Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
ahoj satipe,
áno, pomaly nám to tu chradne..:(
lebo ako píšeš ty, že už si za vodou, tak asi už pomaly všetky..ale tak bola by som rada, keby sme si tu písali aj naďalej, ako to vnímame s odstupom času..poprípade ako sa vyvíjajú nové lásky a pod..
No tak čumím ako puk na tvoj príspevok, tak mu treba! Raz sa mu to muselo vrátiť, hajzlíkovi:ˇ) a obdivujem ťa, že si taká silná a proste chceš byť šťastná a bez neho:)!
Lebo vracať sa k niečomu, čo skončilo asi fakt nemá význam! Dúfam, že ti to odhodlanie vydrží:) Držím palce.
No tak teraz niečo ja..nie je to síce nič extra..ale tak aspoň niiečo:) Ako som písala, že ma obviňoval z toho, že mu vypisujem pod iným nickom.. tak v piatok som išla domov a čakám na prechode a koho auto nevidím?! Skoro sa mi dych zastavil..v hlave myšlienky ..neeee!! nechcem ho vidieť!!! No a zakýval mi, tak som odkývala..a pokojne som išla domov a to som išla s kamoškou..Zachvílu telefón-on-nechcela som to zdvihnúť, vôbec som ho nechcela počuť:( ale tak kamoška ma kvázi donútila:) aby som to zdvihla..opýtal sa, kade idem domov.. no a tak som povedala a povedal dobre a položil.. Hned som začala nadávať, reku blbeček jeden, načo mi volal??! a za pár sekúnd zastavilo jeho auto pri nás.. tak som nasadla a pak sme sa hádali v aute, tak ma rozčúlil:( až mi slzy vyšli z toho, že mi neverí..a tak ma objal a povedal,že sa !pokúsi!veriť mi.. no reku hm.. tak sme pak chvilu kecali ako sa máme a tak.. No a odvtedy nič, žiadny kontakt..čo som aj trošku smutná, ale na druhej strane aspoň na neho toľko nemyslím, aj keď srdce teda dobre pracovalo, keď som s ním sedela v aute a videla som ako fajnovo vyzerá a tak..:( no a dneska ráno mi písal,že sa mi ospravedlňuje, že bol na mňa taký zlý..nech mu prepáčim.. Tak to ma tak trošku prekvapilo, že on si dokázal priznať vinu:) no a to je asi tak všetko..:(
a schia sa dlho neozvala..hm..::??
ahojte baby,tak som to zase ja..musim sa vyrozpravat..lebo mi prave pisal byvaly na icq,a teraz sme spolu dovolali po dvojhodinovom telefonate..no sila,co vam poviem..kopec noviniek som sa dozvedela,predstavte si,ze uz nechodi s tou holkou co ma kvoli nej nechal..no presne ako som mu vravela,ved im to nevydrzalo ani mesiac..somaar..tak mi vypisoval,ze aky bol blby a ako toho lutuje,ze sa unahlil..ale nechce sa ku mne vratit,resp.povedal,ze teraz chce byt sam..takze neviem co mi chcel tymi recami povedat..stale prosika o to aby sme boli kamarati,ale ja som mu povedala,ze chcem byt stastna..a on by mi asi stal v ceste..aj ked sme si dobre pokecali,ale nemozem pripustit nic viac,lebo viem ako by to dopadlo..ja by som sa znovu namotala,ked uz som ako tak za vodou,a to nechcem dopustit..ale poviem vam,ze som asi skodoradostna,ale tak mu treba,aj som mu to povedala,ze nech si to teraz vyzerie sam..mal ma vtedy pocuvat a nie byt zahladeny niekde inde ako mi dnes povedal,ze vtedy bol a nemyslel racionalne..achh jaj,ti chlapi su fakt tupci
ahojte zienky:-)vidim,ze nam to tu nejak chradne..co nemate nic nove?ved napiste..dlho nikto nicim neprispel..ja nemam cim,byvaly sa neozval ani som ho nestretla,takze u mna nic nove...
:-) Nie je zač...ja viem, rady sú jedna vec, ale riadiť sa podľa nich je ťažké :-)))
Túto tému čítam viac-menej zo zvedavosti, ale zaujala ma..veľmi vám všetkým držím palce, aby ste prekonali ťažké chvíle po rozchode a čoskoro stretli novú lásku, ktorá vydrží navždy.
