Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
luuli a ty kde si? dufam že sa netrápiš sama! Radšej nám napíš!Napíš čo si myslíš o tom mojom stretku :) a kašli na to čo ti povedal to on bude ešte žobrať aby sa s tebou mohol baviť!Hlupák Schia má pravdu sú to EGOSTICKE,SOVNISTICKé tvory ktoré nás nikdy nepochopia!!!Len dúfam že existujú na svete aj trochu lepší muži ako sme mali doteraz možnosť my spoznať!Ak áno tak budeme vedieť že sa oplatí ísť dalej a hladať takých!
Tak to som sa tu teda aj ja riadne teraz zasmiala:))))))))))
ale vyskúšaj ozaj pomááááha :)))
vieš ono tá bolesť vychádza z hlavy - z mozgu a ten musíme správnym spôsobom ovládať.Tak šup trénovať..... :))
kráčam ja dvihnem nohu jednu druhú,hups okolo preletel vták aj ten máva krídľami aby nescípol,tak jedna noha druhá....abo vysávam šuch sem ešte pod posteľ hmmmm ale saje aký je ten vysavač zelený..... a táááák :)))))))))))
trápne ale učinné!!!
Schia tak to je fakt super :))))))))))))))) som sa smiala ako najatá fakt,tak to teda zaručene vyskúšam!!!
No to zíííram ema20....
to čo za debilka??? A to si myslím,že ten môj si ma neváži....he tak toto by som už nikdy nechcela zažiť...he a vraj ,že keď bude smutno ozvi sa ....he to je pani fráááza!!!!
ema20 máš život pred sebou,nevravím ,že ja nie ale vek je dosť dôležitý!Vo Vašom veku som aj tak stráááášne trpela kvôli komu to ....vlastne bolo???? ahááá kvôli týpkom....a načo???....dnes viem ,že aj keď mnoho krát sa neudržím ani ja ,ale žiadny chlap si nezaslúži tú ženskú SILU obsiahnutú v jednej jedinej SLZE!!!!
Hlavu hore!
Kým nájdeš toho pravého to si ešte poplačeš :))) a aj nemusíš ak budeš teda budeme my všetky dostatočne ostražité a bdelé,bo poviem Vám,že ak žena ako jemnejšia polovička páru vycíti niečo len malý náznak napr....."áááá to sa časom zmení,zosynchronizuje,zladí..." tak nohy na plecia utekať.Pretože to sú prvotné signály čo ukazujú,že naša voľba bola nesprávna...každý malý "ťuk" signalizuje,že niečo není v poriadku.A ak si dáme všetky ruku na srdce tak sme ich museli mať všetky čo tu píšeme....aj Ty luuli určite....musel byť malý signál čo Ťa musel varovať.Len v tej "opilosti" zaľúbenosti to odignorujeme alebo ani nepostrehneme a to je prvý kop do našej vlastnej jamy,ktorú si kopeme tým ,že dúfame ,že sa zmenia a milujem to čo by z nich mohlo byť a nie to čím sú....obyč trusi!!!!
Takže tak!
Mne vo Vašich prípadoch strašne pomáhalo to,že....keď prichádzala myšlienka na ex abo spomienka tak som rýchle sama pre seba buď nahlas (ak to bolo možné,bo efekt je lepší) alebo v hlave rozprávať od slova do slova čo práve robím napr.kráčam ja dvihnem nohu jednu druhú,hups okolo preletel vták aj ten máva krídľami aby nescípol,tak jedna noha druhá....abo vysávam šuch sem ešte pod posteľ hmmmm ale saje aký je ten vysavač zelený..... a táááák :)))))))))))
trápne ale učinné!!!
schia toto on mi robil stále že nemá čas lebo on je strašne vyťažený v práci aj doma,a k tomu sa venuje aj svojmu koníčku,a nemá veľa času,to on vždy určil čas kedy sa stretneme,samozrejme aj som skúšala také že bud prídeš ked ja poviem albo nechod,párkrát to aj na neho platilo,ale potom sme sa kôli tomu veľa hádali.Ved aj to bol jeden z hlavných dôvodov prečo som sa s ním rozišla...No ked ma prvýkrát nechcel stratiť tam to robil podla toho ako som to chcela ale potom už chcel aby to bolo zas podla neho..a preto som sa s ním oficialne znova rozišla,lebo ja som chcela byť s ním a on nemal čas...a ani nechcel...Inak by som asi ešte aj ja bola stále s ním!on mi aj potom povedal že on sa cítil príliš viazaný v tom vzťahu...Ale zaujímavé je to,že ked sme splu začali chodiť bol to práve on kto chcel byť stále so mnou,a dva roky mu to tak vyhovovalo ale potom si to zrazu uvedomil! to sú zmeny čo....
