AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

luuli

ahojte baby! tak začnem dnes sebou, pak budem reagovať na Vaše príspevky!
No čo Vám poviem..ja tým chlapom fakt nerozumiem, ako aj vy samozrejme.. včera som bola po dlhej dobe vonku s jedným kamarátom. A kto ma nevidel? Dobrý kamarát môjho bývalého..a tak za pol hoďku, čo nás videl, mi volal bývalý..samozrejme som vedela, že mu tamten volal, že ma videl..a ja som mu ten telefón nezdvíhala..nemala som chuť s ním volať. A na tom je to hrozné, že oni dvaja sa poznajú a navzájom sa ale moc nemusia. No tak ja som mu pak večer, keď som išla spať, písala, že čo také chcel, keď mi volal. A on mi napísal, že mi asi už nemá čo povedať. Vedela som, že sa urazil, bo som mu to nezdvihla, keď vedel, že som s ním. No a tak sme si pak písali také urážlivé sms a pak ho to asi prešlo, bo mi volal.. Proste baby, on keď to zistil, išiel sa ožrať!!! Že nezniesol, že som bola vonku už s iným chalanom. Ani sa mu nečudujem, samozrejme aj mňa by to položilo..a proste som mu povedala, že veď aj on už niekoho rieši a nakoniec z neho vyliezlo, že nie, že on by s inou ešte von nešiel a pod. Tak som v pomykove.. Povedal mi, že proste som to ja, akože stále som to ja "jeho"..že sme sa síce rozišli ako partneri, ale inak že nie..proste že ma má moc rád na to, aby mu to bolo ešte jedno. Viem, že s ním už nikdy nebudem ako partnerka, ale toto ma zase dostalo tam kam som nechcela, zase začínam na neho myslieť, sme opäť pospomínali na to pekné..aj keď zo začiaktu hovoru mi vyčítal, že prečo som mu to nebrala, že prečo sa ukazujem na verejnosti s iným a pod. Ale uznal, že som sloboná, tak si môžem vlastne robiť čo chcem.. Ale tiež neviem, čo by som robila a ako by som sa zachovala, keby som sa dopočula, že bol tam a hentam s inou:(
Ale kašlať na to, som trošku aj rada, že ho to sralo, aspoň viem, že mu fakt ako človek nie som ukradnutá..ale neviem či je to tak dobré pre mňa/nás.Tak sme si povedali, že proste keď už jeden z nás bude mať fakt niekoho, tak to radšej dáme tomu druhému vedieť osobne akoby sa to mal od niekoho iného dozvedieť..
ema20,takže ty plánuješ ísť von s tým tvojim bývalým? Ak teda nakoniec áno, tak to zvládni v pohode..síce ja som to tak naposledy nezvládla:-) a radím ti..no ale bude to lepšie, keď nedáš ten smútok na sebe poznať..ale samozrejme tomu sa asi neubrániš!
Takže schia, víkend v pohodke až na tvoje slzy..a prečo ? Neplač! No ľahko sa mi to hovorí, keď ja som opäť po dlhej dobe kvôli nemu vyronila slzu:(
Ako píšeš, chcel by aj deti, ale ty sa tomu ešte brániš..nechcem byť nejaká taká vtieravá, ale si písala, že už nie si najmladšia.. prečo ich teda nechceš? Či je to tak, že necítiš to, že by si ich chcela práve s ním?
Satipe, neviem, naozaj neviem, či mám ísť..po včerajšom telefonáte by som asi aj išla,lebo s ním sa dá fakt ešte stále srandovať a pod..ale neviem, nepadlo od nedele o tom ani jedno slovo..a vieš čo mi povedal na to, keď som mu vyčítala včera,že prečo to urobil s tým icq? Ževraj preto, lebo keby ma tam videl online,že by mi stále vypisoval..hahahah.. neviem,či mám tomu veriť..
Satipe,ja som to mala tiež tak, písanie raz za čas mi nevadilo a bola som postupne v pohode..ale keď už sme sa stretli, videla som ho a to aký je šarmantný a pod..tak som sa opäť do toho namočila trošku..
a schia ten výrok, či čo to je, to: Ak sa budete stále otáčať za starou cestou tak sa budete len podkýnať a môže sa stať,že miniete správny smer Vášho putovania!! tak to je fakt pravda!