Držte sa!
adriana,ďakujeme:)
ahoj ema20, ešte som sa s ňou nemala možnosť o tom porozprávať a je mi to také blbé si o tom s ňou písať. Ani ja by som to kamarátke neurobila, bo na to nemám žalúdok! Vieš, ona mi napísala raz, že aj keby si niekedy on začal s nejakou mojou kamarátkou, tak je to jeho vec, keďže nie sme už spolu, že by som to mala prekúsnuť..a tak.. a už to sa mi zdalo také čudné, že mi niečo také napísala..
a vieš čo sa mi deje? ten môj bývalý ma už dva dni po sebe obviňoval z toho, že mu nemám písať pod iným nickom(na azete), že keď niečo chcem, nech mu normálne napíšem! čumela som jak puk na to..reku ja mu vôbec nemám dôvod písať z iného nicku.. že to je niekto iný. ale viete čo? na neho neplatí nič, vysvetlovala som mu to normálne logicky, a som aj teda chcela vedieť, čo také mu kto píše..a na to mi odpísal to, že ja dobre viem sama, čo mu píšem..??!!?!?? Tak ma nesmierne vytočil, že mi neverí, resp.je mi z toho zle.. chcela som byť s ním zadobre, toto by som mu nespravila,ale on si dokolečka mele svoje..A na druhej strane ma som vytočená z toho, kto to asi tak píše..ževraj to musí byť niekto z môjho okolia,že mu píše také veci.. hm.. takže niekto blízko mňa je osoba, čo mi chce ublížiť:(
Ema20,tiež som sa cítila tak ako ty teraz, taká vyprahnutá, sama a pod. Neboj sa, časom to naozaj prejde..ale uvidíš! a ako inak?
ahojček,luuli to s tou kamoškou ma veľmi mrzí vôbec to nechápem ja by som nikdy niečo takéto nedokázala spraviť kamoške,si myslím že by si jej to mala vytmaviť!teda aspon ja by som jej vyčistila žaludok,ved ona má stát pri tebe aby ti pomohla dostat sa z toho a nie ti ešte prikladať bremeno.A ty sa s nou aj stretávaš ešte ???alebo sa s nou aj byvíš?či radšej sa jej teraz vyhýbaš,alebo skôr ona tebe nie?tak to by teda mala!ja by som jej ukázala!!!
A čo sa týka mna tak ja som už totálne z mojou hlavou na bode mrazu ja ani sama neviem čo to vôbec robím a prečo,stále mi z toho vychádza niečo iné...ani neviem reálne uvažovať,ani neviem čo cítim ....neviem nič som ako vyprahnutá....mám hrozný pocit samoty a prázdnoty,ešte že aspon sem sa môžem chodiť vyžalovať!bo ani mojim naj kamoškám sa neviem v tomto zdôveriť.
ahoj ema20,no možno zo začiatku mi aj kvôli tomu volal,že som mu chýbala,naozaj neviem! ale už sa mi neozýva, takže fajn..ale na druhej strane,ked vidím, že on je na nete a aj tá moja kamoška, tak mám taký strašne blbý pocit, že oni si píšu a mne nie je schopný napísať ako sa mám..
to ako si naznačila tú situáciu s tým, že keby mi NÁHODOU volal, tak k tomu len jediné-keby som bola na neho hnusná ja, tak 100% aj on..a on by mi to asi položil skôr..už ho poznám v takej situácii je ako malý sobecký chlapec.
a ty a ten tvoj.. no tak skúste teda zostať kamoši, či ako sa to dá vlastne nazvať.. len to musí byť také bez jednostranných citov:( ja som sa snažila..ale proste pri pohľade na neho som mala chuť ho pohladiť,pobozkať a tak..ale nemohla som.. takto je to asi fakt lepšie:(
luuli tak toto keby mne povedal že mi volá len kôli mne aby sa mi nič nestalo a pod. tak prídem k nemu a rozbijem mu hubu!Fakt vážne,to nie on nije taký keby nechcel prísť nepríde a keby nechcel volať nevolá a si osbne myslím luuli že ani tvoj to tak nerobil,on to tiež robil preto lebo si mu ty chýbala a hlavne kôli sebe lebo bol zvedavý čo robíš a tak a nie zo súcitu to si len teraz vymyslel lebo sa nevedal nijako vyhovoriť inak...podla mna sa chce cítiť ako silnejší chlap že on sa kôli tebe obetoval.Takže teraz ked sa ti ozve nezdvihni ho!Ak áno tak povedz nech rýchlo povie čo chce lebo nemáš čas!a potom uvidíš či to robil zo súcitu! A čo sa týka mna ja už z toho nič nechcem teda ten vzťah s ním!teda ja nedufam ja by som len chcela zostat s ním kamarátka a chcem vyskúšať či sa to vôbec dá kedže všetci tvrdia že nie.