Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
no luuli tak to zíram...no si mu neodolala čo už stalo sa a ked to bolo ešte aj dobré :)ale je dobre že sa po tom necítiš zle a berieš to tak v pohode.No vieš ja ani neviem čo on chcel on to ani sám nevie...len mi povedal že sa chce stretávať,porozprávať lebo si zvykol že mi dokáže povedať všetko čo ho trápi,a potom že ked budeme mať chuť na niečo viac tak si občas môže pomôcť objatím a bozkom...ale to som nedovolila teda pusu.Ale tomu objatiu som neodolala.On mi v podstate hovoril aj niečo v takom zmysle že on by aj so mnou znova chcel byť ale sa toho bojí.Bojí sa toho že bude zas podpapučou :)no vážne akože nechce sa úplne až tak viazať,lebo teraz si už zvykol na to že chodí von s kamošmi a že ho nikto nekontroluje a tak,a toho sa nechce vzdať,čiže on je tiež na takých "váhach" že rozum niečo iné a srdce zase iné.To znamená že sme na tom rovnako a aj povahovo sme si podobný a tvrdohlavý takže uvdíme u koho tie city skôr dajú za pravdu.....
ahojte ženy! tak vela tu toho pribudlo ako pozerám..a popredu Vám chcem povedať, že som urobila niečo, čo som nemala a za čo sa aj hanbím teraz tu pred Vami! no ako som už spomínala, opäť sme spolu v kontakte..dá sa to tak nazvať. no a ja som teraz chorá..som doma. a ja včera len tak zo srandy som mu napísala, fakt som nevedela,že to zoberie vážne, že keď pôjde náhodou do Tesca, nech mi kúpi nejaké vitamíny, napr. hrozno.. a dneska doobeda k nám prišiel!!!!! ja vypulena ako puk! A našťastie alebo nanešťastie som bola zrovna sama doma.. tak sme boli v obývačke, rozprávali sa a tak.. a som si oprela hlavu na jeho plece, bo sme zase trošku sa smiali a spomínali..a on povedal:aj by som ti dal pusu,ale budem chorý! To som si akože neuvedomila, čo povedal..ale ja som to brala len ako že pusu takú tú obyčajnú, čo dáte aj babke na pusu. No a ďalej sme sa bavili. Potom čosik som hovorila, že som okupkaná a voňavučká(čo som asi nemala, bo to bral ako signál k niečomu)..no a on že už musí ísť.. no tak som ho išla odkopnúť ku dverám..a sme sa objímali, samozrejme sme sa obaja uisťovali,že len v rámci kamarátstva..a on povedal, že toto mi nerob..no baby, on sa vzrušil:oD a ja trubka som neodolala, lebo naozaj bol rozkošný..a bola som sama doma..tak sme sa na seba vrhli a musím povedať, že to bolo naozaj dobré, také aké si pamätám a s nikým iným to také nebolo.. potom sme si to ujasnili, že to už sa nemôže stať, lebo to nerobí dobre ani jednému.. Normálne sa sama sebe čudujem, že som potom, ako odišiel, neplakala.. neviem. Len škoda, že to vlastne bolo len tak..no čo už!Život ide ďalej.. ale som asi fakt blbá, bo som chcela aj asi vyskúšať, že či to niečo s ním spraví, len som netušila, že len objatie ho tak naštartuje:oD šak dlho to nemal..
Takže Vám chcem poradiť, z vlastnej skúsenosti, neurobte tú istú chybu, raz a navždy je to BÝVALÝ a nijako sa to nedá zmeniť. Aj keď Vás má asi ešte stále rád, ale to už nie je to isté ako ľúbiť..a to sa už nezmení..:(
Ema230, čítam že ste sa opäť stretli..a že si plakala.. to akoby som čítala zo svojho života s bývalým..bolo to hrozné, plakať pri ňom. A on by sa chcel stretávať s tebou len tak? ako to myslel? že len tak, že ahoj,poď na kafe a nič viac? Alebo do toho zahrnul aj niečo viac? ale akože spolu už nebudete aj tak chodiť?
na príspevok wowo1 nemám slov! výstižné!
