Nechcem zakladať zbytočne novú tému, tak pokračujem. Dúfam, že niekto zereaguje.
Chcela by som vedieť, aký spaľovač tukov si zadovážiť...cvičím 2-3x do týždňa spinning. Doposiaľ som si pol hodinu pred cvičením dávala L-carnitin. Nevidím na seba žiadne zmeny (zadok, boky, stehná, brucho..rovnaké...váha sa nehýbe). Spotím sa vždy naozaj dosť. V porovnaní s ostatnými cvičiacimi som kompletne mokrá, podlahu pod spinnerom musím tiež utierať. Viem, že strava je tiež dôležitá. Biele pečivo nejem, nahradené celozrnným, sladké sa snažím vylúčiť (som vo fáze obmedzujúcej :)...do raňajšej kávy si dávam jednu sacharidovu tabletu)...Môj jedálniček (cca):
R - káva s mliekom osladená už spomínanou tabletou, jogurt (Activia sladká)+ovsené vločky..alebo celozrnný chlieb (z Kauflandu, taký ťažký tenký) s plátkom syru, šunku, rajčina.
V škole - celozrnný rohlík so syrom či šunkou, prípadne BIO nátierka, avokádová nátierka...šalátový list...Ovocie - banán jablko. Podľa toho ako dlhý deň mám...jeden rohlík alebo dva.
Po príchode domov zo školy polievka plus hlavné jedlo (zvyčajne čo je navarené)..Zeleninová polievka..mäsová polievka...Druhý chod obvykle mäso s ryžou či zemiakmi.
Večer jogurt alebo paprika, rajčina plus tofu údené.
Pijem vodu, čaje nesladené bylinkové.
Tak, ak niekto vie poradiť fajn spaľovač, ktorý naozaj pomôže, budem vám vďačná.