ema20

je to fakt smutné :(((( ale asi máš naozaj pravdu mala som svoje dôvody fakt neviem ale teraz mi to také nepríde,teraz premýšlam nad tým že aj ja som urobila v tom vzťahu dosť veľa chýb a tiež som sa nesprávala asi k nemu najlepšie.Vieš každý má svoje chyby....a prečo schia teda ty zlepuješ svoj vzťah?ved ty tu tiež píšeš že tiež by si už rada rišila stavy po....a aj tak to sama nedokážeš ukončiť!No tak povedz v čom sme také rozdielne :) áno my ženy sme hlúpe lebo stále dúfame v lepšiu budúcnosť a pritom sa nechceme alebo nevieme odpútať od minulosti ktorá vieme že sa nám nepáčila! (to platí iba pre nás dve)bo ostatné baby tu rišia problém že ich opustili chlapy.

schia

ema20 nechápem !!
Veď na čo to potrebuješ vedieť,...či si Ťa váži a ako to vníma on?!Vážiť si Ťa musel keď k Tebe citil nejaký hlbší cit a to ako to vníma on je v podstate už jedno nemyslíš??Načo máš také divné potreby?Udržiavať s ním kontakt ako so "svojím bývalým" to je pekná blbosť už len kvôli tomu,že keď budeš z toho vonku sama zistíš,že to nemá význam.Takto budeš klamať samu seba.Satipe-nemôžeme si robiť plané ilúzie!Možno som teraz tvrdá,ale verte ,že Vám nechcem zle teda ema20 tak si dobre uvedom,že prečo si ho poslala kudy kam....nevadili Ti na ňom veci?? povaha??? to ako sa k Tebe správal??? To si akože myslíš,že teraz keď je bez Teba si to uvedomil a pobeží Ti do náručia.Sú to dobytkári!! Nič nevnímajú tak ako my!Je ilúzia veriť,že zlepený vzťah má šancu prežiť do konca života!!! Chceš potom rozvod?A búchať si hlavu preto,že aj tak zistíš,že chlap sa zmeniť nedokáže!!!Oni len o tom radi kecajú,ale to my ženy sme o mnoho prispôsobivejšie a tým aj zraniteľnejšie a sprostejšie,bo často zabúdame na sebaúctu!!!
Mladunká bebenka čo má život pred sebou ....no byť tak po ruke tak tú facandu máš odo mňa!!! :)))
...a hneď by si mi ju mohla vrátiť....to by bola láska!PRíSNOSŤ!!
Tak veru....ako fakt nič v zlom!
:))

ema20

no schia to si aj ja teraz kladiem za otázku že ako som to vlastne dokázala?vtedy som mala v sebe toľko sily a rozum to vyhrával,ale teraz mám pocit že ma všetky sily opustili a neviem zatým proste urobiť hrubú čiaru,neviem sa proste z toho nejako vymotať...ja asi potrebujem nejakú facku od života aby som sa prebrala,fakt neviem čo robím a prečo to robím...satipe naozaj dakujem za podporu si zlatá! Ale ja si aj tak neviem predstaviť čo bude dalej a čo vlastne očakávam od toho stretnutia asi potrebujem vedieť že aj jemu na mne ešte trocha záleží a že si ma váži,tak ako tvoj bývalý a tiež luuli,nejde mi v podstate o to aby som vrátila naspäť vzťah, chcem len vedieť ako to berie on a proste mať s ním nejaký ten kontakt ako z bývalým....

DESmodka

ema20, preco sa tak strasne ponizujes?? prosis o stretnutie?? sa zbytocne len trapis...
satipe to stretnutie dobre urcite nedopadne
nerozumiem tomu co stvarate!!!

satipe

ahoj ema20..na kazdeho raz pride slaba chvilka..tak si to nevycitaj,az take strasne sa nic nestalo..ked sa snim stretnes,snaz sa spravat co mozno najprirodzenejsie a uvidis..mozno super pokecate..neboj dobre to dopadne:-)

