AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

luuli

ema20, ako pozerám, tak ty si teda dosť silná! No mne keby napísal bývalý, že mu chýbam, tak neviem, či by som odolala stretnutiu s ním..Lebo ja som strašná krava, nemám od toho ďaleko. Baby, včera večer na icq sme si tak normálne písali..a zrazu ho asi kopla "múza"či čo a rozpísal sa o takých veciach, že som čumela fakt! Aj keď obaja sme vedeli, že sa už k sebe nevrátime. Písal mi napr.že možno ma nemal opúšťať, že nad tým často rozmýšla, že sme sa mohli zobrať a mať deti a pekný život.. ale že je to bolo moc jednoduché, že hľadá stále niečo komplikovanejšie..a tak. že stále ma chce mať pod dohľadom-že stále cíti ku mne takú akoby potrebu vlastniť ma a aby som nebola s iným, že to by teraz neprežil a tak.. bláá.. ty brďo. aj napísal, že vlastne je moja vec s kým sa stretávam a tak.. a viete čo? normálne to musel ukončiť, bo začal plakať..a pak mi ešte volal..a pýtal sa, či niekoho mám.. reku nie, s nikým nechodím. ale nepovedala som mu nič viac. Neviem ako..:( ale fakt ma to prekvapilo, čo všetko mi včera napísal..také dlhé monológy..a keď sme sa lúčili, napísal: zbohom krásne, vitaj pekné..Mám chuť mu napísať, nech sa stretneme a vyriešime to raz a navždy a že aby sme si pak už také sentimentálne a spomienkové veci nepíšeme..
A najhoršie je to, že by som mala ísť dnes do kina s tým ctiteľom..a on ho pozná..a určite sa budeme o ňom rozprávať..mám takú dilemu, čo mu mám povedať.. lebo fakt potrebujem ešte čas, nedokážem len tak začať chodiť s niekym..ale myslím, že on to pochopí, teda snáď..už nie je také mladé škvrňa, už má niečo za sebou,tak snáď bude rozumný a bude ma rešpektovať.
Ema 20, tak sa s ním teda stretni a uvidíš, čo ti povie do očí..a podľa toho sa budď na neho fakt vykašli, alebo mu daj šancu. Alebo ako píše satipe, tak daj tomu čas a uvidíš, či sa ti ešte ozve.

satipe

ema20 podla mna si urobila dobre..pokial stale nevie co chce,tak by si sa podla mna dost trapila..a veru dobre si urobila,ze si snim nesla,bo teraz vidi,ze mu nebudes skakat ako on chce..a tak sa mozno skor uvedomi..teda ak to vobec stihne,lebo vidim,ze ta to pomaly pusta a zlepsuje sa to:-)tak zrejme ukaze cas..a dakujem aj tebe aj luuli,ze mi drzite palce..dufam,ze z toho nieco bude:-)pao

ema20

Ahojte, no baby vidím že tie naše osudy sa pomaly zvŕtajú a to stačí iba víkend! No satipe to som všoku!Ale dúfam že vám to víde a budete spolu šťastný ako kedykoľvek predtým!!!Luuli vidím že sa ti tam niečo naozaj črtá s tým novým objektom :)
No a ja....no baby on sa teda nakoniec ozval.Ozval sa mi v nedeľu ked som práve išla von s kamoškami,a ani som mu nezdvihla(možno keby som bola doma tak ano)ale takto som ani nechcela.Tak mi potom napisal smsku,že prečo nedvíham.Tak som mu napisala že nechapem o čo mu ide,a on mi na to ževraj O TEBA! No tak ja nato že prečo tak zrazu a že nechapem. On mi potom napisal že by ma chcel vidieť a že mu chýbam a bla bla.Niečo v tom zmysle.Tak som sa ho teda znova na rovinu opytala čo bude potom stretnutí a ako to bude s nami dalej.A viete čo on na to? že vraj on nevie,a keby vedel tak by to bolo jednoduché,ale nieje! no a tak som mu napisala že nech mi radšej nepíše lebo on to berie inak ako ja.
No a tak sa naša konverzácia skončila.
A ja teraz rozmýšľam či som sa s ním radšej nemohla stretnúť...ale mám pocit že je to takto asi lepšie..Uvidím čo prinesie čas.
Tak sa majte krásne!!!

luuli

no ano, mala som nabití víkend..len škoda, že som nemala možnosť byť s tým ctiteľom:o/ bol odcestovaný.. no vieš, ano, napísala som mu niečo pekné.. nikdy by ma nenapadlo, že mu to napíšem..aj mi hneď odpísal..neviem, mám z toho taký zvláštny pocit..a ešte sa stalo to, že som v piatok stretla jeho najlepšieho kamaráta, tak ako som bola odvážna(už nemôžem toľko piť:oD), tak som mu povedala, čo všetko si myslím..a on mi povedal také veci, že som pozerala ako puk, teda čo ten ctiteľ o mne také pekné veci hovoril..až som mala chuť plakať.. mám také zmiešané pocity..:( a vôbec neviem,kedy spolu budeme..lebo on ma tak nabitý program:(
no veď uvidíš ako sa to bude vyvíjať..a to si ani neviem predstaviť, aké by to bolo, keby k nám opäť prišiel bývalý a čo by mi na to mama povedala..a hlavne segra, bo tá ho neznáša kvôli tomu, ako som sa kvôli nemu trápila..

