AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

ema20

to je zaujímavé schia,ty si sem písala také silné veci o tom aby sme si uvedomili že aj bez chlapov dokážeme existovať a že sme silné :)je to taký paradox že si to vlastne uvedomuješ ale tiež nedokážeš praktizovať :)ale to sme asi všetky také!a nemysli si že ja som až tak nad vecou....ale je mi už trošku lepšie ako zo začiatku ved už sú to skoro dva týždne čo nie som s ním,ale v kontakte som s ním neni možno 3 či 4 dni a je to pre mna tiež dosť ťažké! ale snažím sa prekonávať samu seba

alone111

Poraďte mi prosím, čo mám robiť po tom včerajšku? Ja sa zbláznim, ja nemôžem takto žiť.Milujem ho. Mám mu napísať alebo čo? Ja ho potrebujem, potrebujem ho mať pri sebe, môj život bez neho nemá zmysel. Nikdy som si nemyslela, že takto veľmi dokážem milovať. O n je jediný, čo ma držal pri živote, bez neho nemá nič zmysel. KEď zbadám podobné auto ako má on, stále sa obzerám, či to náhodou nie je on, či je sám, či mu náhodou nejaká baba nesedí v aute. Tak strašne trpím, že sa mi asi ničo stane

schia

No ja si myslím,že vzťah ako taký musí vždy niekam smerovať....a ak budem vidieť,že to nemá význam a nebudem mať sily tak to asi vzdám.....no :)))) asi si potrebujem vyšlahať baterky,abo čo ??
Ty si bola asi dosť nad vecou ja som sa nejak zamotala:((( ale máš môj obdiv a to čo teraz prežívaš by som brala lebo to už sa zapaluje zore a čoskoro bude svietiť slnko a boliestky takého typu aké máš teraz sa vyparia ani nebudeš vedieť kedy!!!
Tak máš môj obdiv!
Ja som nikdy žiadný vzťah nikdy neskončila!

schia

Niééééé!!!
Len už som tak namotaná,že nevidím čo je správne a nechávam sa unášať len tým,že ho ľúbim!
Lebo inak mi on ešte nikdy neublížil tak aby som mala dôvod na rozchod.Keď je so mnou tak nám je dobre.....
on mi vysvetlil nejaké veci a povedal,že by sme mali urobiť hrubú čiaru za našou minulosťou a začali od znova....tak som sa rozhodla zostať s ním,a budem sledovať kam to smeruje!

ema20

luuli ved ja ťa chápem,môj prípad je síce v monohom odlišný ako ten tvoj,ale samozrejme aj ja som len cítiaci človek,aj ja si kladiem také otázky že Prečo,ale nesmieš sa stále len takto pozerať musíš si uvedomiť že to tak asi vlestne nie asi ale Má byť a osud vie prečo to tak zariadil!Na lásku sa nedá zabudnúť to je jasné!!!Ale zabudni na to že by ste ešte mohli byť spolu,on je ten čo to nechce a ty to musíš akceptovať,a čím viac ho budeš k tomu nabádať a rozprávať sa s ním o tom,tým viac bude on zisťovať že to už vôbec nechce!

luuli

ema20,musím reagovať. Ja si tiež vždy poviem, že prečo nám to nevyšlo, pripomeniem si hádky-aj keď tých bolo veľmi málo a proste stále neviem PREČO sa to stalo. Ale tak ľudské city sa nedajú zmeniť. Aj keď ma ranilo, čo mi naposledy povedal,že je impulzívny a podľa toho aj určite veci robil..tak to ma ako fakt dostalo a zároveň urazilo! Že som vlastne asi bola len taký impulz, či čo??:( neviem.
Mne moja kamoška dobrá tiež povedala, že je rada,že som to ukončila-teda vzájomne ukončili, lebo som vyzerala ako bez duše, že som to v poslednom období nebola ja, že som sa už toľko neusmievala a tak. Ale ako nikto na neho inak nemôže povedať nič zlé, vlastne je inak fakt super..no až na to, že nemôžeme byť spolu:(
Počkaj schia, teraz ako to mám chápať? tak,že ty si s ním vlastne aj z takej lútosti? či alebo nechceš aby si nejako úližil??