Ahote ženy moje!
Tak som tu živá a zdravá potom stretnutí...poviem vám že ani neviem ako to mám opísať!Bolo to najčudnejšie som vo svojom živote zažila,obaja sme nahodili masky a šup hrať karnevalové divadlo.
Schia máš pravdu,včera som si uvedomila že to nemá zmysel zlepovať aj to tak cítim ale niekedy príde slabá chvíľa a ja len rozmýšľam čo keby....jásné že viem že sa nedokáže zmeniť a že všetky chyby by sa znova opakovali...
Ale vrátim sa k stretnutiu,tak som sa nachystala aby som bola naj k zahriznutiu,a o pol ôsmej bol pred domom na aute,tak som nastupila pozdrav a šli sme do baru.Len čo sme prišli hned sa prejavila jeho povaha(veečne nespokojný)tak sme spolu strávili hodinku kecaním, o jeho práci,o jeho priateľoch(bléééééé) a sem tam aj o mne :)ale nie nebolo to až také hrozné...proste sme sa bavili o všeličom ale k vzťahu sme sa vôbec nedostali.Potom som mu povedala že ak chce môžme ísť domov,tak ma vzal do auta že sa ešte chvíľu porozprávame...ale ešte sme sa ani riadne neohriali a zvonil mu telefon,volal mu otec potreboval niečo od neho vraj musí hned príst domov,tak povedal že musí isť ale že ešte chvilu by chcel byť so mnou...Tak ja na to ked musíš tak musíš pa...
Potom som mu napisala smsku že som si myslela že si máme viac čo povedať.
A on na to že on ani nevie..vraj bol z toho smutný a že mu teraz chýba ešte aj to ako sme sa spolu hádali (chápete?) a vraj ked mi bude smutno mám sa ozvať...
Som mu napisala že ja sa už nebudem vnucovať nech sa ozve on...Tak som veľmi zvedavá lebo včera vôbec nevyzeral že by bol až tak zle na tom...
Naozaj sú to len egoistické svine? fújjj
ahojte..schia pekny prispevok..je to pravda..vsetko co si pisala..su to strasni egoisti..oni mozu vsetko,my nic..luuli,tak to uz nechapem,to akoze o co ide tomu tvojmu?tak najskor strasne ziarli a mu zalezi na tebe a bla,bla..a potom ti surovo povie,ze lepsie sa bude nebavit vobec..no akoze nemam slovaaa..ach jaaaj,kasli nanho,toto je fakt pod tvoju uroven..je to mozno tazke,ale taketo spravanie si predsa nezasluzis..
Ahojte holky...
musím ísť po rade bo je tu toho veľa a ja som bola pracovne odcestovaná.
Takže ema20 :
nič som Ti fakt nevyčítala,len toľko,že preto ešte zotrvávam v tomto vzťahu lebo ho ľúbim a viem ,že on mňa ľúbi.Len povahovo si nesedíme.Ale presto nám býva spolu dobre.Cítim,že on ma potrebuje,teda lepšie povedané on potrebuje to čo mu ja dávam asi aj to ochočovanie a usmerňovanie,prísnosť a pritom nehu a lásku v jednom balení a zvlášť ak to balenie dobre vyzerá:)))
Zrovna včera sme mali taký rozhovor...včera som bola pracovne mimo a mala som medzi jednaniami veľa času tak som posedávala v kaviarňach a premýšľala o nás dvoch.Nakoniec som to uzatvorila tým,že som už unavená starať sa o niekoho a niekoho stále ochočovať (aj keď si myslím,že to bez toho ochočovania ani nejde)a tak som ho večer viezla domov (to si ešte myslel,že idem k nemu) a ja som sa rozhodla to ukončiť....v tom aute som mu vyrozprávala všetky svoje bolesti a trápenia čo zažívam pri jeho niekedy dosť chladnom správaní(ktoré často vnímam asi len ja)bo si myslím,že keby som mala vaše roky tak som z neho v siedmom nebi.Viem ,že ma ľúbi a potrebuje vždy vidím tú paniku v jeho očiach,keď si uvedomí že ma môže ozaj stratiť.Tak som sa mu tam total položila a rozrevala ako decko....chlap...áno ako vždy nič skoro nepochopil a vôbec to tak nevidel ako ja!-to sú chlapi!!!
