AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

ema20

ahojček,luuli nie zatiaľ sa neozval ale musim povedať že už to začínam brať tak ako to je,proste to tak asi má byť.
Luuli ja na tvojom mieste by som sa s bývalým už nestretla,lebo ked sa s ním stretneš znova ti všetko pripomenie a tak,a potom budeš zas smutná a budes plakať.Radšej chod von s tou partiou,a toho chala uplne neodmietaj.Ja by som na tvojom mieste s ním udržiavala priateľský kontakt a dalej uvidíš čo bude.Ale určite budeš šťastnejšia ked sa budeš radšej stretávať s ním a nie s ex priateľom.To si myslím ja.
tak sa držkaj papa

luuli

no čo ema20, asi sa neozval, keď nepíšeš..
Baby, budem sa snažiť v skratke Vám napísať, čo sa teraz deje. Mám hroznú dilemu:(
Viete, ešte strašne dávno som sem písala, že vlastne keď som spoznala tohto svojho ex, kvôli ktorému vlastne vznikla táto téma, tak som spoznala ešte jedného chalana a vtedy som sa rozhodla práve pre toho ex. Ale medzitým som bola v kontakte sem-tam na icq s tým druhým chalanom..stali sa z nás celkom dobrí známi. Lebo oni dvaja sa vlastne aj poznajú. Sme malé mesto. No a teraz, keď zistil, že sme od seba, tak som sa s ním 2x stretla..a vidím, že to myslí so mnou vážne..teda aj mi to povedal a aj napísal niečo také, že chce o mňa bojovať.. Lenže ten môj problém je asi v tom, že mi je to strašne blbé,keďže sme som svojmu ex kvázi sľúbila, že nikdy si nezačnem s nijakým jeho kamošom,lebo by som nechcela,aby to aj on niekedy spravil mne. No a proste si nechcem ani predstaviť, čo by sa stalo..aj dosť kamarátov majú spoločných:( a za druhé..no ako ten chalan je fakt perfektný, je starší-už má niečo odžité, je veľmi sympatický-ale žiadny ten, čo baby na neho letia, rozumný, študoval niečo,čo som vždy ja chcela a venuje sa tomu, je aktívny-hrá v dvoch kapelách a divadle..ALE baby, on je taký ten typ, že mu úplne jedno, čo si kto o ňom myslí..a má rád staré veci..proste má také staré autíčko:oD také milené,ale neviem si predstaviť, že by ma v ňom vozil-lebo som zvyknutá na iné(ex) a aj je o niečo menší odo mňa.. Som fest trúba, viem, že by mi nemalo na tom záležať,ale je to tak..som divní..
a najhoršie je, že dnes mi volal ex a že kedy s ním skočím na pizzu..??!! reku čo chce? ale viem, že len pokecať ako kamarát. a to sme sa dohadovali, že cez vikend skočíme do kina taká partia. No a ešte niečo..mám taký strach, čo ľudia-hlavne, tí čo poznajú oboch, budú na mňa hovoriť, keď ma uvidia s tým druhým chalanom vonku.. lebo tento ex to zatial nevie.. a neviem ako bude reagovať..aj keď mi stále pripomína, že si zaslúžim lásku.. lenže ja k nemu stále niečo cítim a mám chuť na neho stále..:(
Najradšej by som v takejto blbej situácii nebola:( neviem,čo mám už robiť..

ema20

ahojte baby dakujem za podporu ale on sa neozýva a neozýva...no ano a vtedy som mu napisala ja prvá lebo mi veľmi chybal.Ale už nemá veľa času iba do konca týždna a ak sa neozve tak to budem brať ako to je.držete sa všetky papa

katarinka

luuli: pocas tych 3 mesiacov sme boli uplne od seba, nevedeli sme o sebe nic, ako som sa dozvedela aj on mal znamost aj ja. asi sme blazni, ale pre mna je to naozaj to prave orechove. ineho chlapa si pri sebe neviem predstavit, a aj som mala tu moznost mat aj ineho. nebolo to ono...

