Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
schia, ked som čítala Tvoj príspevok,až som sa musela usmievať, presne to isté mám doma ja :-) Síce u nás to ide opačne,spočiatku bol skôr taký chladný, teraz je to lepšie,ale tiež nie ideálne..mne to vždy pripadá, že na začiatku sme si boli ako cudzí, potom sa to nejako prelomilo a zrazu sme ako manželia po 20 rokoch, a tá zamilovanosť a rmantika mi niekedy chýba..ale dosť sa zmenil,a aj ked tiež veľa pracuje a hlavne po nociach,kedy by som chcela zaspávať v jeho objatí, nevenuje sa mi, ale potom príde lepšie obdobie a zrazu je taký pozorný...samé sms-ky, vyznania, objatia...a to sú také pekné chvíle, že to zato stojí...nevravím, tiež to nie je také ideálne,ako som kedysi snívala, ale ako chlap do života je absolútne perfektný, mám pri nom pocit istoty a viem, že ma ľúbi, a aj ja ľúbim jeho:-) Beriem ho takého,aký je, ale neiekdy mám tiež obdobia,že mám krízu a nedostatok lásky, a vtedy on vidí,že sa niečo deje a začne mi odušu prejavovať city:-) Tiže vracví, že istota v tom druhom patrí do vzťahu a tak to má byť,viem, že má pravdu, len niekedy by mohol byť pozornejší..ale všimla som si,že aj ked má toho veľa a zlé obdobie,ked ja som trpezlivá a pozorná a milá, veľmi to ocenuje a venuje sa mi viac. Takže myslím, že je to obojstranné, ked mu dávam ja veľa lásky, aj veľmi veľa dostávam:-) Joj, zasa som tu rozpísala román, sorry :-) Takže v skratke...ak ho ľúbiš, a vieš, že on ľúbi Teba, dávaj mu svoju lásku a myslím, že on Ti ju bude rovnako vracať...a to, či to má zmysel,ako to bude neskôr, to neviem ani ja sama, ale verím, že to bdue fajn:-) u Teba aj u mna :-)
Ahojte žienky...
no vidím,že je toho tu plno...
Adriana ďakujem že odpoveď...mala som otázky ale ako som čítala ďalšie príspevky tak som dostala na ne odpoveď.Ale presto mám ešte niečo ,vzhľadom na to,že už viem koľko ste spolu a že zlepšenie prišlo po roku....to je fakt neuveriteľné!Pretože ja už fakt s ním nevládzem,všetko si vystihla taká aká si Ty som aj ja presne taký chlaďas je on.On však nešportuje ,ale buduje kariéru,city mi preukazuje najviac v intímnej sfére :) a len keď sa ja túlim ako mača - sám od seba asi ťažko,ale nemôžem povedať ,že vôbec,máva také chvíle.Vieš on bol v začiatkoch úplne super,taký ten vysnívaný a časom začal poľavovať až totalne spohodlnel či čo.Sám povedal,že už si mnou istý a nevie čo je na tom zlé.Tak by to malo byť vo vzťahu.Ja som tiež veľký snílek a tak som si tiež povedala,že treba poľaviť s mojich ideí,no fakt neviem či to má zmysel.Keď sa nejak v tom bytečku neviem zladiť,chvíľu je dobre a potom ma naštvú také veci ako to jeho egoistické správanie,že si neuprace po sebe ani to čo má,alebo nechápe pojem "potrebujem polúbiť" to zväčša smeruje ku mne ruka s jednej strany postele a to je vsjo.Tak by som chcela vedieť ,že či fakt ide toto zmeniť.Jednu chvíľu ak niečo pokašle je ako baránok a ak to prejde akoby zabudol čo sa stalo a už je tu zase ten grobian....už som z toho unavená...neviem čo mám robiť,viem,že ma ľúbi ,veď aj ja jeho len je ťažko sa zladiť a neviem či to v našom veku už aj pôjde.Zdá sa mi to často ako hádzanie hrachu o stenu!
adriana, ďakujem:)
budem sa snažiť, myslieť na to.. ako sa hovorí,že po búrke vždy výjde slnko..tak stále na neho čakám, snáď sa dočkám:)
Aj tebe pekný dník..