No nakoniec uznal pár vecí a povedal,že sa všetko zmení a on sa bude snažiť na sebe popracovať!Viem ,že to je hovadina tak som mu to aj povedala!On na to,že ak muž skutočne ľúbi ženu tak to dokáže!A on ma stratiť fakt nechce ....tak ma nechcel pustiť domov,nakoniec som ho solídne vykopla z toho auta a odišla domov.Večer mi volal....a ja som mu dala znova šancu.Ono nič strašné sa nedeje len neviem,prečo ten vnútorný pocit neistoty?!To je aj moja odpoveď na to ,prečo ešte váham s tými deťmi.Aj keď v poslednom čase sa musím dobre kúsať aby som nepovolila.Deti sú zodpovednosť a tú on momentálne nemá!A ja? Inak som si to celé predstavovala!V mojom veku už viem čo chcem a nechcem ,len mi zase strach bráni,bo už není z čoho veľmi vyberať.Tak si hovorím pokiaľ nepije,nefajčí,nehreší,a nefetuje...tak sa to dá....ale to neznamená,že taký muž je ešte dobrý a to je to čo mi bráni odísť a aj zostať!
Tak dúfam,že sa to nejak snáď utrasie a bo čakám taky tak na znamenie aby som mohla už odísť raz a navždy.Pretože by som nechcela robiť také veci ako Ty ema20 lebo to poznám a chápem,začala si hladať chyby v sebe a na jeho postupne zabúdaš a mäkneš k nemu.Takže ak raz odídem tak bez toho "karnevalu" po.V tom je v nás dvoch rozdieľ ,že uvažujem najskôr a hodnotím svoje konanie a jeho možné následky.Je to strašné ale to čo robíš poznááááám!!!!! A len vďaka tomu možno aj Ty sama raz pochopíš,že lepiť niečo "PO" je zbytočné!!!To ako sa správa s tým "hladaním času na Teba" tak aj to poznám....aj tento nespratník to na mňa skúšal,no neuspel,proste si povie,že príde o pol 8 a ja mu poviem,že keď nepríde o 7 tak nech ani nechodí!!! Ide o tom,že:
luuli a ema20 oni toš tí "chlapi" sú egoistické,šovinistické sebecké svine!Hneď ako začichajú dobrú kosť,ktorá sa im páči tak ju očúúúrajúú a zavlečú do svojej búdy.Tam si ju plne užívajú a keď ju celú ocucľú a ona im prestane chutiť tak ju z tej búdy vyhodia na ulic a prípadne si nájdu hneď aj náhradu(môžu aj nemusia).Ale z tej búdy stále baj očkom zazerajú na tú starú kosť a len čo sa priblíži druhý potencionálny sok tak vyštartujú a štekajú,a vyvádzajú lebo to bola ich to oni ju tam položili a ona tam musí ležeť len oni to tak chcú!Ich vlastné obmedzené egá im nedovolia pripustiť to,že tá kosť si môže taky tak vybrať svojho psa!Triezvo povedané nič za tou ich "žiarlivosťou" nehľadajte,bo to je len sebeckosť,oni ešte nemajú a vy by ste mali mať,veď oni vás nechali....oni musia určiť kedy môžete!
Viem ako to je v prípade Teba ema20 to len ako malý poučný príbeh :)))
luuli na tú svadbu by som sa mu vyprdla za to chrapúňske správanie!!Fakt debil obmedzený!Veď si není pandrláčik na hranie!!!Chváli to s tým telefónom - móóóc dobrééé :)))!
ema20 normálne ak povie o pol tak Ty to zmeň,veď čo je minister a či Busch?Trtko by som mu kúpila diar aby si zaznačil aj to kedy môže ísť na WC aby stíhal všetky konferencie....
no fakt som nasratáá na tých našich a všetkých tupcov čo sa hrajú na mannov a pritom ani Kenna "neprešťali" ako sorry za výrazy!
Fakt najlepšie by bolo ak by to bolo možné sa chytiť všetky spolo za ruky a skočiť do ďalšieho lewelu:))
Kubinko a Ty marš si kikiríkať na svoj hnoj TENTO JE NÁŠ!!!
kubinko, jasné, veď to je tvoj názor, my ti ho neberieme!
Takže idem ďalej slepičkárniť:-)
Baby, ja naozaj neviem čo sa s ním stalo, čo sa s ním deje.. Je to fakt totálny idiot. Včera večer som mu napísala a to len kvôli tomu, že som chcela vedieť, ako by sa ku mne choval na tej svadbe, keby som išla, či by bol taký fajn ako v telefóne. A viete, čo on na to? "no ak chces, tak pod,ale myslim si, ze by sme sa mali prestat uplne bavit.Neviem."
Debil jeden. Som z neho opäť smutná aj keď už som si myslela,že to myslí vážne, to všetko čo mi povedal do telefonu.. ale teraz aspoň viem, že za neho hovoril ten alkohol asi:(
Mat tak vase problemy....pozdravujem slepicaren.