Adriana : je to dosť na telo,ale zaujímalo by ma prečo si si myslela zo začiatku,že sa k sebe nehodíte.V čom si videla rozdiely? Pretože ten môj nepije,nefajčí,nehraší,je fakt dá sa povedať dobráčisko...len chyby je veľká vo výchove,pretože žil viac menej pod tlakom svojej matky ,ktorá ho vyhodila v 20.a od vtedy žije sám.Tak je to dosť vidieť v jeho názoroch a chovaní sa voči iným,aj voči mojej rodiny.Ja som mala hneď na po dvoch možno troch týždňoch veľké zdravotné problémy a on chodil za mnou do nemocnice a neodišiel a pritom mohol,bo ja som bola ako živá mŕtvola.No vadí mi na ňom mnoho vecí v jeho povahe,no niekedy si myslím,že časom pri mne to dokáže zmeniť a ja tiež odstránim svoje chyby,ktoré neprospievajú nášmu vzťahu.Len by ma zujímal Tvoj názor bo Tvoj príbeh mi je najbižší......
Ema20 niekedy sa oplatí vyčkať a nič nerobiť.Vieš koľko síl stáli tie dva dni (pon.,ut.a streda) bolo to echt tvrdé,ale zavolal a prišiel,a mňa to v niečom posunulo....ak budeš Ty celé všetko riadiť svojim "sebectvom"ukojiť svoju túžbu po ňom nikdy nezistíš či to isté cíti on k Tebe.....čas Ti veľa napovie aj keď Ťa chápem,bo viem aké ťažké to v tej chvíle je...nezabudni robiť všetko čo Ti posunie čas a odvráti myseľ aspoň na chvíľu od neho a nedovolí Ti urobiť krok ako prvej....choď a prinúť sa urobiť niečo ---poupratuj a nezabudni si nahlas rozprávať čo práve robíš až zistíš ,že je už napr.večer a to už Ti nemôže dovoliť mu zavolať,keď deň máš už za sebou už len noc a možno zajtra a ak nie tak to isté....je to ťažké no ide to ,bo aj keď som sa slizila ako slimák po zemi ale za toho pána som mu nevolala,je to ako zápas......
no na druhej strane je total protiklad : vždy rob to čo cítiš!
wowo1,no naozaj píšeš pekné veci...
ten môj si zatial nenašiel druhú,aj ja som mu to nevrhovala,lebo on mi hovoril že mu chýba aj sex so mnou,tak som mu povedala že na to si môže nájsť aj nejakú inú holku.A on mi na to povedal že on nikkoho iného nechce vraj si to vie predstaviť iba so mnou(aj ked v našom vzťahu bolo toto hlavne dosť problémové,kedže ja mávam často gynekologické ťažkosti ktorých sa mi nejako nedarí zbaviť)a už len to ked si spomeniem že som ho v tomto veľakrát musela odmietnuť kôli tomu a on to so mnou vydržal dosť dlho tak...neviem si predstaviť akoby na takýto problém reagovali iný muži,ale určite nie moc pozitívne,lebo aj to je súčasť vzťahu.
No wowo1 tak ja budem teraz čakať či sa mi on ozve do tých 14 dní a potom uvidím čo bude dalej.Ale bojím sa že to ja nevydržím a ozvem sa prvá....:(
A adriana teba veľmi obdivujem!dufam že ti to s ním vydrží a bud šťastná!
Ahojte..no, ja som sa s ním chcela viackrát rozísť, ale nejako som nikdy nenašla odvahu,lebo som ho ľúbila...a potom sa stalo pár vecí, ako rodinné problémy, zdravotné, a tak, a pochopila som, že on je ten pravý..celý čas stál pri mne,podporoval ma,pomáhal mi, ako len vedel a ja som cítila,ako ma miluje..tiež som mala dlho pocit, že sa k sebe vôbec nehodíme, aj teraz veľakrát vidím tie rozdiely medzi nami,ale viem, že lepšieho chlapa by som nenašla:-) A hlavne,cítim,ako ho milujem, a to je najdôležitejšie..
Držte sa,holky,čítam vás pravidelne a obdivujem,ako to zvládate..keby som prišla o terajšieho priateľa, neviem, či by som to dokázala zvládnuť..
Nedalo mi nezareagovať na ten čerstvý vzduch čo sem pustila wowo1 - je to fakt pravda odveká a na to pričasto ako ženy zabúdame.Tetováž na dlane s Tvojimi výrokmi wowo1 aby sme vždy keď budeme utierať slzy uvideli pravdu!
