AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

luuli

ema20, takže môžem ti povedať k tomu to, že to isté mi robil aj môj bývalý..že mi volal, ako sa má a pod..istý čas aj to, že mu chýba pohladenie,ale že s tým sa bude musieť zmieriť..nakoniec z neho vyliezlo to, že mi volával,aby som sa netrápila(??!!)že aby vedel, či som ok a nerobím nejaké hlúposti či čosik také splietal..ale že videl na mne, že to radšej nebude robiť, bo sa trápim..a mňa to vtedy štvalo, keď to povedal.. ale naozaj jelepšie to, keď sa neozýva.. lebo tak som si ja naivná myslela, že to možno bude dobré,keď budeme v kontakte..ale NIE! takže ti poviem asi tak, že čím skôr skončíš kontakt s ním, tým to pre teba bude lepšie.. lebo fakt neviem,ale možno stále dúfaš, že to bude lepšie..ale asi už nebude.. No ale zase na druhej strane, vám to možno výjde a budete opäť spolu!
schia, je to tak, že tá moja kamarátka ma tým dosť zaskočila..vedela som, že sa jej páči,ale že by bola schopná mu také niečo napísať:( a to sa poznáme už 6 rokov a prežili sme toho teda dosť.
Ano, viem, som samotrízniteľka:) ale asi to tak muselo byť.. nič som si ale od toho nesľubovala, samozrejme!
Len mi to došlo všetko tak ľúto, že už to fakt definitívne skončilo!preto tie moje veľké krokodílie slzy:(
prajem krásnu noc

ema20

no baby tak dnes mi zase volal,ale ja nechápem prečo ked je to pre neho už pasé?No on mi len tak volal povedal že chcel ma počuť a vedieť čo robím,on sa mi posťažoval že je v práci a že tam je skoro stále vraj aj v nedelu musel pracovať a ani nevie kedy bude môcť prísť domov(lebo on pracuje v BA) a to je na naše pomery dosť daleko od našich dedín.Takže tam musí zostávať na byte ale ked sme spolu chodili,chodil domov kôli mne každý druhý den,no teraz nemá dôvod tam nezostať ale aj tak sa sťažuej že sa tam nemôže vyspať...no proste asi sa nemal komu vyžalovať...Tak som sa mu aj ospravedlnila za ten piatok že som ho obťažovala lebo som bola opitá,a on na to že to bolo celkom v pohode len že ma ešte tak nevidel a bolo mu to zvláštne a aj trocha smiešne(lebo som sa správla divne teda opito :) ved viete ako to je ked je človek v náladičke) no nič proste...ja neviem na čo chce aj on udržovať kontakt???absolutne tomu nechapem...ved ak už od toho nič neočakava prečo mi volá a chce sa stretávať? a ak nie prečo nechcel využiť to že som bola v nálade a nechcel tú pusu??? ja tým chlapom asi nikdy neporozumiem,,,,

ema20

ahojček,luuli rozprávali sme sa v jeho aute lebo už bola jedna hodina v noci. Schia máš pravdu nemal čo robiť to mi aj povedal lebo kamaráti si spravili svoj program s priateľkami a nezadaní šli na nejakú párty kde ho nepozvali :) takže áno preto mi volal ale ked som povedala že som vonku tak povedal že nebude rušiť,ale potom som mu volala ja...
a to s tou kamoškou si sa doplietla to si myslela asi na luuli že :)
iank s tou pusou som bola prekvapená aj ja že ju nechcel...ale zas mal trošku sexuálne narážky na mna :)
no neviem ja už ani sama neviem čo tým sledujem alebo sleduje on alebo čo ,všetko je také zvláštne,lebo viete baby ja si už ani nevim predstaviť že budme s niekým iným...pripadá mi to také ...ja neviem on bol môj prvý vo všetko čo sa vzťahu týka a neviem ako si na to odvyknem že som patrila celá iby jemu...

