Sex a zápal močových ciest

Veronika879

zdeni áno, ale so zápalom treba zájsť za odborníkom v prvom rade.
Lebo to len tak neprejde samé a antibiotiká môže len doktor predpísať, takže to by mala byť prvá vec, čo by sme mali urobiť, dať sa vyšetriť.

zdeni_richta

tigerking antibiotika a enzymy su velmi dobra dvojka pri liecbe zapalu..dobre je siahnut po takejto kombinacii ak sa clovek chce z tychto problemov dostat a mat dlhodobo pokoj..

akinom007

lenka1995/ pristupovala si k tomu spravne, po sexe treba nieco ako si pisala a druha vec, autorke k clanku co by som urobila prve je preliecila partnera. nakolko za vacsinou uro zapalov je bakteria a je viac ako iste ze ju ma aj partner pokial mas tieto problemy

lenka1995

Ja som mala tento problém rok aj pol a dostala som sa z toho. Takže v prvom rade Uro-vaxom, brala som ho 2x - 3mesačná kúra. Prvýkrát mi nezabral, druhý áno + po každom styku alebo aspoň 2x do týždňa ak je sex pravidelný dávať pošvové probiotiká na noc. + po každom styku uroval brusnicový drink. ... toto pomohlo mne. Treba skúšať, tiež mi dlho trvalo kým som našla "recept", ktorý zaberá na moje telo. Skoré uzdravenie všetkým prajem :)

EvillivE

caute baby, zdielam tento problem pretoze ako vy tak aj moja priatelka riesi tento problem
Zacinam hladat chybu vomne ,coz nieje 2x priemna zalezitost nakolko ju mam rad :-(
Lekarske rady su zhodne ake boli pocute uvas , takze prisli ste nanieco ako ztoho von ?

EvillivE

caute baby, zdielam tento problem pretoze ako vy tak aj moja priatelka riesi tento problem
Zacinam hladat chybu vomne ,coz nieje 2x priemna zalezitost nakolko ju mam rad :-(
Lekarske rady su zhodne ake boli pocute uvas , takze prisli ste nanieco ako ztoho von ?

BockaN

Niektorí lekári majú asi pocit, že ich ľudia len chodia otravovať alebo neviem, prečo sa správajú tak neslušne. Mne v moči taky nič nenašli, doktorka mi neustále dáva antibiotiká, ktoré mi vôbec nerobia dobre, dostávam z nich akurát mykózy, ktoré sú pekne nepríjemné. Tiež sa mi často stáva, že zápal chytím po sexe s partnerom ... takže keď je po, okamžite sa chodím aspoň umyť. Sex si totiž moc odoprieť nedokážem :)
Mne nedávno poradila kamarátka UROVAL akut s manózou, že pri prvých príznakoch si ho berie a že jej dobre zaberá, tak som ho vyskúšala raz a je fakt, že som sa bez antibiotík obišla. Do toho vždy pijem veľa brusnicového čaju a alebo iné teplé tekutiny a snažím sa byť stále v teple. Najradšej by som sa zápalov zbavila úplne, ale zatiaľ som nezistila ako to urobiť: (

nikija

Ahojte. Ja mám problém s mocovymi cestami uz 14 rokov. Lekárka mi vzdy vypisala antibiotiká a tym to haslo. V moci mi nikdy nic nenasli. Ale ono sa mi to stale vracalo, niekedy aj 2x do mesiaca, co uz bolo naozaj neznesitelne. Ked som isla k urologovi, dobre ze ma nezbil, ze naco k nemu chodim. na otazku: co mam robit? Mam brat brusnicove vitaminy? - odvetil len, ze vsak ublizit mi to neublizi. Potom mi kamoska odporucila akupunkturu, tak som tam isla a pomohlo mi to asi na rok. Posilnil mi imunitu. odporucil mi brat kazdy den probiotiká. Takze teraz som na tom tak, ze ked idem na akupunkturu, rok som v pohode. Ale nie je to prijemná ani lacna zalezitost, preto tam chodim len vtedy, ked je to nevyhnutné. Okrem toho beriem probiotika a brusnicove vitaminy kazde rano. Pijem vela, aj 3 litre tekutin denne, stale chodim na zachod, po pohlavom styku okamzite smer wc a umyt sa. spím s ladvinovym pásom, aj ked je v izbe 40 stupnov, mam ponozky. Treba na seba dávat neskutocny pozor, aby boli tie ladviny a chodidlá stále v teple. Pred 2 tyzdnami som si dala balerinky, citila som, ze mi je zima na nohy, a na druhy den to uz bolo :-/ Mne potom uz nic nepomoze, len antibiotiká, mozem vypit aj 10 litrov urologickeho ci akehokolvek caju, proste uz to nezaberie. Samozrejme od antibiotik sa mi zapalila posva (aj ked som brala probiotiká), ale teraz som uz ok. Ono je to strasne vec, hlavne na psychiku cloveka, ja ked citim, ze to na mna ide, uz chytam depky, uz placem, a to nepomaha uzdravit sa. Myslim si, ze vyliecit sa z toho natrvalo nedá, ale ked clovek o seba dbá a dáva si neskutocny pozor, tak sa tomu dá predist.