AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

satipe

ema20..hmm chapem ta..a presne pre toto ja som toum mojmu povedala aj napisala,ze sa nemozeme stretavat,lebo by to bolo presne ako v tvojom pripade..lebo on by aj chcel,ale ja viem,ze by to k nicomu dobremu neviedlo,tak preto sa k tomu radsej nechcem ani dopracovat..ty si moj zivy priklad ako by som dopadla:-(je zle,ze sa tak trapis,neviem co by som ti poradila,lebo sama si pomoct neviem,a to sme na tom skoro rovnako..takze,asi len tolko drzkaj sa,bude lepsie:-)

ema20

luuli jasné že nie som silná...nedokážem to včera sme sa zas stretli a ja som zas plakala lebo on mi povedal že sa chce so mnou stretávať ale nechce aby som to brala tak vážne akože sme zas spolu....mne to bolo tak luto,lebo mám pocit že len chce aby sme sa stretavali a proste sa nechce viazať...ale ja to tak nedokážem,ja robím všetko naplno, a ked sa s ním budem len takto stretávať tak to pre mna nebude mať zmysle!A ešte mi povedal že nechce aby som plakala ked som s ním lebo on sa potom za to obvinuje že mi ubližil.Tak som mu už teda povedala že sa nemôžeme stretávať lebo budem stále plakať a trápiť sa.Tak sme sa teda rozlúčili objatím....A dnes mi nebolo príliš dobre,ja ho asi naozaj ľúbim,a asi aj on mna ale my proste už nevieme byť spolu!Lebo obaja sa do toho bojíme ísť aby sa nezopakovlo to čo bolo predtým.Takže to asi budeme musieť nechať tak a uvídme čo bude dalej.Lenže ja neviem či to vydržím,tak ako som to nevydržala predtým...a chytilo ma za srdce aj to čo tu napisala adriana,že záleží iba na láske! fnuk :(
A viete čo mi ešte včera povedal?vraj že prečo sme sa nemohli rozísť v zlom ako íný ľudia,vraj som si mala nájsť niekoho iného a keby bol na mna nahnevaný vraj by sa mu ľahšie zabúdalo na mna,ale takto....a ja som mu na to povedala že nech si nájde on niekoho aby som už na neho ja mohla zabudnúť.A on mi povedal že on nikoho nechce...Prečo mi to robí :((( prečo mi hovorí také veci potom na to myslím!
Ja neviem baby čo robiť...som na dne svojich síl nič ma nebaví...mám zvláštne pocity,rozum mi hovorí nesmieš podľahnúť,a srdiečko chod za ním Miluješ bud s ním!Tak čo mám počúvnuť!
asi potrebujem psychologa lebo toto už neni normálne....fnuk fnuk :((((

satipe

luuli,no vies ja vlastne neviem ci si to chcem uzivat:-)ako poviem to tak,ze ked som sa dozvedela,ze uz tu druhu nema,chvilku som si aj myslela,ze bude sa chciet vratit alebo co..ale asi nechce,co je teda asi lepsie pre mna..lenze ked ja mam pocit niekedy,ze on ma berie ako svojho terapeuta alebo co..ja som mu vcera aj napisala,ze nech sa uz vzchopi..lebo stale trepe cosi o tom,ze je v takej situacii,v akej nechcel byt,ale ze nevie ako z toho von..on proste asi caka,ze ja teraz budem davat jeho vnutro dokopy alebo co..on asi nevie o nic zabojovat,alebo ja neevieem..ale som mu aj napisala,ze nech sa spamata uz a svoj zivot nech si usporiada,ale nemoze cakat stale na nieco,ze sa musi aj on snazit..a furt rozprava cosi take,ze sa musi teraz z toho dostat(neviem z coho?asi ta ho nechala neviem)a ze si musi usporiadat myslienky a zistit co chce..a tvrdi,ze teraz aj tak nikoho nechce,a vzapati zas zacne,ze nechce byt sam,ze je to zle a taak..no hovorim vcera som bola normal miestami znechutena a mala som chut poslat ho niekde,ale nie som ten typ..ach joo..asi musim byt na neho viac zlaa

