Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
Ahojte žienky...
tak ja som nejak mimo z toho všetkého!
V piatok o 2hod.v noci som sa pobalila z jeho bytu a povedala mu nech ma zavezie domov,že už nevládzem!Predchádzala tomu hádka...bol unavený natoľko,že som od neho chcela po tom čo som mu upratala a urobila večeru,aby ma objal....a proste to začalo....
od tej 2hodiny prešli ďalšie 2hod.čo sme už stáli pred mojim domom a chcela som odísť...NEPUSTIL MA !Tak ,že on ma miluje a táák ...naštartoval a viezol ma domov....tak som mu povedala aby na chvíľu zastavil a v tom som zdrapila veci a utiekla z auta domov....cestou ako som tak bežala už dosť ďaleko od neho ma dobehol-autom :) tak ma zdrapil naložil a ja som bola už tak mimo,že som sa ocitla až u neho doma ako mi oblieka nočnú košeľu....
sobota o hovne!A nedeľa bola lepšia no ako ma po víkende viezol domov som sa rozhodla....tie dvere som zabuchla s tým ,že už posledný krát.On však o tom nevie!Píše a volá....ja neodpisujem a nedvíham!Dnes je utorok ,druhý deň a mne začína chýbyť,je mi smutno a je mi to celé ľúto,jeho,že som takto odišla a ani o tom nevie,...možno už iba tušiť začína.Neviem čo mám robiť!
Ema20 tiež mi vadia na ňom veci ,no priznávam,že ja som není tiež dokonalá a robím chyby.Bola som príliš dlho sama a ešte k tomu spokojná,tak mám možno teraz problém sa s niekym zosúladiť ,no neviem....už ničomu nerozumiem.V sobotu mi kúpil nové koberce do spálne,ktorú chce aby bola podľa mojich predstáv tak sa musia porušiť jeho gýčoviny,no on už žije teraz so mnou....sám mi povedal,že on je spokojný a veľmi ma ľúbi,že nechce nikoho iného,že ma potrebuje,no ja to celé prestávam zvládať,myslím,že on má svoje utajené problémy,ktoré sú veľmi hlboké a tam korení jeho sebectvo a arogancia!
jáááááj čistý pezinok,preto už radej ani nepíšem pretože viem,že ma asi nikto nepochopí a už vôbec mi nikto nepomôže.A pritom sú tu ešte 3muži čo by ma na rukách nosili,híčkali...no ja milujem mojého moječka!Jak DEBILKA DEBILNÁ!
Ste dobré!
Ema20 myslím,že sa rútiš mojim smerom a tak sa pozri na mňa o čom to bude!Ak Ti niečo raz vadí tak to tu bude nonstop!Je fakt pravda,že oni sú asi príliš jednoduchý vidia len základné farby a nevidia odtiene ako my komplikované!Začínam tomu jedinému asi rozumieť,že sú ako bobíci doslova a do písmena.fnuk
luuli presne..ak nechces,tak nie..ved je to tvoj zivot..takze musi to chlapec pochopit..ano asi sa citi blbo,ale tak ty si mu ziadne nadaje nedavala,tak bud pokojna,on to predycha:-)
satipe,ja som mu to rozumne vysvetlila, sice som mu to napisala, ale tak on to asi nepochopil, lebo pisal, že sa o tom ešte porozprávame..?! Ale ja nemám vôbec chuť to rozoberať ešte..proste nevie prijať, že som mu normálne vysvetlila, že bude lepšie aby sme boli kamoši ako niečo viac! Ale chudák, viem ako sa musí hrozne cítiť:(
nechcem nikoho ľúbiť, chcela by som si chvíľu žiť svoj život, robiť veci, čo mám ja rada! Ako sa hovorí, kto si počká, ten sa dočká!:)
luuli,takze uz si mu to vysvetlila?..hmm ale tak je to lepsie aj prenho,aspon si nebude robit plane nadeje..ak to citis tak,ze momentalne nechces lubit nikoho ineho,vlastne nikoho..tak sa riad podla toho:-)drzim palce:-)
ema20, no teda..že spolu v reštike..tak to nie je len tak .. ja mám asi tiež také isté otázky ako satipe, či aj ty ho ľúbiš? či to chceš prežívať znova-to zlé..a trápiť sa..??
satipe, áno, mám nového nápadníka, ale dnes som mu napísala, že proste to z mojej strany nepôjde.. strašne mi ho je ľúto, viem ako sa cíti, keď ho odmietam:( také pekné veci mi píše a hovorí, len škoda, že ja by som to rada počula od niekoho iného alebo lepšie by bolo nepočúvať nejakú dobu také veci vôbec..
