AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

luuli

ahojte!
babule,ale ja tam nakoniec asi idem..proste povedal,že nech idem, že chce byt so mnou kamarát a pod. Ako poviem Vám, že mi je to trošku ľuto,že už má kvázi nejakú inú..ale už mi to tak nevadí..aj sa sama sebe čudujem, prečo je to tak. ale môže to byť aj tým, že som ich nevidela spolu, určite to bude iné, ked ich spolu uvidím.
Satipe, je to zvláštne,že? že proste bývalý chce byť s tebou v kontakte..ale ja nerozumiem ani prečo..ale aj som na jednej strane rada, povedal,že si ma stále váži.
ema20, dobre si ho teda odpísala:-) to sa mi páči!a chudera určite nie si, ved si mu len napísala, že sa chceš normálne kamarátsky stretnúť, nič viac. Ked on nemá čas, tak ani ty!

ema20

ach luuli nie nevydržala,som ho večer iba prezvonila akože omylom,a on mi hned napisal že čo som chcela.a ja že to som ho omylom vytočila,a potom že čo by chcel on,on mi na to že nič ale že si myslel že som ho chcela asi počuť,tak som muodpisala že načo ked on nechce počuť mna.Na čo neodpisal.A dnes ráno som mu napisala že či by sme sa niekedy nemohli len tak kamarátsky stretnúť a porozprávať,on mi odpisal že môžeme ale vraj má teraz toho veľa...že budúci víkend,ale ja som mu z hrdosti napísala že nie lebo budúci víkend niečo mám a tak,že teda inokedy.A terraz si pripadám ako chudera ktorá sa nasiliu dožaduje jeho záujmu a tak. A bojím sa že aj on už má nejakú inú vo svojom živote...
Dobre si urobila že si mu povedala nech si vezme na svadbu ju!!!si silná závidím ti! pa

satipe

ahoj luuli,tak vidim,ze uz to prislo..vsetci chlapi su rovnaky..ja som to hovorila..ale mozno je to pre teba takto lepsie,aspon vies,ze uz je to v tahu a nebudes si robit nadeje..mne vcera zas pisal byvaly..bola som opat prekvapena,bo som si myslela,ze po minulom tyzdni uz mi nenapise,lebo som bola dost hnusna na neho..no ale napisal..a zas sme pisali asi do pol jednej v noci..uz to viem aj od neho,ze s tou druhou uz chodi,takze tiez je to na beton..ale strasne sa snazi si to u mna vyzehlit..ja uz neviem co si mam o nom mysliet..povedala som mu,ze teraz potrebujem cas zabudnut na to ako sa zachoval..ja by som tiez mozno chcela,aby sme boli kamarati,ale zatial mi to nejde..proste sa to neda,nech robim cokolvek..uvidime ako to bude dalej..ked sa znovu zalubim,myslim,ze to pojde ovela lepsie,a tiez si myslim,ze by som dokazala zabudunt na to zle..a mozno ho brat ako cloveka,ktoreho rada uvidim a stretnem..snad to tak bude..uvidim..luuli,dobre si urobila na tu svadbu nechod..zbytocne jatrit rany..tak sa drz

luuli

ahoj ema20, tak čo ti poviem..včera mi volal..čo som nečakala a ani som mu to nemala chuť zdvihnúť..tak som až tak cca za 2hodiny ho prezvonila a volal mi..a vieš prečo?? Len sa pýtal, či teda pôjdem na tú svadbu..a po tom, čo som sa dozvedela od toho kamoša, tak som mu povedala, že nepôjdem..povedal že ok, tak sme sa rozlúčili a položili. ale za pár minut mi volal opäť, že prečo nejdem?že so mnou rátali? že som ho dosť prekvapila(blbeček)a pod. a nakoniec z neho vyliezlo to, že jeho maminka mu dala ultimátum-že buď ma zoberie alebo nech inak na tú svadbu nejde:-D takže tak.. Ja viem, že jeho rodina ma má moc rada, čo ma teší.. ale podstatné je to, že som mu povedala,že však nech zoberie tú druhú už, nech ju zoznámi a pod. Takže je to pravda, že už niekoho má..povedal, že zatial ale spolu nechodia..:(
a ema20,vydržala si to teda včera, neozvať sa mu? ja viem aké máš pocity, stále myslíš na neho, prečo nepíše? čo robí? s kým je..a pod.. ale takto som sa len trápila,keď som na to myslela..
a ako vidím, aj ty!

