Sex a zápal močových ciest

laura sm

ahojte.mavala som stale problemy...odporucam kapsule od firmy swiis je to najkvalitnejsi produkt-obsahuje najviac percent z brusnic...mega brusnice alebo max brusnica.preventivne sa pouziva 1 tab.denne,pri zacinajucom zapale 3x denne a ak nezaberie tak potom ide antibiotika..drzim palce

sarin

aj ja chcem lepsie spavat.. Prosim ja mam caste zapaly no niekedy castejsie niekdy mam aj pol rocnu prestavk v priemere... Naposledy mi boli vzane kultivacne odbery na mykoplazmi a neviem ci aj chlamydie.. Teraz cakam trpnem jak sialena vsetko ma boli uz len zo stresu.. do pondelka kym budu vysledky asi skolabujem...
Myslite si ze je pravdepodobne ze mozem mat tie potvory aj ked sme s manzelom nikdy nesexovali s inymi? :(((

katuš

kačička ďakujem si zlatá pomohla si mi, môj priateľ je na tom podobne. napríklad moja zlatá mamina z toho hneď narobila zápal vaječníkov a veľké bu-bu, čo sa pri mierne hypochondricky zmýšľajúcich ľudoch nerobí:-) Lepšie sa mi bude zaspávať, ešte raz THX

kacicka

katus:
podla mna nemas zapal mocovych ciest, take bolesti som mavala aj ja. Moj expriatel mal velkeho a ked sme vela sexovali tak ma to tak bolelo a co sa tyka tych nasledkov, tak sa nemas coho obavat, tieto veci su pri dlhodobych a neliecenych casto opakovanych zapaloch, je to to najhorsie mozne dopadnutie, ale pokial sa sledujes a neprestane ta to boliet tak chod k lekarovi, za tyzden si fit a nehrozia ti ziadne tie veci. ja som to tiez parkrat mala a teraz som teho. zatial bezproblemovo a otehotnela som hned ako som chcela....nicoho sa neboj

katuš

Ako tak sledujem tú diskusiu, máme kočky ten istý problém. Začalo to pred dvoma dňami, pociťujem to len pri močení, ako rezavú bolesť. Pred týždňom som bola na víkend u priateľa, no a....často sme sa milovali. Neviem či to má s tým súvis, ale zaujíma ma jedna vec, čo ma veľmi vystrašila. Kamarátka mi povedala, že zápal močových ciest môže viesť k zápalu vaječníkov a vajíčkovodov, ktoré sa hoja jazvami, a tieto môžu byť tak veľké, že spôsobujú neplodnosť, nepriechodnosť vajíčka. Myslíte si že na tom niečo bude? Alebo môžem byť kľudnejšia? Túto bolesť pri močení pociťujem prvýkrát v živote...PLeas odpovedzte

očko

Sarin, to chce preliečiť celý organizmus. Doporučujem ti šťavu s aloe vera s brúsnicami, je tam oveľ viac výťažku z brusnice ako v tom džusi, Ak chceš, napíš mi svoj email.V prípade nespokojnosti sa peniaze vracajú.

kori

mne sa tiez stava ze po sexe som hned zapalena :D pomohol mi Urinal. jedla som 4 tabletky denne a po tyzdni to preslo

sarin

dakujem za rady ten brusnicovy dzus si kupim, ale niekedy by som chcela zit ako normalny clovek... proste len tak sa pomilovat niekde... v prirode, ist sa okupat cez leto... na dovolenku,.. proste len tak normalne zit..

sii

Brusnicovy dzus je ho kupit v obchode pit 3x denne po jednom pohari, k tomu Urinal, urologicky caj.
Ja som mala chronicky zapal ktory vyustil do zapalu nadobliciek. Nebolo mi vsetko jedno kazdy druhy tyzden zapal mocovych ciest. Ale v daka tomuto rezimu som sa toho zbavila na dobro.
Velmi dolezi je po sexe sa ist vycikat a vytriet mokrym toaletnym papierom (obsahuje antibakterialne zlozky napr. ten od Charmin)
Vela pit aspon 3 litre vody denne. Nosit tielko, chranit sa holemu zadku ci bruchu. Vela stastia