ema20 takze ti napisal,ze ta asi stale lubi?a ty jeho?lebo teraz vlastne poriadne nechapem,mala som pocit,ze si este stale buchnuta,ale vyznelo to tak,ze uz nemas zaujem,ked ti to napisal..tak ako to vlastne je?..ved prave presne pre toto ja sa tiez nechcem snim stretavat,lebo viem,ze by som nedokazala sa spravat,ze sak nic nebolo a prislo by mi to take neprirodzene,ze nedotknut sa ho ani nic,takze radsej to necham napokoji..myslim,ze ak osud bude chciet,tak nase cesty opat zvedie dokopy,ale ja mu pomahat nebudem:-)..luuli takze vravis,ze mas noveho napadnika?no ale ak hovoris,ze nic nechces,tak sa do toho nesil zbytocne..ved uvidis,mozno casom..
ahojte kočky,aj ja som dnes myslela na to že vám napíšem ako sa máte a tak. No ja ešte niesom až tak úplne za vodou ale snád časom...áno s tým kamarátstvom som to už aj ja pochopila,proste sa to fakt nedá!Som sa s ním včera stretla,že iba pokecáme a tak,a inak zo začiatku to bolo celkom fajn hovorili sme si čo je nového boli sme sa napapať v reštike a tak.A potom sme šli domov ale neodviezol ma domov ale chvilku sa chcel porozpravt v aute..a to nebol dobrý nápad!veru nie lebo on na mna robil také veci že by ma chcel iba objať a tak ale ja som vedela že mu ide o viac...bolo to ako keby ma znova balil..a ja som tomu iba veľmi ledva odolala a strašne mi to bolo luto tak ma to rozplakalo,lebo on mi povedal že ma chce iba objať ale mám to brať ako v rámci kamarátstva,a to mi opakoval ked som ho aj obíjmala...bol to čistý humus od neho,som mu to aj povedala.Ale dnes ráno mi napísal úplne niečo iné...vraj že ma asi stále ľúbi...takže som sa na vlastnej koži presvedčila že kvázi kamarátstvo nebude a nemôže byť...Tak sa majte krásne!
ahojte kočky,aj ja som dnes myslela na to že vám napíšem ako sa máte a tak. No ja ešte niesom až tak úplne za vodou ale snád časom...áno s tým kamarátstvom som to už aj ja pochopila,proste sa to fakt nedá!Som sa s ním včera stretla,že iba pokecáme a tak,a inak zo začiatku to bolo celkom fajn hovorili sme si čo je nového boli sme sa napapať v reštike a tak.A potom sme šli domov ale neodviezol ma domov ale chvilku sa chcel porozpravt v aute..a to nebol dobrý nápad!veru nie lebo on na mna robil také veci že by ma chcel iba objať a tak ale ja som vedela že mu ide o viac...bolo to ako keby ma znova balil..a ja som tomu iba veľmi ledva odolala a strašne mi to bolo luto tak ma to rozplakalo,lebo on mi povedal že ma chce iba objať ale mám to brať ako v rámci kamarátstva,a to mi opakoval ked som ho aj obíjmala...bol to čistý humus od neho,som mu to aj povedala.Ale dnes ráno mi napísal úplne niečo iné...vraj že ma asi stále ľúbi...takže som sa na vlastnej koži presvedčila že kvázi kamarátstvo nebude a nemôže byť...Tak sa majte krásne!
ahaa..takže keby sa náhodou stala taká situácia, že sa stretnete osobne a on by na tebe zapracoval, tak by si neodolala? ale ako sa vraví, nikdy nehovor nikdy!:) vieš, my už ani cez to icq nekomunikujeme..ešteže to spravil, bo keby bol prihlásený a nepísal by mi, tak to by bolo pre mňa ešte horšie.. A teraz je to takto fajn, bez toho kvázi kamarátstva-tak to budeme nazývať..xi:)
Inak, musím sa priznať..jeden kamarát sa do mňa zamiloval..ale ja proste nič nové nechcem..je to také čudné, nechcem mu ublížiť:( proste napr.aj včera som s ním išla nachvíľu von,a pritom som stále myslela na bývalého-ako on rozpráva,ako ona sa smeje a pod:( tomu hroznému porovnávaniu sa asi fakt nevyhnem..kurnik:ˇ)
ahoj luuli,no tak silna nesilna..bojim sa toho,ze keby zapracoval na mne tak ma zlomi,nastastie to asi nema v plane,aspon zatial teda..ja som mu aj povedala,ze stretavat sa s nim nemienim,jediny kontakt,kt. prispustim je icq max.obcas telefonat..ale nic osobne..tak zatial sa drzim,ale keby nieco dam vediet,ze ako sa to bude vyvyjat..tak vravis,ze sa pokusi ti verit?no mily chlapec..ale som rada,ze uz aj ty si na tom lepsie,a musis uznat,ze bez toho kvazi kamaratstva ide to odmotavanie lepsie vsak??:-)no a veru schia sa dlho neozvala,by ma tiez zaujimalo ako pokracuje..schia haloo