ema20

ach luuli tak to sme na tom asi tak podobne,ja som bola v ten piatok vonku a bola som celkom v pohode,ale včera som zas na neho myslela lebo som rozmýšlala s kým on asi tak teraz trávi výkendy,ked sme boli zvyknutý tráviť ich spoločne,prišlo mi z toho tak zle že som sa zatvorila v izbe a plakala a plakala,potom som šla na net a robila si to veštenie či čo a hento mi vyšlo (a ja na také veci zase dosť verím),a dnes mi tiež nieje moc dobre,stále na neho musím myslieť a chcela by som ho vidieť,už som mu to aj chcela napisať či by sa so mnou nestretol,len tak kamarátský pokecáme a tak,ale neviem či je to dobrý nápad??opäť bojujem sama so sebou,a stále pozerám na telefon či sa mi nahodou neozve on prvý....je to hrozné ale ja niesom na to zvyknutá,bo my ked sme sa už veľakrát aj pohodali alebo niečo podobné tak to bol vždy on čo sa mi ozval ako prvý,že mu chýbam a tak.A teraz nechápem?že by aj u neho bola nejaká iná holka?dufam že nie
Luuli je mi to naozaj ľúto,a to ti ten kamarát len tak povedal?lebo podla mna by mu to ten tvoj zákazal ti povedať,ked on vie že by ti to ubližilo...a nehovoril to nahodou iba tak zo srandy?

luuli

ema20,tak mne vyšlo číslo 1. a jemu 9. takže obidvom priaznivé.. viete, mám ja jednu známu numerologičku..a tá mi na začiatu nášho vzťahu povedala, že my dvaja sme sa stretli preto, aby sme si vyčistili karmy..takže tak..

luuli

ema20,prepáč, ja som včera nebola poriadne doma a keď som bola,tak som radšej na net nešla..lebo viem,že on tu rieši už niekoho iného..včera bol v pohode večer-nemyslela som tolko moc na neho..ALE došiel za nami nečakane môj kamoš, ktorý je dobrý kamarát s tým mojim bývalým..a ja som sa ho len tak zo zvedavosti opýtala, či nevie, či už niekoho má abo tak.. a povedal mi,že už rieši nejakú babu:( že má na niekoho zálusk.z čoho som zostala ako obarená:( Je mi zle..ako mi bolo konečne fajn, tak zase je to oničom.
No pôjdem si mrknúť aj ja tú divu.sk,aj keď takým veciam moc neverím, no uvidíme..
a na tú svadbu nech si už zavolá teda tú druhú:(
ema20, nebud smutná!!!

ema20

do riti vypočitala som ten horoskop aj pre neho a je mu vyšlo že sa mu podarilo oslobodiť a že má pozitívné obdobie....je to možné?
nikto tu nieje baby?

ema20

normálne neverím,znova mi nieje moc dobre a znova sa prijavil na mne smútok a slzy,ale viete čo práve som si robila jeden výpočet,volá sa to že Budúcnosť podľa aztéckeho horoskopu-je to na stránke www.diva.sk a normálne viete čo mi vyšlo baby pozrite sa na to:
6 Sup

Predstavuje komplikované okolnosti, no nemusia byť negatívne. Prekážky, ktoré prežívate zvládnete prekonať. Ak máte pocit samoty je pre vás nepredstaviteľné prelomiť múr. Pominie to, ak si sama uvedomíte, že všetko sa dá zmeniť. Čo i len jeden malý pokus o zmenu, bude pre vás pozitívnym prínosom.