Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
schia uuuff..tak ziram co sa tu deje,bola som mimo takze som sa nemohla ozvat..to je az take zle??no ja neviem,ale asi by sa mu nemala ozyvat..podla mna to nie je dobry napad..ale uz je asi neskoro..cii??
asi tu není nikto......
Pomohlo by hocičo,hoc aká rada alebo názor bo ja som v tom až po uši.....trasenie neutichá je mi na figu.Asi mu večer zavolám......ak dovtedy vydržím.....
kde ste kto????
sama:
máš pravdu vo všetko aj v tom,že niekedy som čakala,že to ukončí on to naše trápenie a bude lepšie bo ja som na to slaboch....no takto skončiť vzťah....??????????
len tak buchnúť s dverami a zbohom.....
zase sama vo veľkej posteli pozerať do očí stupídnemu plyšovému macíkovi a snívať o jeho objatí.....boli sme hrozní obaja bez pardonu!
No takto....
schia ja by som mu nevolala,ten vas vztah tu sledujem a je to ako zo zleho filmu,mohla by si o nom napisat knihu,bol by to urcite bestseller a aj by si zarobila a aj by sa ti ulavilo..ja to vidim,ze to nikam nevedie,to som zas nevidela v mojom vztahu az ked on sa rozisiel so mnou,vtedy sa mi otvorili oci,ze asi je to tak lepsie,otvor aj ty oci,ale najprv si zloz ruzove okuliare.Nic v zlom,len som chcela trochu poradit.
tiezsklamana:
ďakujem za radu,normálne mi slzy vybehli...
No vieš chcela som počkať ešte dnes,ale je to pre mňa trápenie...no na druhej strane si dávam otázku,že či mu ja tak isto nechýbam a ako to on vníma?!Je mi z toho na nič!Neviem či bude správne sa ozvať ako prvá..... som ako troska.
schia..ja na tvojom mieste by som mu zavolala a hrdosť odhodila..tú hrdosť budeš potrebovať až ked bude uplný koniec...ja som bola takto hrdá a teraz už viem že mala som sa vtedy ozvať..3 krát sa mu ozvi a čakaj a až potom uvidíš že ako sa on zachová a ked sa neohlási tak až potom si nasad masku hrdosti a trucuj
ahojte...
neviem či tu teraz niekto je ,ale je mi dosť blbo....od pondelka už nevolá,nepíše....nič!
Márne som včera čakala ,že zavolá a ja som mu to chcela dvihnúť....dnes ráno som sa zobudila a všetko sa mi triaslo-myslím,že cítim,že je to asi konec aj z jeho strany....a to som mu objednala veci do bytu-do našej spálne.....
nechcem mu volať ani písať....v tomto sme obaja hrozne hrdí a tvrdohlaví.....stále sa trasem ani neviem prečo,lebo verím že ešte snáď zavolá...veď sme sa ani zoči voči nerozišli-a možno to takto musí byť bo inak by sme to ani nedokázali...
čo mám robiť ani sama neviem,len by bolo dobré to asi nechať na neho nech sa ukáže a aj čas ukáže aké hlboké to bolo z jeho strany.....len či to já vydržím....
Viem,že Vás asi otravujem svojim stupidným príbehom,no dnes je to "husté" a ja som na to úplne sama :´((
ema20 musis byt silna a nepodlahnut... to mas ako ked je alkoholik na protilakoholickom lieceni... viem sproste prirovnanie... ale aj on musi odolat a urcite to je tazke... ale niekede na konci ta caka potom lepsi zivot...
jáj ženy moje ja som znova zufalá...pred chvilkou som s ním volala...je mi tak zle ja neviem čo robiť chce sa mi plakať...prečo je to také ťažké...ked čítam ten príspevok predtým že mám byť silná!cha ale ako na to...prečo mi zas volal,a povedal mi že by chcel byť teraz pri mne...ale zároven mi povedal že sa bojí aby sa nevrátilo to čo bolo predtým,on by chcel aby sme sa raz za čas stretli ale ja asi nemôžem,ale aj chcem ale bojím sa je mi z toho tak zle...neviem čo budem robiť....každému sa to povie zabudni ži dalej a prečo to nejde!?som z toho na dne a zaroven viem že toho nechcem znova ísť!ale prečo bojím sa toho...a teraz čo mám robiť chcem byť teraz s ním.Viem že je to plné chaosu čo sem teraz píšem ale ani nad tým nerozmýšlam len to potrebujem zo seba dostať von.Potrebovala by som niekoho kto by ma teraz podporil a podržal!
ahojte,tak začala by som asi tým,že včera večer mi znova písal smsku že mu chýbam a nevie čo má robiť...odpisala som mu ráno že neviem prečo mi to píše ked mi vtedy hovoril že sme len kamaráti,a opytala som sa ho narovinu že vlastne teraz odo mna chce.A odvtedy sa neozval...viete on je asi rozdvojená osobnosť(je aj v znamení blížencov pre nich je to typické)lebo ked sme boli spolu tak hovoril o tom kamarátsve a potom mi píše takéto veci?Nechápem!A na vašu otázku či ho aj ja lubim....no neviem...ani sama ale určite k nemu ešte niečo cítim lebo ked som ho vtedy obíjmala...cítila som sa ako znova zamilovaná,ale viete ja viem že už do toho nemôžem znova ísť...schia mi je živým príkladom,lebo také veci čo mi na nom proste vadia to sa ani nedá zmeniť a on by to ani nedokazal.A ja si myslím že on tiež so mnou už v podstate nechce byť...on len teraz po mne túži,a myslím že mu ide iba o to jedno...ale vzťah si už spolu nevieme predstaviť,dôkazom z jeho starany je aj to že mi teraz na tu otázku nedal odpoved a ani sa nesnaží s tým niečo robiť.A viem to aj preto(že sa nemôžem k nemu vrátiť) lebo ked som sa s ním pred tým už raz rozišla a potom k nemu vrátila,lebo mi sluboval že sa zmení,čo sa samozrejme nestalo,a vtedy som si už hovorila že som sa k nemu nemala vracať a už som to mohla mať dávno zasebou...takže teraz už musím byť silná a zdržať činnov ktoré by som potom ľutovala!Aj ked verte mi že mam sto chutí napísať mu že ho chcem!:((((