schia

ááááhojte...
tak ženy moje normálne to tu zííííram a nechápem čo ste to navyvádzali za pár dní :)))
ema20 no to poznáme....a ešte keď obmietne pusu to je boooom!!! Vysrať na neho už definitívne!!! To ,že prišiel a kecal s Tebou 3hoďky to nič pre neho neznamená,proste mal zrovna voľno v tom svojom diary a tak zaplnil prázdne stránky v ňom s Tebou,čo je dosť smutné.To,že odmietol tú pusu svedčí o tom!!!že už je to jemu pasé si myslím,určite za tým mohla byť aj sonda na Tvoju reakciu to s tou Tvojou "kamoškou"(stupído tela mladé) bo takú kamošku by som kade ľahšie poslala pipinu jednu trápnu!Ale ak by mali byť spolu šťastný tak nech im to vyjde,pekne im to zapraj a kašli na nich!Kamarátky maj ale meter od seba a priateľky vyberaj precíznejšie! A chlapov preberaj ako jablká v bedne!
Dúfam,že depka po opičke a z toho stretka Ti bola dostačujúca na to aby si konečne pochopila,bo kupujem lístok a idem....a kam vlastne?? ....no tú facku teda riadnu :)))
luuli...no vedela som,že budú padať slzenky a to Tvoje !
Nič iné sa od toho nedalo čakať to bolo zreteľné sebatríznenie Ty masochystka!mmmmm vonavušký a milušký milášek...:))) .....ZABUDNI!!!!!!
Tiež dobrý cvoky ten Tvoj týpek exnutý!
Babenky veď už toľko času prebehlo to už stačí ee?!
Ozaj je to už len také váľanie vo vlastnej vytvorenej srdcabôly!!!
Už toho bolo trocha dosť!
Veď čo na nich tak obdivujete ozaj to ,ako s Vami zametajú???!
Tam si začať trénovať nohy na to ,aby ste ustáli istý čas aj samé a boli spokojné,usmiate a vyrovnané aj chlpov teda "chlapov" :))
No my sme boli až v sobotu na večer spolu,kedy to ešte pišťalo jawtobolí :)
Celú noc to premrnčalo....v nedeľu bolo celkom fajn!On išiel nakúpiť ráno a ja zatiaľ varila obed.Poobede sme vyupratovali kuchyňu-bo ju mal v katestrofálnom stave a ešte tam je dosť roboty.No nedeľa vcelku ušla.Zatím to poslúcha!Ale ja som stále z toho taká nejaká vytrasená!Bo sa fakt bojím,že ho budem vychovávať celý svoj a jeho život,bo to on potrebuje a preto je rád,že ma má.Veď vlastná mater sa o neho v živote tak nestarala a neľúbila!!!
Tak tak tik tak.... :)