luuli

katarinka, tak čumím ako blázon:) to naozaj? tak to ste teda naozaj prípad! a môžem sa spýtať, mal niekto z vás medzitým aj iného partnera? či nie? To ste sa museli veľmi ľúbiť,keď sa Vaše cesty opäť zišli. A tie 3mesiace ste boli aj v kontakte, či ako ?
adriana, ja viem, že chlap mi nestojí za to,aby som plakala kvôli nemu.. lenže naozaj to je kvôli tomu, že ho mám rada a neznesiem po jeho boku inú:( a je mi hrozne,ked mi hovorí, že nech si niekoho nájdem, že si zaslúžim lásku.. to je hrozné:(
ešteže sme ešte mladéééééé:ˇ) to jediné ma teraz tešííí..xi

adriana

Ema20, tak to má byť!! Blahoželám, urobila si správne rozhodnutie, on predsa nemá právo držať ťa v ilúziách, aby si čakala,ako sa veľactený pán rozhodne, a kedy sa rozhodne! Máš právo ísť dalej,žiť si svoj vlastný život...podľa mňa vie, že by si ho prijala späť, ak by o to stál, tak je to iba na ňom, ale ak sa nevie rozhodnúť, prečo by si mala donekonečna čakať?? A jemu to robí dobre, lebo vie, že má stále istotu, že nanho čakáš..Daj potom vedieť, ako sa rozhodol
Luuli,neplač, žiadny chlap za to nestojí, a už vôbec nie taký, čo ťa rozplakal..aj ked žiarliš, nedaj mu to najavo, skôr by si mala byť nad vecou, aby videl, že si v pohode, a bude ho štvať, že je to tak. Drž sa, moja, a neplač.
Pekný večer, babenky, a myslite na to, že máte len jeden život a jednu mladosť, a tú predsa nechcete prežiť v smútku a depke..

katarinka

VSETKYM BABAM...
Vrele sa odporucam rozist s byvalym.Je to pravda ako nahle sa rozidete a obe strany maju nazor a cas porozmyslat nad tym co komu chyba ,to je to prave orechove, tak to vyjde a zase sa dve rozdelene srdcia stanu jednym...Je to nadherne.My sme boli spolu cca. 8 mesiacov a zase sme sa po 3 mesiacoch odlucenia dali dokopy.A ak sa toho dozijeme tak 15.4 2009 tomu budu dva roky co sme spolu...A tak isto je hlupost ked niekto tvrdi ze vekovy rozdiel je velky problem.Ja mam 24 a on 36 a neviem si pri mojom boku predstavit uz ineho muza...Sice je pravda ze vela ludi ma od neho odhovaralo a srdce je srdce a viem ze moje bije len pre neho...

luuli

ema20, určitým spôsobom ti aj závidím,keď mám pravdu povedať..aspoň máš takú nádej, že môžete byť ešte spolu..ale ja už nemám žiadnu:( aj teraz predchvilou sme sa opat pohadali..na icq a pak mi volal a zase ma rozčuloval:( a teraz opat plačem ako malá..je mi hrozne.. on proste musí byt ten, co ma pravdu a hotovo! to ma štve..a ja potom zvyšujem v telefone hlas a som ja ta zla, čo hulaka..a najhorsie je,že začínam žiarliť na tu babu a nemu sa to určite páči.
no ema20,tak som teda zvedavá ako dopadnete..či sa ti ozve....
majte sa krásne

ema20

Ahojte ženy,ja som včera svojmu "drahému" na rovinu povedala nech sa rozhodne či chce byť so mnou,al.sám!A viete čo on na to? vraj aj so mnou aj sám.A ked sa s ním rozprávam tak mi hovorí také veci že sme si súdený a že ja aj tak budem raz iba jeho žena,a dokonca mi povedal že sa mu aj snivalo že sme sa mali brať.Tak chápete to? no a ked sa ho teda opytam že čo bude dalej či chce byť so mnou tak mi povie že nevie lebo sa toho bojí.Tak som mu povedala že je slaboch a nech sa konečne rozhodne a netrápi ma!No ale ktovie kedy sa rozhodne,ale ak sa mi najbližší týžden neozve,tak to budem brať tak že sa rozhodol byť sám.Už sa nechcem trápiť a dúfať,ak ma ľúbi tak sa ozve,a ak nie tak aspon viem že ma neľubil na toľko a zaslúžim si žiť bez smútku a ilúzí.A chcem končne svoj život posunúť či už to bude s ním alebo bez neho!nechcem žiť v smútku a sama ale samozrejme že ho nemôžem k láske nútiť,tak nech sa rozhodne sám.
tak sa majte krásne a budte šťastné netráte sa!