mate odskušane??? co vravite na hydroxycut? hmm premyšlam či si ho objednat,ale neviem ci bude vobec učinny samozrejme pri cvičení.tak ak mate niekto nejake skusenosti sem s nimi...alebo aj nazory dakujem :)
--------------
Sekcia "Lieky" www.zdravie.sk
spalovače tukov
Kedze tu vsetci pisete o spalovacoch tukov pridam sa aj ja.
NAJLEPSI SPALOVAC TUKOV JE ROZHODNE ADI-PEX od ULTIMA.LAB .... je to komplexny spalovac a berie si vsetko dobre z original lieku Adipex Retard a odstranuje neduhy a neziaduce ucinky.
Nahrávam aj fotku produktu.
A stranku najdete na domene adi-pex . sk
alebo na fb/ig profile adipexnatural
Tabletky na chudnutie - acaiberry900.lv ja berem uz Acai Berry viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
Na chudnutí mi dobre funguje prírodná látka z kôrovcov menom chitosan. Beriem ju v doplnku stravy fatblocker od harmoline, pretože s ním mám len dobrú skúsenosť. Chitosan chytá tuk v strave pri trávení, ktorý postupne vylučujeme. Samotný chitosan potom patrí medzi vlákniny, je teda nevstrebateľný, bez kalórií.
ci jestvuje vobec nieco na prirodnej baze, viem, ze skorica dokaze pri tomto pomoct
Odporúčali by ste nejaký spaľovač tukov na prírodnej báze? Nechcem mať v tele žiadne chemikálie a z toho, čo som počul, sú spaľovače tukov často dosť chemické. Určite existujú nejaké bylinky alebo prírodné látky, ktoré pomáhajú spaľovať tuk, nie? Práve hľadám nejakú podporu pri chudnutí. Neočakávam nejaký zázračný elixír.
ja sa riadim vždy podľa TOP trojky spalovacov na vas-pomocnik.cz, ktore striedam a som maximalne spokojny :) odporúčam
je na spalovanie tukou citron ? niekde pisu ano a niekde nie .. .? poradte