luuli

ahojte babule..
no tak idem teda na tú svadbu, ako som už dávnejšie písala, budem to brať ako rozlúčku s jeho rodinou..a aj to tak naozaj je! musím povedať, že som sa veľmi dobre bavila, tancovala aj sme sa my dvaja normálne dokázali rozprávať..teda až do jedného momentu, kedy som sa ho narovinu opýtala, či si píše s jednou mojou kamarátkou..povedal, že áno a že mu písala, či sa niekedy nestretnú a nepokecajú..hm..zostala som ako obarená, že mu to napísala, kedže dobre vie, ako ho mám rada a že to pre mňa nie je ľahké. Ale povedal mi na to, že keď nechcem, tak s ňou nepôjde von.. že on ju určite nechce a nespravil by mi to..Je mi z toho nanič. Proste som sa potom tak sekla a nedokázala som sa normálne baviť..ale tak nedávala som to moc najavo..ale ked som potom prišla domov, tak to na mňa všetko tak hnusne doľahlo a začala som plakať..proste vyzeral úplne fantasticky, krásne, voňavo, smial sa, robil vtípky a smiešne tancoval-čo na ňom zbožňujem..a došlo mi to tak moc ľúto, že už nebude môj..lebo chce obmedziť kontakt..ako aj on povedal-zíde z očí, zíde z mysle..a myslím, že je v tom kus pravdy, keďže som už bola relatívne ok a zrazu, keď som bola u nich a s ním a tak skvele vyzeral, tak to ma opäť dostalo tam, kam som nechcela..ale musím to nejako prekúsnuť, môžem si za to sama..len som nečakala že až tak sa zmení k lepšiemu. A tiež ma mrzelo to, že napr.jeho švagor sa ma pýtal, kedy prídem opäť k nim na návštevu..no tak som mu odpovedala, že mi je to ľúto, ale už asi nikdy..tak na mňa pozrel, že či je to definitívne..a aj jeden z ich rodiny tiež mi hovoril, že už všetci so mnou rátali a tak..čo mi došlo tak ľúto, že všetci okolo ma chceli v rodine, len ON nie:(((
takže ema20, preto ti dám jednu radu-radšej sa s ním naozaj nestretávaj, tak to bude pre teba lepšie.. je samozrejmé, že si chýbate, ale keď to inak nejde, tak sa do ničoho netlačte! a to bol normálne u vás doma? či kde ste spolu strávili tie 3hodiny? ale zase je fajn, že na teba nekašlal a prišiel za tebou a rozprávali ste sa tak dlho..čo mne sa s týmto bývalým stať nemôže:(

ema20

ahojte baby! viete čo ja som asi totálné na hlavičku padnutá alebo neviem...ja som sa s ním včera zasa stretla...no bolo to tak,že som šla von s kamoškami a bývalá spolužiačka mala rozlúčku zo slobodou,tak sme trocha popíjali a medzitým mi volal vraj len chcel vedieť čo robím a tak.a ked som mu povedala že som vonku,tak povedal že mi zavlá zajtra a nebude ma teda rušiť. No a tak som teda bola v náladičke a omámená alkoholom som mu napisala ked som sa už chystala domov,že či už spí,potom mi volal a ja som sa ho spytala čo robí a či by ma nechcel prísť pozrieť.ON teda prišiel...bola som opitá takže som mu hovorila blbosti...bolo to také zvláštne,rozprávali sme sa tri hodiny,bavili sme sa potom aj o tom že je to čudné vraaj aj on to tak berie že tomu nechápe,vraj niekedy mu strašne chýbam a niekedy nie presne tak ako on mne...a proste sme zistili že to obaja berieme ako to je ale že si to asi nechceme uvedomiť (to už bolo ked som vytriezvela) :) ale v tom stave opilosti som sa aj snažila ho pobozkať (sprostá!) ale nedal sa mi resp.aj chcel ale pýtal sa ma prečo to robím a tak že proste všetko sa už pre nás zmenilo!Ja tomu nerozumiem...absolutne že som z toho paf ja proste neviem si to uvedomiť ja by som naozaj potrebovala dostať tú Facku ženy moje!

luuli

schia, tak som naozaj zvedavá aký ste mali víkend, či pokojný abo zase sa niečo zomlelo:o/
viete, baby, ja som asi naozaj ŠIBNUTÁ, ale ja nakoniec teda asi idem na tú svadbu.. proste chcem si už raz a navždy s ním vyjasniť, prečo sa tak ku mne teraz zachoval(ten telefón), lebo viem, že už s ním nebudem osobne asi dosť dlhúú dobu, keďže už frčí na bud.týždeň do školy..
inak, chcem sa Vás aj spýtať..či ste niektorá zažila to, že Váš bývalý priateľ začal chodiť s Vašou dobrou kamarátkou?? Lebo ja mám taký blbý pocit, že si začal/začína s mojou kamoškou.. ona mi čosik písala, že nech na neho zabudnem, že je to jeho vec, keby už nejakú mal, že ona sa v nás nevyzná, že si píše aj s ním.. tak z toho som dosť mimo, lebo aj viem, že on sa jej moc páčil a asi stále na neho myslí:( Neviem si to ani predstaviť, že by spolu tvorili pár, asi by som vo svojom vnútri umrela..je mi z toho zle:(