luuli

satipe, tak úplne ti rozumiem! Tiež proste mu nepíšem prvá.. on mne.. Lenže písanie aj tak nič extra neznamená si myslím.. a tiež ako aj ty, zisťujem postupne, že s ním by som nebola šťastná, je ešte nevyzretý.. keď mi aj napísal, že proste mení nálady ako sa mu zachce(?!??!) no tak potom o čom? Normálne si aj teraz spätne uvedomujem, že keď sme spolu chodili, napr. keď som išla večer k nim prespať, tak keď mi volal a dohadovali sme sa, tak bol taký nadšený a tešil sa a bol taký fajnovučký..no ale keď som potom prišla k nim, tak už bol ako niečim praštený. Lebo medzitým mu napr.niekto niečo urobil, čo sa mu nepáčilo a bol aj taký divný ku mne..Ale nie vždy, hlavne pri konci..akoby som za to mohla ja.. mala som pocit, že si to na mne vybíjal. Aj teraz, keď sme si niečo písali, zase niečo trepal, tak som mu napísala, že láskavo nech rozčuluje nejakého iného kamoša alebo tú babu a nie mňa, inak končíme! a na to mi pak vypisoval, že nech sa nehnevám na neho, že si uvedomuje, že ja som posledná ktorej by mal nadávať, lebo som mu vždy pomáhala.. takže treba takto na neho:) ale zase nie vždy ma takú náhladu:oD fakt sa občas čudujem!
Takže satipe,pekne si to užívajme, kým nemajú druhú...

satipe

caute baby..tak luuli vravis,ze ste v kontakte??ze si pisete na icq?no mne ten moj tiez stale vyisuje..zakazdym ked som tam,vcera mi tiez napisal,ale z toho celeho som nemala dobry pocit..ja neviem,ale mam taky pocit,ze je fakt taky ubohy,ze teraz ked je sam tak nevie co zo sebou tak mi pise..ale na druhej strane je to pre mna isty druh terapie,lebo ked si takto piseme aspon vidim,ze mi nestoji zato..proste,ze to neni clovek s ktorym by som bola asi stastna..on je podla mna este nezrely..alebo ja neviem,vcera ked sme dopisali som bola tak rozladena,ze som si povedala,ze najblizsie mu uz neodpisem ked mi napise,lebo on si asi mysli,ze ja som mu stale k dispozicii alebo co..a po tom vsetkom na to ale nema pravo..achh jajj neviem,neviem ozaj ako dalej..je mi to snim v podstate jedno,ale je to vsetko take divnee..

luuli

ahojte babule!
no tak schia, vôbec sa nemusíš ospravedlňovať za dlhý príspevok..veď píš, čo len chceš a aké dlhé chceš! Daj to zo seba von.. to pomáha..sama viem.
Lebo naozaj niektoré veci a pocity sa nedajú povedať ani dobrej kamarátke..
Schia, vidím, že v tom máš trošku zmätok..jedeň deň si odhodlaná, potom si smutná, že sa ti neozýva, že to asi skončilo a dneska už píšeš, že bol sladný ako med:) vy ste ako dvaja Taliani..ale uvedom si, dokedy to takto pôjde? To chceš mať takýto vzťah?? Ako dlho ste už vlastne spolu?
Lebo mne fakt stačilo, že som sa trápila a dokolečka to bolo také kolísavé, dva mesiace..už som našťastie za vodou(aj keď nie zase úplne),ale už nevstávam s takým pocitom, že čo teraz??:(
Musím Vám babule povedať, že si ma opäť pridal do ICQ.. aj keď vážne neviem, či to tak bude dobre..ale tak zatial to vyzerá fajn, komunikácia síce niekedy ako vystrihnutá zo zlého filmu, ale tak my dvaja sme obaja dosť tvrdohlaví a len ťažko si pripustíme svoju chybu. Volám ho môj taliansky kamoš, lebo je impulzívny a hádavý..
aj sme si písali o iných ľuďoch v našich životoch-on o tej babe, čo mu vypisuje na azete(ako ma vtedy obviňoval, že čo mu vypisujem z iného nicku)že sa s ňou stretne..čo ma trošku zamrzelo, ale tak je to už jeho život..a tá moja kamarátka-tá má novú lásku-tak som sa zbytočne stresovala. No a ja som mu povedala, že jeden kamoš ma začal ľúbiť a povedala som mu, že ja jeho nie..na to sa ma spýtal, že prečo to s ním nevyskúšam? a že si naozaj zaslúžim lásku. No je to také čudné. Včera som mu tiež napísala, že snáď mu to s tým dievčaťom výjde, nech sú spolu šťastní..odpísal, že nech mu také veci nepíšem, že to tak čudne odo mňa znie.. Je to také čudné všetko.
Viem, že spolu už nikdy nebudeme, teda len ako kamoši snáď v kontakte..ale už sa nerozprávame len o nás..ale aj o iných..to je fakt na psychiatriu:oD a ešte mi písal, že by sa so mnou rád stretol.. no uvidím, či sa ozve..ale naprd je, že som teraz chorá a k nám domov by určite neprišiel..
ema20, tak ako to teda ide? si stále taká silná abo už nie? vydrž to a buď silná alebo chceš opäť ten zmätok v hlave?:(

