantný,egoistický tvorík a keď ho prekuknete tak zistíte,že za tým všetkým je len zamindrákovanosť,sebasugescia a malé ufňukané šteňa,ktoré sa občas zamotá do svojích "obkecov"ako tomu ja hovorím...on sám povedal,že ja jeho poznám lepšie ako on sám seba a mám pocit,že je tomu fakt tak.Mám ho rada a moja "charitatívna" povaha mi nedovolí opustiť ho!Tá bývalá mi povedala,že určité veci v jej vzťuhu s ním a v mojom je veľký rozdieľ o to ,že ona to s ním dokázala ukončiť pre tieto veci a poslala ho k vode,no ja som ho už toľko krát poslala a on nie a nie sa ma pustiť....raz to urobil a ja som sa dozvedela,že sa stretáva s ňou a píše si aj s ďalšími tak som mu popriala veľa šťastia a on začal vyvádzať ako šialený,lebo zistil,že ma ozaj stráca a tak som mu dala šancu,pretože som asi naivná,ale mám ho rada a chcem mu veriť,aj tak si myslím,že človeku sa všetko vráti,aj keď ma kúše stále nedôvera do chrbta tak som si povedala ak ma má prebrať s najivity až tupý úder do srdca tak nech príde čo najskôr a poriadny,lebo inak ho ľúúúbim!Vraví,že žiadna ho tak nepoznala a on k žiadnej necítil to čo ku mne,aj keď to hovoril vraj aj jej,ale verím,že ku mne je to fakt z jeho strany také,pretože ja si uvedomujem svoju výnimočnosť už o tom svedčí aj to ,že aj Vy tu ste ma nazvali exemplárom :))
Môj život nebol vôbec ľahký a ani nikdy asi nebude pretože,ľudia za dari ,ktoré dostali do vienka pri vstupe na túto zem musia často platiť príliš vysoké mýtne poplatky za svoje vlohy...... to není narcizmus!
Tak sa snažím zachrániť ďaľšiu mužskú ľudskú a blúdiacu dušu....verím,že aj keď by to malo skončiť a my sa rozídeme tak verte tomu,že na moje meno nezabudne ani v 80.!
Už len preto,že si aj on uvedomuje to ,že ruka ktorá sa mu ponúka je jediná šanca povstať a vyrovnať sa sám so sebou!Za všetkým je len zlyhanie jednej ženy a to matky!!!
Ktorá ňom nikdy pre neho nebola!
Viem ,že si mnohé pomyslíte,že som hrozne naivná ja sama dokonca viem,že človek sa nikdy nezmení kým sám nebude chcieť,ale ja by som si neodpustila ho nechať v tej tme bez lampáša tak mu svietim a odídem až vtedy,kedy mô lampáš zhasne a já ucítim tú "šupu" v srdci a vtedy sám vietor šepne mi do uší ....."je čas dievča moje odísť...."

luuli

schia, prepáč, ale ja už ti fakt nerozumiem, keď vieš, že ti bude klamať, tak načo si teda s ním?? vieš, len preto, aby si nezostala opäť sama?? Ja neviem síce, čo by som robila na tvojom mieste, takže zase ťa nemôžem súdiť.. Ale napr. mám kolegyňu, ktorá sa vydala len preto, že už sa bála, že všetko dobré je prebrané, tak si zobrala chlapa a teraz po 3rokoch manželstva(ona má 33r) len vzdychá nad nami(teda už nie nado mnou)akých máme romantikov a pod. kamoške do práce priniesol kuriér kyticu ruží a ona to hneď spomenula tomu svojmu manželovi a ten jej len odvrkol že čo ako?
Tak ja tak teda dopadnúť nemienim, chcem normálneho citlivého romantika so štipkou drsnosti..:ˇ) Len škoda, že som takého teraz stratila,lebo on mal fakt fantáziu za 4roch, proste som sa pri ňom nenudila a vždy ma niečim iným prekvapil..ach:( zase začínam spomínať..
Ale ako spomenula schia,nedá sa len tak sedieť a nenapísať to aspoň na toto sklo..lebo nikomu všetko takto nepoviem ako to napíšem sem..
Schia, ako si to dnes predstavuješ? Normálne? či mu aj niečo povieš, že si sa od nej dozvedela??