schia

Ahojček luuli ....
tak áno sme spolu.Dnes je doma "seklo ho" ak nie ja tak sám život sa mu snaží ukázať,že niečo s ním nie je v poriadku.Tak idem za chvíľu za ním - chúďa moje seklé hehe ,no jo vždy je všetko tak ako má byť.Neviem či sa dokáže zmeniť tak skúsim,ubrať možno aj ja z tej náročnosti :)))
uvidíme čas všetko vyrieši.
Myslím si ,že ste už všetky na správnej ceste k oslobodzovaniu sa od parazitov,ktoré ste nabrali na výlete po tmavom lese.Tak heš na lúku zelénu a tam si začať užívať samu seba a svoje hodnoty.
Tak babule popojedu,dnes toho mám dosť a ešte aj malé upišťané seknuté šteňa hehéééé :))))
Prajem pekný víkend a pokoj v duši!

luuli

ahojte babule!
prepáčte mi môj včerajší dočasný výpadok:) nebola som na nete.
satipe, ja neviem o čo mu ide..zase ma trápi a ani o tom možno nevie. Teda čo to trepem?! ON to dobre vie, hajzlík jeden. Ale strašne ma to štve:( a mrzí..myslela som, že konečne dokážeme normálne komunikovať, strašne dlho sme po dlhej dobe spolu volali a smiali sa.. brala som to ako také "uzmierenie"..niečo ako také, že dokážeme spolu normálne ďalej komunikovať,nech sa deje-čo sa deje.. ale MÝLILA som sa.. alebo je tu ďalšia možnosť-tá nejaká jeho druhá či ako to mám nazvať, mu to zakázala či ja neviem.
schia,ty si ma asi chválila za to, že som mu to nezdvihla,že? ten telefón..normálne sa sama sebe čudujem,ale ako píšeš,nie som žiadny pandrláčik..
schia,ty mu veríš, že sa dokáže zmeniť?? a ako ste teda na tom? Lebo už mám v tom taký menší chaos:) ste teda zostali spolu, dobre som pochopila?
ema20,trošku mi to pripomína môjho bývalého..podráždený, nespokojný..a s tým časom to bolo podobné.. ako jasné, na začiatku vzťahu všetko odkladal na bok,ale pak už postupne bolo prednejšie auto,záhrada,priatelia..cítila som sa nd druhom mieste,ale tak kedže som ho ľúbila, nevidela som to..
a tak ako vidíš, už si asi fakt nemáte také čo povedať..a to sobecké-keď ti bude smutno ozvi sa..pche.. no kopla by som ho tam kde ani slnko nedosvieti:) ale myslím, že ho máš stále rada a láka ťa to asi urobiť..či už ani nie?a to o tej viazanosti vo vzťahu..na začiatku chcel to hento tamto..potom keď som to spomenula ja..tak mi vyčítal,že sa nechce tak viazať a pod:( z čoho som bola rozčarovná, keďže som myslela,že to tak chce..ale ako on vždy vraví-je dosť IMPULZÍVNY..takže asi aj ten jeho telefonát bol len impulz:(
schia,to s tým "vypnutím mozgu" či ako to mám nazvať..a tým, že proste si hovoriť veci čo robíš v duchu pre seba..tak to som robila aj aj..kedže som stále na neho myslela a ako hlúpa som rozmýšlala nad ním ake to bolo krásne a pod..tak som to chcela nejako v sebe utíšiť, ten vnútorný hlas a presne to som robila,ked som napr.upratovala abo tak..celkom dobré..:)