schia

ahojte....
tak včera to bolo riadne husté.
satipe : si predstav,že som nevolala.Tak ako on dokáže byť v tomto tvrdý ja dvojnásobne-možno aj preto,že je to škola práve od mužov.Včera som už nevedela čo mám robiť ,aby som na neho nemyslela a nepodľahla sa mu ozvať.Až o 19.h som zobrala do ruky fón,že či náhodou funguje,či som neprepočula zvonenie a v kútiku duše ma už nalomilo,že mu možno aj zavolám,ale tak som ho buchla do postele nakoniec.V tom ako dopadol sms - od neho "ahojček ,prídem o 19.45h" neodpísala som mu.Prišiel a načas.Tak sme hodili reč resp.som to chcela rozoberať ja,no on na to ,že on mi napísal mail,na ktorý som mu neodpísala,tak prečo by mi mal ešte aj sms písať,keď by som mu neodpísala...to je ego čóóóó ?!Nevolal,bo vedel,že sa ešte budem hnevať po víkende.Ale vraj prišiel a to je dôležité,bo keby ma neľúbil tak mal príležitosť to ukončiť,len už vie aká som ...
Tak sme boli spolu,bol sladký,ako med sa dal natierať na chlieb,bol to pekný večer a ja som snáď prvý krát tak vážne ucítila ,že ma fakt veľmi ľúbi!
adriana : tak to potom vieš aké je zotrvať v takom chaotickom vzťahu.Áno ľúbim ho,len neviem či to stačí....bo ťažko s ním a horšie bez neho.
Za tie dva dni čo sme boli od seba som si uvedomila aj svoje chyby.Dávam preto tomu ešte šancu,bo chcem predovšetkým zapracovať na svojich chybách a ak to nepôjde tak to potom asi fakt zmysel nemá,od 20rokov žije bez rodičov tak si viete predstaviť aké hlboké má zaužívané niektoré stupídne zbytočnosti.....ja tiež dlho bez chlapa tak to je čistá chovná stanica.Uvidíme...dnes ráno sme zaspali...tak chaoticky vyfrngol z bytu ale sám prišiel a dal mi pusu na rozlúčku....
Ďakujem za Vaše názory,ak je žena v ...
tak potrebuje poriešiť svoj stav a vedieť aj iné názory ,pretože sama už nič nevidí,alebo často ani nechce vidieť,preto sa ráta akákoľvek rada či pozitívna aneb negatívna.
Inak v aute na mňa čakal novučký kuchynský robot čo som na neho bajočkom poškuľovala pri našom spoločnom nákupe :))
No viac by potešil už len kvet "z ulice" ,no chlap...praktické myslenie!
Sorry za dlhý príspevok skoro ako vždy,ale je to super keď sa človek môže takto "vykecať" .

adriana

schia, ja sem neprispievam, iba raz alebo dvakrát som prispela, ale tiež mám podobný vzťah ako ty, mala som dlho pocit,že sa k sebe nehodíme a sme príliš rozdielni, ale pochopila som,že je skvelý a že sa ľúbime, tak som to nevzdala...
Najdôležitejšie je,či ho NAOZAJ MILUJEŠ..nič iné nie je také dôležité, ver mi...
držím palce