AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

luuli

ahojte babule.
adriana, tak to je úžasné, že si našla niekoho, s kým ti je tak dobre, kto sa o teba stará a moc sa ľúbite! Dúfam, že Vám to vydrží čo najdlhšie, nech tu nepíše ďalšia smutná dušička. A ako dlho ste spolu?
Inak, ako som včera písala, že sa sama sebe čudujem, že som neplakala, keď odišiel.. no tak dneska je to zase pravý opak..navečer mi na icq písal, že má depky, z počasia a aj z toho, že cez víkendy je sám.. doriti, načo mi to písal!!??!!?? Normálne to asi nejako preskočilo na mňa a dneska som úplne K.O. plačem a rozmýšlam prečo nám to nevyšlo..prečo nie sme spolu..a spomínam na ten včerajšok, aké to bolo úplne fajnové..ešte teraz cítim to vzrušenie:( neviem,možno je to len tým, že mám zrovna pred svojimi dňami:)a to som vždy veľmi rozcitlivená, alebo aj tým,že je vonku škarede a nič extra sa nedá robiť..a možno aj tým, že mám na neho opäť chuť, aj keď viem, že sa to už nestane, keďže sme to radšej už vylúčili..
Najradšej by som sa preplieskala a nemyslela na neho. Lebo viem,že on to berie v pohode..ako väčšina chlapov.
A dneska už aj ten kamarát, čo sa do mňa zamiloval, snáď pochopil, že fatk to nemá význam, niečo si spolu začínať. Asi je to tak, že veci čo v živote spravíš, či už zlé albo dobré, sa ti raz vrátia..abo tak. Lebo vlastne niekto odmieta mňa ako partnerku a tak ja odmietam niekoho ako partnera.
Normálne sama sebe si nadávam,keď som sama v izbe, že som krava sprostá, ako sa mi to mohlo stať, city som mala nechať v prdeli:) ale neviem, asi bude dobré, keď sa nebudeme vídať, lebo keď si píšeme, som úplne ok, len keď sa uvidíme a rozprávame, tak to so mnou niečo urobí..je naozaj pekný, sympatický, voňavučký a sladký.. a to je ten problém..aspoň keby mal zuby krivé a keby smrdel alebo tak:) tak by sa mi lepšie zabúdalo..
No nič, už radšej končím, aby som Vás neuspala.
ema20, som naozaj zvedavá ako to nakoniec dopadne s tebou..

ema20

adriana no tak som mu to tak napisala,a on hned aj odpisal že dakuje a že či mi môže zavolať ohľadom školy....lebo dnes išiel prvýkrát na prednášku do školy som na to aj zabudla.No tak som mu ja teda zavolala že čo potrebuje,tak sme sa asi päť min.rozprávali ale len o škole a potom sme zložili.Asi tak...

adriana

Ja myslím, že to bude celkom vhodné, podľa mňa sa patrí aspoň mu zablahoželať..daj potom vedieť, ako reagoval. Držím palce!
A všetkým prajem príjemnú, aj ked u nás upršanú sobotu :-)

adriana

Ahoj Ema, no ja by som napísala, ale iba tak stroho, jednoducho mu zapraj všetko najlepšie k meninám..my si s bývalými priateľmi tiež gratulujeme k sviatkom..drž sa!

ena20

ahojte baby,dufam že tu niektorá z vás je.Viete ja potrebujem poradiť,ako som už spominala nechem sa mu ozvať ako prvá a čkam či sa ozve on,lenže on má dnes meniny....a neviem či mu mám nápisať k meninám?ale asi by sa to patrilo nie,ale potom sa mu ozvem ako prvá!tak čo mám spraviť?

jajka

baby,ja vas obdivujem,mate to velmi tazke,citala som i par stran dozadu :(pred 2 dnami sme sa pohadali s priatelom,bolo to strasne :(uz je to vcelku ok,ale neviem si predstavit byt uz bez neho a niektore veci som nemala povedat...prajem vam vela sil

ema20

ahoj adriana,no máš pravdu správa sa veľmi nerozhodne.A inak to čo si pýsala o vás a tých rozdieloch,to ja tak podobne resp.bolo aj u nás.On je tiež športový typ a taký pohodak,lásku mi síce prejavoval aj na verejnosť ale nepáčilo sa mi ako sa správal pred kamarátmi robil pred nimi takého šaška vždy a mne to vadilo ale aj iné veci.A on je dosť nerozhodný človek.Tak teraz mi nezostáva nič iné len čakať či sa ozve a či bude chcieť so mnou byť,a zmeniť sa kôli mne.Takže je to na nom.Ale ak sa ozve budem veľmi šťastná,no ak nie (ak sa teda neozvem prvá,ale dufam že nie) tak budem vedieť že to má byť takto a mám žiť bez neho.

adriana

Ahojky schia..vieš, on je celkom iný ako ja, športoval, aj teraz je šport jeho život, hoci už nie tak aktívne ako kedysi, zato ja som antitalent na športy :-) n je taký do pohody, neptorebuje veci rozoberať, ale ja zasa všetko hrozne analyzujem, potrebujem komunikvoať, a tak..jemu stačí iba žiť, nezamýšľa sa nad vecami ako ja..ja som stelesnený rojko a romantická duša, ale jemu to veľa nehovorilo...a teraz? Tak sa zmenil...aj jeho mama mi hovorí, že ho nepoznáva, prejavuje mi city aj na verejnosti,hovi ešte na začiatku nášho vzťahu to prenho bolo nemysliteľné, aj kvety mi občas donesie..také, že nefajčí,nepije,nefláka sa,ani nevravím, je strašne zodpovedný,obetavý,spoľahlivý..proste skvelý...stará ss o mna, vždy mi je k dspozícii,ako niečo potrebujem...len sa mi zdalo,že je málo citlivý, najmä v porovnaní so mnou...ale už sa veľmi zmenil, je to oveľa lepšie, ale aj ja som podstatne zľavila zo svojcih nárokov, ved takého chlapa, ako som kedysi snívala,by som asi nnašla,takí existujú iba v románoch :-)) On je proste skvelý do života, je mi s ním dobre,vie ma rozosmiať, podržať,podporiť...a vidím,ako sa kvôli mne zmenil, aby som bola šťastnejšia..a dôležité je, že sa ľúbime.
Myslím, že aj ten Tvoj ťa veľmi ľúbi a vidíš, plánuje s tebou aj budúcnosť..možno by si to mala urobiť ako ja- prestať toľko riešiť rozdiely a nechať sa viesť srdiečkom.
Luuli, no stáva sa, hlavne, že sa preto veľmi netrápiš, proste to pusti z hlavy, stalo sa, zbytočne to teraz riešiť, nechaj si len príjemnú spomienku :-)
ema20, mala by si sa s ním otvorene porozprávať, čo vlastme chce, nech si to ujasní, on sa správa veľmi nerozhodne a Tebe to iba ubližuje..
Pekný víkend, dievčatá, držte sa!