Luuli, stále mysli na to,že všetko zlé je naniečo dobré a všetko v živote má svoj zmysel, mne to vždy pmáha, ked sa pre niečo trápim. Určite aj tento rozchod mal svoj zmysel, možno sa k sebe po čase vrátite, ale až ked budete vyzretejší, a "vybláznení", ked už budete vedieť, že chcete byť spolu navždy..a ak nie, príde niekto iný, lepší, ten pravý :-) Naozaj, na toto mysli, že to celé malo svoj zmysel, ale možno ho uvidíš až neskôr. Pekný dník, drž sa!
ahojte!
adriana, ja VIEM, že som neurobila chybu, že on môže za to všetko trápenie a tak.. ale strašne nad tým niekedy premýšlam, že aké to všetko bolo nádherné, skutočné a nerozbitné, a preto stále tie otázky PREčO..
To si tiež vždy hovorím, že bodaj by sa to naozaj stalo, že mu budem raz aj "vďačná", že ma opustil..že uvoľnil cestu inému.. Ale ja neviem, čo sa to so mnou stalo, to som ešte nezažila, aby som po rozchode s chalanom, iných tak strašne moc porovnávala..:( on bol ten princ, dokonalý..och:( a teraz je to aj možno tá chyba, že moc preberám a porovnávam..aj keď ja naozaj nikoho nechcem. Ale všimla som si to na sebe, že aj keď sa len s niekym zoznámim, hneď vidím tie chyby, čo on nemá-samozrejme aj povahové.
Ja som si ho moc zidealizovala a neviem ako to mám zrušiť..kamarátka mi poradila, aby som si napísala 10vecí, čo mi na ňom vadili, ale musím povedať, že som tam nemala poriadne čo dať, tak fakt také blbosti som si tam popísala..ale vôbec to nepomáha!
Satipe, k tomu, čo si písala, resp.si sa pýtala, či môžu také vzťahy fungovať..tak poviem, že som taký prípad tiež..môj prvý vážny vzťah..síce trval len 1,5roka..ale po 8mich mesiacoch som to ja ukončila..ale som zistila tak po mesiaci,že som spravila chybu a vrátila som sa k nemu..a bolo to krásne. Aj keď to nevydržalo, tak neľutujem:)
No škoda, že to nejde tak vždy:(
:-) Nemáš za čo..zasa až taká skúsená nie som :-)) Každopádne Tebe aj ostatným dievčatám držím palce,aby boli šťastné,či už obnovia vzťah s bývalým priateľom,alebo stretnú niekoho nového.
Vd život je na to,aby sa užíval naplno, a nie na depkovanie:-)
adriana dakujem za odpoved..lebo vela ludi tvrdi,ze je to blbost,a ze to asi nema buducnost,ked sa v tom vztahu nieco pokazilo..ale su aj pripady,a dokonca dost pripadov,kde to tym dvom vyslo..tak som chcela vediet nazor skusenejsej:-)dik
Satipe, ťažká otázka...neviem, podľa mňa je to individuálne...ja som mala vzťah rok a pol, ale bola som primladá,a on to bral veľmi vážne..po dvoch rokoch som sa k nemu chcela vrátiť,ale on nechcel vážny vzťah, iba také "stretnutia", sex, a tak..odmietla som,preplakala dva mesiace,a po polroku sme sa stretli,a on priznal,že urobil chybu a chcel sa vrátiť,mať vážny vzťah..ale to som už poznala terajšieho priateľa,takže som odmietla..ale myslím,že náš vzťah by bol skvelý,rozumeli sme si...a aj moja teta mala prestávku s priateľom,potom sa vzali a sú spolu už 35 rokov:-) A minulý mesiac sme boli na svadbe kamošom,čo mali tiež prstávku,ale vrátili sa k sebe...
Naozaj ťažko pvoedať,to si musí zvážiť každý sám v sebe,podľa povahy seba aj toho druhého,či dokáže odpustiť a ísť dalej,aj podľa okolností a dôvodu rozchodu..
adriana..mozem mat jednu taku otazku?cisto len teoreticky,myslis,ze podla teba maju sancu vztahy,ktore sa rozpadli,a potom znova zlepili?len tak sa pytam,ze co by si nam radila,KEBY NAHODOU doslo k situacii,ze byvaly by chcel...
Luuli, NIKDE SI NEUROBILA CHYBU!!! To on urobil chybu, že to ukončil..takto to musíš brať, jasné??? Takéto veci sa proste stávajú...všetko zlé je na niečo dobré, uvidíš, kd stretneš toho pravého,bdueš rada,že ste sa s týmto rozišli,lebo uvoľnil miesto niekomu lepšiemu .-) A na to to bolo dobré...ver staršej a skúsenejšej :-))