AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

luuli

adriana, ďakujeme za krásny príspevok.. je to fakt pravda! inak, aj my keď sme sa rozchádzali, tak mi povedal, že to asi nebola tá pravá láska:( to ma vtedy dosť ranilo a lámala som si hlavu, kde som spravila chybu!?!? Ja ho púšťam z hlavy,ale stále sa drží v srdci ako kliešť:(
Viem, že sa budem smiať, len čakám kedy sama od seba..zatial sa smejem len keď som s kamošmi

luuli

satipe, áno, to on mi sám povedal.. proste sa to stalo.:( hovoril mi,ze si zaslúžim lásku. hm...
ja sa len obávam, že čo bude, keď ich uvidím spolu niekde:( proste moja láska je niekde s nejakou, čo po ňom vyštartovala hneď ako sme sa rozišli:(

adriana

Ahojte žienky, ani neviem, kde začať..asi odpoveďou na otázku luuli..sme spolu skoro 3,5 roka a je to super:-) Na jskôr to tak nebolo, prvý rok sme sa viackrát skoro rozišli,kým sme si k sebe našli cestu a urobili pár kompromisov,ale teraz by som ho nevymenila za žiadneho iného:-)
Ema20,nikdy nehovor nikdy,ja som sa so svojím prvým bývalým skoro dala zasa dokopy,ale spoznala som terjašieho priateľa a...:-) a pritom ten bývalý tak veľmi chcel..možno aj Ty raz budeš v takej situácii.
Luuli, ako vraví môj priateľ,zbytočne plakať nad rozliatym mliekom,je to zbytočné mrhanie energie a času,načo to riešiš? Už sa to aj tak nedá zmeniť,tak sa iba zbytočne trápiš,pusť to z hlavy!Každý z nás robí niekedy blbosti,ale treba to brať ako skúsenosť,aspon vieš, že Ti také stretnutia nerobia dobre..o pár mesiacov sa nad tým iba zasmeješ,ako si sa trápila.
Držím palčeky, babenky, hlavu hore, ved každá z nás je jedinečná,skvelá a zaslúži si lásku, tak zabudnite na tých, ktorí o tú vašu lásku nestáli a zasa si užívajte život!
Ako hovorila moja babka,ked som sa trápila pre lásku...ked ste si súdení a vaša láska je pravá, ani tie najhoršie prekážky sveta vás nerozdelia...a ked láska skončila,nebola tá pravá, a tým lepšie,že skončila.

satipe

luuli no hej aj ja si myslim,ze je to lepse ho nevidiet,lebo by sa to asi ozvalo..citim,ze asi hej..a ty odkial vies,ze si pise s inou?povedal ti to?no to je blbe,mna by to tiez asi stvalo,aj ked som uz dost v pohode..

luuli

satipe, ver tomu, že som bola fakt ok, aj keď sme si opäť začali písať..lenže keď prišiel a videla som ho.. tak sa to vo mne zase ozvalo:( a je to o to horšie,že viem, že si vypisuje s nejakou a že sa spolu stretnú:( lebo ja nikoho nechcem a on sa už trepe s druhou.
naozaj mi nemáš čo závidieť! je fakt dobré, že si ho už tak dlho nevidela!

satipe

luuli presne ako hovoris..citila som sa rovnako ako si napisala..a tiez si myslim,ze mozno radsej nevidiet..lebo teda tie tvoje stavy ti fakt nezavidim..a je mi to luto,ze ta to tak berie,ked uz si bola taka celkom ok,aspon sa mi zdalo

luuli

satipe,tak to teda bol osud! neviem ako by som sa cítila, keby sa mi stalo to čo tebe..by som mala taký pocit, že škoda, že som tam nebola, mohli sme pokecať..ale zase na druhej strane,keby som ho videla, že sa dobre zabáva s inými..to by ma zase dosť mrzelo:(
Radím ti, radšej nevidieť,lebo sa možno budeš trápiť ako ja nakoniec:(

satipe

ahoj luuli,to je mi luto,ze si na tom tak zle momentalne:-(ja mam tiez taku divoku naladu..ale zas ziadne extremy..vcera zasiahol asi osud,bola som vonku s partiou a mali sme sa ist bavit do jedneho podniku,ale mne sa nejak prestalo chciet,tak som isla domov,no a rano mi pisala kamoska,ze tam bol byvaly..no a bol to taky divny pocit..ale som asi rada,ze som tam nesla..my sme sa uz nevideli cez mesiac..vobec neviem co by to so mnou spravilo,tak asi neriskovat..luuli drz sa,bude lepsie..:-)

luuli

babule, ja by som sa najradšej pod zem prepadla.. cítim sa strašne:( je mi hrozne smutno a ľutujem, že som spravila to, čo som spravila, bo teraz len plačem a myslím na to..PREčO???? prečo nie sme spolu.. je to nahovno-sorry za výraz..

ema20

už to asi nedopadne nijak ved on sa o mna už ani nezaujíma,ved ked sme spolu volali ani sa ma nespytal ako sa mám alebo tak...len ohladom tej školy sme sa bavili.A mne teraz tiež chýba takisto ako tebe luuli,ja tiež myslím na to že víkend by som rada strávila s ním a tak...:(