Fakt pekné to moja filozofia-vďaka,že si mi to pripomenula!
wowo1 pekny prispevok a hlavne pravdivyy..ja sa tym riadim,pretoze tak to ma byt..len pre tvoje info neviem ci si to citala cele,ale ten moj byvaly ma sice nechal kvoli inej,lenze to mu vydrzalo asi 3tyzdne,ale to len tak pre zaujimavost..ja uz by som sa knemu aj tak asi nevratila,aj keby velmi chcel..lebo on sam seba otituloval za idiota,ale tak co uz..za chyby sa plati a on si za to moze sam..ja uz nefnukam,ze preco..viem,ze niekde je pre mna niekto lepsi..mozno to bude trvat kym sa najdeme,ale viem,ze raz to pride:-))tak len tolko som chcela:-)
ema...ty podla mas sancu k navratu do vztahu...muz ma byt pod papucov:}..ak ta miluje a ty pod jeho papucov...to hovorim o tolerancii a to je v laske najdolezitejsie. tam sa to da asi zvratit ,,ak on povoli a ty tiez..ale ak si nasiel inu,,ako pise tusim satipe,,,tam sanca neni a myslim ze moze viac trpiet,,lebo ,,sa nasla lepsia ako ona..akoze lepsia zdoraznujem...len jedno viem ,,ak muz nie je schopny podstupit vsetko,, a nevrati sa spat do 14 dni -18 dni priblizne ..je to pase,,,a ak neudrzuje kontakt ziadny s vami,,je to uplne passe...pre to by som na vasom mieste pracovala na tom ,,zit zivot ,,ako taky a nemysliet na to ze on bol mojim dennodennym zivotom. je to tazke,,ale uvedomte si ,,ze je to len vas zivot,,a nie zivot s nim ako ste si vysnivali. ste len vy ako same ste sa narodili,,a oni tu neboli,,tak aj same ste zodpovedne za to ako to prezijete tych 40 rokov....cim skor sa vylizete tym lepsie..a nech to bude cim kolvek hlavne byt vnutorne slobodna o tom je dalsia schopnost milovat,,ale to predbieham,,..situaciu. ja som som sama ..a som zodpovedna za kazdy den..on nie je ja ,,lebo nechce byt sucast mna,,ale ja som ja...bohuzial alebo bohuvdaka,,,laska je nieco navyse v zivote a to krasne ,,ale vzdy menej dolezite ako zivot sam ,,alebo ak nesuhlasite mozete byt dalsie scarlet,,alebo sestry Bronteove,,alebo ine ,,,nestastnice,,carmen a pod,,je to nutne?? byt obetov vlastnych citov a vlastneho egoizmu mat lasku,,ale to uz pisem moc filozoficfky sorry,,.takze ,,podla vlastneho uvazenia sa hlavne majte radi
ema20 tak to asi nie,ja uz netrpim..ja som celkom ok,len to nechcem uz rozpytvavat snim..a mas pravdu,ja sa mozem hnevat aj sa hnevam,teda teraz uz to nie je take,ale zo zaciatku to bolo hodne zle,a viem,ze mi to aj velmi pomohlo,odmotat sa..takze v tomto mas pravdu..ale ja som to tiez najskor brala na seba,ze som bola na neho asi moc zla alebo co,a teda nebol to dobry pocit,téda bol to pekny hnus,lebo az ked som ho stratila som si uvedomila,co som k nemu citila..preto chapem ako sa citis..a som len rada,ze nakoniec vysla najavo prava pricina nasho rozchodu,a potom som si nemusela brat vinu na seba..vtedy sa mi velmi ulavilo..a ta zlost teda fakt pomohla...
no satipe možno trpíš tak ako ja,ale musím ti povedať že ty môžeš aspon myslieť na to že ťa nechal kôli inej(viem znie to hlupo)ale aspon vieš že sa ti za ním neoplatí smútiť ked ti také niečo urobil,a môžeš sa na neho hnevať.Ale ja sa na neho nemôžem za nič hnevať on mi vlastne nič nespravil on mna vždy lubil a nikoho iného nechcel a aj teraz mi hovril že my sme si súdený,jeho len proste omrzelo stále sa mi prosiť ked som sa s ním rozchádzala ...a uvedomil si že to k ničomu nevedie lebo bol doslova podpapučou.Takže vieš na čo sa môžem hnevať ja akurát tak SAMA NA SEBA!Lebo si za to v podsate sama môžem,mala som lásku ktorú som si nevážila.