Tak a mám po dobrom pocite pri prepotenom tričku :). No nič, tak aspoň sa zbavím škodlivín a toxínov a snáď sa mi vyplaví z tela aj viac endorfínov :). (naozaj do toho nevidím...).
Čo sa vody týka, vždy berie so sebou litrovku, ktorá mi stačí, resp. vypijem ju celú. Myslím, že tá literka je pre mňa optimum. Možno by som zvládla aj viac, ak by som sa viac nalievala, ale ten liter postačuje.
Zelený čaj pijem i ja, bez citrónu, bez všetkého, chutí mi. Tak najbližšie investujem skôr do kúpy kvalitného zeleného čaju a nie spaľovačov :).
A teraz trošku odbočím od témy spaľovačov tukov. Čítala som, že je fajn používať športtester pri aeróbnej činnosti a sledovať si pulz. Vraj sa s tým dá dobre pracovať a nakoniec, inštruktorka na spinningu nás tiež nabáda k tomu, aby sme tie merače nosili (sú k dispozícii na požičanie). Avšak ja by som si rada zaobstarala vlastný. Rozhliadla som sa po internete a tie ceny nie sú najnižšie. Nechcem kupovať zbytočne nabitý funkciami, ktoré nevyužijem. Ak sa do tejto problematiky vyznáš, môžeš ma informovať (aké funkcie má mať, ktoré sú zbytočné..atď.), budem Ti vďačná :). Najlepšie by bolo poradiť konkrétny merač, ktorý sa na bicykel, spinning, beh hodí.