schia

Ahojte...
nedá mi to nezareagovať ema20...tak aj to je jeden dôvod prečo to nedokážem skončiť s tým svojim neochočencom...pretože ak by som s tým sekla tak by som nemohla vyvádzať takéto veci...že kamarátske stretnutia a doprosovanie či si nájde na mňa čas.Viem,že ak by sme to skončili tak my by sme sa už nikdy nestretli!!!
A to som mala fakt najskôr pocit,že Ty si nad vecou ema20 a ešte dnes ráno som mala chuť Ti položiť jednu otázku v ktorej bol ukrytý tichý obdiv:"ako si to dokázala ukončiť,keď ho ľúbiš?"viem,že si vedela ,že k sebe napatríte bo Ti na ňom veľa vecí vadilo tak si to sekla...waw...to som chcela radu od Teba ,že ako sa to dá keď srdce trepe niečo iné a rozum vidí total nesúlad....no vidím,že srdééénko vyhráva už aj po boji...
luuli musím Ti povedať,že on ráta so mnou do života,chce aj deti to skôr ja sa tomu ešte bránim,len kvôli tomu bo som si není istá,či to má s ním význam.Cez víkend bola pohoda aj keď dáke slzy padli-samozrejme už len moje!Ale fakt mám pocit,že čím väčšie problémy riešime tak tým viac k sebe prirastáme!!Istá dobrá priateľka mi na to povedala,že sa obáva toho,že to je celoživotné aj keď vidí aj ona,aký sme strašne rozdielní a vôbec jej k nemu nepasujem!
Tak len toľko v mojom živote!
Ja byť na vašom mieste tak by som na to fakt "srala" načo sa doprosovať a vnucovať,dúfať,že sa to dá do poriadku????
Už ste z toho vonku a to si uvedomte!
Naučte sa dýchať samé ak sa oni rozhodli alebo ....Ty ema20!
Ak sa budete stále otáčať za starou cestou tak sa budete len podkýnať a môže sa stať,že miniete správny smer Vášho putovania!!

ema20

Ahojte baby,já vam tak závidím ved vy už ste za vodou! Kedže vám to nevadí že už majú iné vaši chlapy.Ja som neni ešte z toho vonku...a luuli vieš čo som dnes ráno zas spravila napísala som mu znova že ho naozaj potrebujem vidieť aspon na chvilku a že by som bola veľmi rada keby si cez týžden na man našiel čas,kedže akože cez víkend nebudem mať "voľno" a tak suhlasil.Vraj ak sa nič neudeje zajtra v práci tak príde domov a potom môžme spolu niekam vybehnúť...vybehnúť?to hovoril svojim kamarátom a nie mne!bože baby ja sa s tým asi nikdy nezmierim,a ked zistím už aj on ma vymenil za inú....bože!Ja si to neviem vôbec predstaviť!Tak som zvedavá čo mi zajtra napíše a či sa teda stretneme,ale ja ani vlastne neviem o čom sa s ním budem baviť....mám strach že to nedopadne moc dobre ale aj tak ho strašne túžim aspon vidieť! Ach baby a ja som si myslela že budem taká silná....

ema20

Ahojte baby,já vam tak závidím ved vy už ste za vodou! Kedže vám to nevadí že už majú iné vaši chlapy.Ja som neni ešte z toho vonku...a luuli vieš čo som dnes ráno zas spravila napísala som mu znova že ho naozaj potrebujem vidieť aspon na chvilku a že by som bola veľmi rada keby si cez týžden na man našiel čas,kedže akože cez víkend nebudem mať "voľno" a tak suhlasil.Vraj ak sa nič neudeje zajtra v práci tak príde domov a potom môžme spolu niekam vybehnúť...vybehnúť?to hovoril svojim kamarátom a nie mne!bože baby ja sa s tým asi nikdy nezmierim,a ked zistím už aj on ma vymenil za inú....bože!Ja si to neviem vôbec predstaviť!Tak som zvedavá čo mi zajtra napíše a či sa teda stretneme,ale ja ani vlastne neviem o čom sa s ním budem baviť....mám strach že to nedopadne moc dobre ale aj tak ho strašne túžim aspon vidieť! Ach baby a ja som si myslela že budem taká silná....

satipe

luuli..tak teda ides?no ved uz ako chces..snad nebudes lutovat:-)inak ani mne uz to tak nevadi,ze ma inu..asi je to tym casom a nejak uz to neni take silne,ale kebyze ho snou vidim,asi by to dost zabolelo,preto sa mu chcem este nejaku dobu radsej vyhnut..ale pisanie mi nevadi raz za cas,je to v pohode..hej luuli,je to zvlastne,aj mne povedal,ze si ma vazi,ze som skvela baba..a ma ma stale rad,len to proste nevyslo...asi to tak malo byt..zrejme aj na mna caka nieco ine,mozno lepsie..po tom vcerajsku som zistila,ze mozno casom budem fakt rada,ked pokecame abo co..no ved sa uvidi..