schia

Ahojte....
čítam do zblbnutia....je toho tu už toľko,že strácam aj prehlad.Ja som si včera povedala,že sa asi odmlčím na čas aby som to v sebe precítila---blbosť!Nedá sa to držať v sebe a takto do ticha tohto chladného skla sa toho zmestíííí ....takže tak...
ľudkovia moji už mi z toho šibééééé!
S tou jeho bývalou som sa nestretla,bolo to po spoločnom rozhovore s ňou!Je to obojstranné rozhodnutie,lebo sme si základné veci povedali do tel. a stretnutie do trojky by bola dosť vypetá situácia a ako sa poznám skončila by strašne!!
Neviem čo si mám o tom myslieť,dozvedela som sa také strašné veci....on používa dokola tie isté frázy na všetky ženy!Ona mi je celkom sympatická dosť sme si podobné....a závidím jej ,že to s ním urvala!On sa tvári ako také šteňa...len sa smeje na tých sprostostiach čo sa ho vypytujem...že kam na to chodím....a ja všetko od bývalej viem....
wowo1 vďaka ...urobila som to!
Poviem Vám asi toľko,že sa na to už celé môžem vysrať ako sorry za výraz ,ale fakt už proste nevládzem...tak to nechávam plynúť...uvidíme čo z toho bude...veď pravda vždy vypláva na povrch!ALWAYS!!!
Niečo iné mi hovorí srdce,niečo iné rozum tak kto sa má v tom vyznať...?
O tých pesničkách som aj ja premýšľala,mne hrozne hudba pomáha!!!
Potrebujem ju cítiť,aby vyjadrila do poslednej bodky všetku tú bolesť a strach vo mne ,proste všetko!!!
Tak som vyhrabala starú a ohŕkanú A.Langerovú,L.Cohena,a dobrú Úplne nahú Luciu Bílu jej posledná pesnička na tomto albume je fakt boľavá,"očúvnite" si ju fakt chlpáče stoja!
No a keď to bude všetko vyrevané a vynôtené tak to zatlčen Vondráčkovou Já pújdu dál!Možno trapošiny ale vymyje to bolesť!
Dnes sa máme stretnúť tak som zvedavá na jeho ďalšie odpovede a jeho akcent pri debilnom klamaní!

luuli

alone111, to ma moc mrzí, že sa k tebe takto zachoval, že sa ti ani nedokázal pozrieť do očí? a prečo asi? No lebo je to len úbožiak, ktorý si asi aj uvedomuje, že ti týmto zničil ilúzie a plány, ale nechce s tým nič robiť!
Ako píšeš-možno časom...
Viem, musíš sa trápiť kvôli tomu, cítiš sa sama a si smutná. A to naozaj nemáš žiadnu dobrú kamarátku? Ak nie, tak fakt nerozumiem babám, ktoré keď majú chalana, tak sa prestanú stretávať s dobrými kamoškami, čo mali pred tým,kým spoznali NEHO! Aj ten môj bol zo začiatku taký, že kam ideš? Prečo ideš von s kamoškou? Buďme večer spolu.. No ale ja som sa nedala, reku zato že mám teraz priateľa, mám sa prestať stýkať s kamoškami? A už vtedy som premýšlala, že keby sme sa NÁHODOU rozišli, nebudem mať potom žiadnu kamošku? Baby, keď už máte vzťah, nech vás neobmedzuje v stretávaní s kamoškami, veď každá žena potrebuje raz za čas vypnúť pri ženskom klebetení, či nie?:)
Alone111, tak skús obnoviť nejaké kontakty..alebo sa venuj rodine, teda alebo so sestrou(ak máš)niekam vyrazte..skús niečo robiť iné!
Alone111,rada by som ti pomohla..vieš, ja som zo Záhoria..
Baby, to je hrozné, ja si to neviem predstaviť, že by som ho stretla s inou, srdce by mi puklo:ˇ( ale tak teraz si šťastná, užívaj si to, váž si to! My ostatné ti len ticho závidíme...
Olala, neviem či sa to pýtaš na mňa..ale asi hej. Ako vidíš, už to budú 2mesiace,čo som sem písala..a odvtedy to bolo niečo strašné, raz bolo dobre, potom zase zle..raz sme sa k sebe vrátili..teda aspoň to tak vyzeralo..ale teraz po pondelku už je definitívny koniec. Je mi zle, ale čo mám robiť?! Aj on bol pre mňa všetkým, nevedela som si predstaviť, čo budem bez neho robiť, je pravda, že ešte aj teraz stále rozmýšlam, čo robí? že škoda,že nie sme spolu, mohli sme robiť to a hento a pod. Denne chodím okolo jeho vchodu:( pozerám na autá, či ho neuvidím a pod..