satipe

luuli,mas pravdu,je to zvlastny pocit..ale pekny..nechcem si robit iluzie ani nic,tak uvidime ako to dopadne..:-)tak ty si mala teda nabitu sobotu:-)..ozik a co si pisala tomu tvojmu ctitelovi?aspon nieco pekne?a ako to s vami vlastne vyzera?

luuli

ahoj satipe, no tak ako čítam, si šťastná, teda vyzerá to podľa toho, čo si napísala:) Tak teda, ak to tak cítiš a chceš byť naozaj opatrná, tak nech ste spolu šťastní! Ja osobne si to neviem ani už predstaviť, že by sa mi to stalo, ale musí to byť taký pekný-zvláštny pocit..
No ja som oslavovala v pohode..až na to, že keď som popila, mala som sto chutí napísať bývalému niečo..ale nakoniec ja opitá som napísala tomu chalanovi, čo má o mňa záujem.. och:)
a v sobotu som bola v jednom klube, baby, to sa mi ešte nestalo:) hneď vedľa nás sedel môj bývalý(čo som ním bola 1,5roka s priateľkou-čo ma kvôli nej nechal)a mal na sebe tričko,čo som mu ja kúpila:o) a vôbec nič mi to nerobilo,keď som ich spolu videla. Pak tam ešte bol aj kamarát, čo som ho odmietla prednedávnom a ešte som čakala, že sa tam objaví aj môj súčasný ex, bo tam mal dosť známych, našťastie nie! to som si vydýchla vtedy.
Musím ale priznať, že som si uvedomila, že občas riešim fakt kraviny-chlapov:) bo teraz máme doma trochu zlú situáciu a uvedomujem si, že sú aj horšie veci na svete..

satipe

ahojte babeny..tak ako zacat?takze vcera sme boli na tom squashi,super sme si zahrali sranda,potom navrhol,ze podme este na pizzu,tak sme sli,potom sme isli este do kina a skoncili sme v dalsich 2baroch..prisla som rano o pol piatej a musim povedat,ze to bol najkrajsi vecer za posledne 2mesiace odkedy sme boli rozideni..:-))tak sme sa aj hodne bavili o nas a tak..no najskor to vyzeralo tak divne,ale sme si vsetko povedali a baby on normalne plakal,no ja som ho este takeho nikdy nevidela..som bola mimo..samo,ze sme riesili nas vztah a ci by to este neslo nejako dat dokopy..tak sme sa dohodli,ze dnes si to rozmyslime,ci to skusime este..no a o siedmej mi zavolal,ze ci idem von,tak som isla..a bol taky zlaty,chytil ma za ruky a povedal,ze by bol rad ak to este skusime,a ze ak mu dokazem odpustit,bude najstastnejsi na svete:-))no som nemala slova normal:-))takze som asi hlupa,ale sme spolu..vcera mi bolo tak dobre,ze chcem tomu dat este sancu..viem,ze sa to moze zopakovat,ale uz idem do toho trosku opatrnejsie..tak uvidime..ale som stastna..a vy ako?luuli a ema20 ako ste pooslavovali?

satipe

luuli ideme len sami dvaja..tak uvidim..ale myslim,ze to bude v pohode..citim sa momentalne nato,ze by to mohlo byt fajn..a aj tak nemam co robit,cize aspon ho vyuzijem:-))tak prajem tebe aj eme20,dobre sa zabavte:-)a dakujem:-))potom dam urcite vediet ako to dopadlo..pao

ema20

luuli si super podľa mna si spravila dobré rozhodnutie!Teda to že s ním nejdeš na koniec.DRžím palčeky a budem na teba dnes myslieť a na to aby sme sa obe dobre zabawili a nemysleli na nič!
Satipe nie niesi blbá to je jasné,ale srdiečko asi ešte stále pracuje!No čo už možno sa pri tom dobre zabavíš!Držím ti palce aby to dobre dopadlo tak daj potom vedieť!papenky kočendy! :)))

luuli

ahoj satipe, prečo by si mala byť blbá?? tak potom neviem, čo by som bola ja..:( veď keď sa s ním chceš stretnúť..tak sa stretni.. teda to idete len vy dvaja sami alebo nejaká partia skôr?
ema20, ja idem tiež dnes na oslavu:) tak snáď sa zabavím a nebudem myslieť na blbosti.. a na tú pizzu s mojim ex nepôjdem..myslím si aj tak, že to bol zase len z jeho "impulzov"..
Tak som zvedavá baby.
Prajem tiež pekný víkend, užite si slniečka:)))