Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(
AKO TO MáM PREžIť?
ahojte babeny..tak vidim,ze mate aj nejake novoty..tak aj ja prispejem..teda asi mi tu niektori mozno aj povedia,ze som blba..ale tak asi som,ja si to priznam..totiz zajtra si idem s mojim byvalym zahrat squash..no nejak sa to zbehlo..teraz sme hodne v kontakte,ja neviem uz co si mam o tom mysliet..takze nechavam vsetko tak,po vikende budem mudrejsia..potom dam vediet..tak zatial sa majte a pekny vikend prajem:-)
luuli máš pravdu je narcis :) ale čo už je víkend a budem sa snažiť na neho nemyslieť,a dnes idem oslavovať von tak dufam že sa konečne dobre zabavím! Majte sa krásne a prajem pekný víkendík!
ema20, no tak ano, ja som aj celkom potešená tým záujmom..ALE keby ho nepoznal, bolo by to lepšie..lebo fakt mám taký blbý pocit, keď s ním idem po ulici, aby nás niekto nezazrel z jeho kamošov.. a je to pravda, proste keď som s ním, tak moc na toho ex nemyslím..teda ak nepadne nejaká otázka ohľadom neho..
ale na druhej strane sa mi aj začalo páčiť, že po dlhej dobe si vlastne môžem robiť čo chcem a chodiť von s kým chcem a kam chcem.. taká voľnosť. užívam si to, ak sa teda dá..
nehľadaj, ema, to príde samé.. aj keď sa mi slzy ešte občas tisnú do očí, keď si uvedomím, že spolu už NIKDY nebudeme niečo viac a keď spomínam.
A keď ti to tak narovinu povedal, že len keď kvázi nemá čo robiť, tak na teba myslí..tak to je dosť hnusné od neho, to je môj názor. Proste akoby ti chcel dať najavo ako moc je zaneprázdnený, ako on má veľa kamarátov.. to poznám.. to je taký typ narcistu:)
teraz mám taký pocit že by som už rada stretla niekoho nového...ani nevieš ako ti závidím toho tvojho nápadníka :) vážne lebo si myslím že inak sa nedá zabudnúť len ked si nájdes novú lásku...takže ja som otvorená všetkym možnostiam :) ale zatial sa mi moc nedarí...neviem ako jemu..?
no ano chýba mi a dosť často,ale som znechutená z toho že ja som mu vtedy vyznala narovinu svoje city a on na to nič a odvtedy sa ani neozval...
A ked som sa ho ja pytala či mu chybam on to že len ked je sám,vraj ked je s kamarátmi al. v práci na mna nemyslí.Tak neviem čo to znamená.Ale ak sa cez víkend ozve tak jedine preto že nebude mať s kým byť a vtedy sa ozve asi mne aspon tak to teraz vidím.Za to ja na neho myslím vždy a všade,a kôli nemu by som ani nešla von keby sa chcel stretnúť,lenže teraz už je to asi z jeho strany tak že všetko je pre neho dôležitejšie než ja!Len proste ked je sam chce byť so mnou a ja sa nedám využívať,pretože by som tak asi nebola šťastná keby som vedela že som vždy druhoradá....
ema20, no tak práveže by ma to zaujímalo z toho dôvodu, že ho pozná..že čo by na to povedal.. ale poviem ti, že keď som mu do telefónu hovorila o tom jednom, čo sa do mňa zamiloval, tak na to mi povedal asi tak, že prečo s ním teda nechcem byť, že veď si zaslúžim lásku. Pak sme sa aj na icq "hádali"..sme do seba rýpali, ja do neho na tú babu z netu a on do mňa také veci, že štatisticky je dokázané, že baba si skôr nájde iného partnera po rozchode ako chlap. blá blá. no a viem, že by ho to určite trošku štvalo..ale ano, máš pravdu, dúfam, že budem možno ešte niečo viac..ale tak by som si aspoň potvrdila na vlastné oči, že mi hovorí naozaj vážne, že si zaslúžim lásku a že on o mňa stojí len ako o kamarátku.
ale fakt mu nerozumiem..stále si máme čo povedať, aj "to"nám ešte ide a priťahujem ho..ale teda potom tam naozaj chýba tá láska:(
to myslíš naozaj, že nemáš chuť mu to ani zdvihnúť? ako je to možné? nechýba ti?
ale inak aj mna by zaujimala jeho reakcia keby si mu povedala že má o teba zaujem niekto iný :)
hmm no nedá sa povedať že som to uplne zabalila ale radšej nečakám že sa ozve aby som nebola sklamana a myslím si že on už chce ísť svojou cestou.A ked sa ozve cez víkend neviem čo spravím....no ale teraz momentálne mám taký pocit že keby sa aj ozval tak neviem či mu to zdvihnem.
No vieš ked sa s ním budeš stretávať tak ťa bude stále viac priťahovať :) a priznaj si stále dufaš že budes viac ako kamarátka :)
a ešte som chcela vlastne napísať..že mám fakt dilemu..bo ten môj ex ma stále dosť priťahuje fyzicky..a jeho smiech..proste celý je taký :(
a ten druhý, ten ma začal priťahovať svojimi názormi, to že ma dokáže vypočuť, resp.nechá ma vykecať sa:) ale zase fyzicky moc nie..ale pri ňom sa zase dosť nasmejem:)
ahoj ema20, ďakujem za názor. Ja viem, ale ja by som sa s ním chcela stretnúť len ako kamarátka..a asi by som mu aj nejako naznačila, že niekto má o mňa záujem..naozaj by ma zaujímala jeho reakcia. Lenže ten môj ex je taký..no neviem to presne vyjadriť..keď spolu voláme a píšeme si, dosť často spomíname na to pekné, čo bolo a aj na rôzne naše príhody. Aspoň vidím, že mu nie som až tak ukradnutá. Naozaj by som sa chcela naučiť ho brať len ako kamaráta, tak snáď sa mi to podarí. .. a s tým druhým chalanom som stále v kontakte.. a myslievam na neho..že aké by to asi bolo s ním..lebo on je taký strašne spoločenský a zábavný, je za každú srandu, občas neviem čo myslí naozaj:) ale mám taký pocit, že so mnou by to myslel vážne, snáď sa nemýlim..
Takže ty už si to úplne zabalila teda?
A čo keby sa ti ozval napr.cez víkend?