Baby, máte niekto taký problém, že po sexe, hoci máte stáleho partnera, mávate zápaly močových ciest resp. mechúra? Gynekológ to nadľahčuje ako vždy, kam sa dá na vyšetrenie týchto vecí? Chodia ženy k urológovi?
Sex a zápal močových ciest
kikina:Mala som to aj ja raz po sexe s mojim chlapcom.Rano som mala take bolesti a stipanie, ze som sla na pohotovost a tam mi zistili zapal mocovych ciest.Moze sa to stat, aj pri stalom partnerovi, bohuzial, tam dolu sa vyskytuju rozne bakterie a ked je tvoj imunitny system oslabeny, moze sa vyskytnut zapal mocovych ciest.Poradim ti pred sexom vypi aspon pol litra vody a hned posexe chod na zachod, tym sa ti precistia cesty proti eventuelnej infekcii, ktora prepukne neskor.
Ahojte!
na zapaly močových ciest okrem doporučovanej hygieny po styku je aj sedaci kúpel v petržlenovej mladej vňati. Znie to asi dosť woodoovsky, ale poradila mi to stara mama jej zas jej stara mama -babsky recept. Nemôže to poškodiť. Čerstvá -najlepšie domáca petržlenová vňať sa zaleje horúvou vodou a nechá sa 15 min vyluhovať. Ja som si teplotu macerátu šetrila tak, že som si časť naliala do termosky sadla do "vaničky" a ked sa začal petržlenový macerát schladzovať dolievala som opatrne z termosky teplý. Pozor! nesmies v tom sediet ked to vychladne, aby si neprechladla.
Ako všetko čisto prírodné nie je to zázrak na 2 dni, ale pomáha to.
jasne ze maju zeny s tym problem mozno on nema len teba ale nie srandujem vzdy sa po sexe ibaj umyt a vycikat a pomahali lieky bismoral a este niejake nepamatam si niolicin tusim je to neprijemne ale to umyvanie po sexe dost pomoze sice to otravuje ale aspon nebudes mat zapal
skus nefrologa.
JOOOj o tomto viem svoje,,, volá sa to aj choroba medových týždňov,, takže je to spojené aj so zvýšenou sexuálnou aktivitou... Overil sa mi nasledujúci postup - vždy po styku idem na malú potrebu a umývam sa čistou vodou.. Ja viem, že je to obťažujúce,,ale človek si na to zvykne, ak vie, že tým predíde mnohým ťažkostiam. A inak sa mi veľmi osvedčili zápary. tie som robila nasledujúcim spôsobom. 5 očistenýc petržlenov som nakrájala na kolieska a zaliala asi troma litrami vriacej vody, naleješ to do nejakej nádoby, ktorú budeš mať určenú už iba na tieto účely,,((ne sa osvedčilo vedro) keď to mierne vychladne,,tak si na to sadneš a sedíš kým cítiš teplo. Neskutočne to funguje vyskúšaj)))) Pa