Baby, máte niekto taký problém, že po sexe, hoci máte stáleho partnera, mávate zápaly močových ciest resp. mechúra? Gynekológ to nadľahčuje ako vždy, kam sa dá na vyšetrenie týchto vecí? Chodia ženy k urológovi?
Sex a zápal močových ciest
podľa mňa za všetkým je imunita... treba pracovať na imunite a potom zaberú aj ATB... tie len posilnujú imunitu človeka v boji proti chorobám, ale samotné neliečia....sú podporou imunity, a ak tá chýba tak je zle...mne imunolog povedal, že mám mierny defekt v imunite... ale pri tomto životnom štýle aký vedieme má málokto dobrú imunitu...stresy atd. Takže zachránte ma a poradte mi zázračný liek na moje telo i dušu:)
Ešte toľko...z mojej skúsenosti nezaberá nič lepšie ako veľa piť, aspoň to zmierni zápal... najlepšie čistú vodu, čaje ako doplnok....Pokiaľ Vás začnú liečiť v čas ATB, tak je to ok... ale pozor komu sa dáte vyšetriť..mna pol roka krmili ATB zbytočne, lebo kravy nevedeli ani určiť diagnozu na dermatologii...až urolog....smola...nemám síce neznesiteľné bolesti, ale sex už nieje taký a nemusím rozprávať o tom ako to vysvetliť prípadnej priateľke, že to môže dostať aj ona...takže najlepšia prevencia proti AIDS je zápal močových ciest, nesexujem a ak tak s kondomom, ale už ani nemám takto chuť z toho všetkého...:)
Pozerám, že iba baby ste tu samé so zápalom, ja mám tiež zápal- uretritídu - spôsobenú enteroccocom a už dva roky. Lekári mi zničili imunitu zlou počiatočnou diagnozou a ATB, ktoré mi úplne zničili aj to, čo bolo \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\"dobré\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\". Mám už z toho naozajstné depky. Lekári sa už vzdali, vyskúšali asi všetky možné ATB. Vraj si to spôsobujem aj negatívnymi myšlienkami. Je to možné, ale pozitívne nemajú byť prečo. Obmedzuje ma to viac ako som čakal, a nechcem ani priateľku takto. Čaje a ostatné srandičky sú nanič. Max. zmiernia zápal. Inak nič....
ahojte,mam to druhykrat,urolog povedal,ze preto,elbo beriem antiku,cim ma oslabenu sliznicu a kedze aj sexujem,sa to prenasa o to viac,ta bakteria e.coli..no,dal mi biseptl,je mi z toho na grc...najprv to ako tak zabralo,lenze ma pocit,ze z tych silnych antibiotik mi zacina nejaka mikoza zas...kurnik,mam dost... myslite,ze sa toho ozaj neda zbavit,ked to uz raz mate? pijem caje,aj brusnice, do toho biseptol...nechcem,aby sa mi to vracalo stale...co mam robit?
bubu,leuplakia su biele skvrny obvykle v ustach ako nasledok silneho alkoholu alebo cigariet. Su to poskodene bunky.
Niekedy sa nachadza aj v mocovom mechuri(vesikalna leukoplakia
www3.interscience.wiley.com) ktora vsak nepredstavuje podla vyskumu zdroj neoplastickych buniek a tak nie je spojena s moznostou rakovin.
Osobne si myslim, ze sa jedna skor o dosledok kvasnych urinarnych infekcii, ako napr candida albicans, ktora sa tiez prejavuje bielymi flakmi.
Bral by som preventivne oreganovy olej a roztok GSE a udrzoval dlhsi cas nizkosacharidovu dietu s mnozstvom kokosoveho oleja.
Snad by pomohlo aj pitie aloe vera, lebo to je znacne hojive a regeneracne na rozne problemy.
Na precistenie ladvin je dobre pit aj caj z byliny chanca piedra, ktora cisti a zaroven je mierne antimikrobialna.
Ahojte,ja mam problem s mocovymi cestami uz rok...opakuje sa mi to skoro kazdy mesiac,brala som rozne antibiotika ako biseptol, suparax, nolicin a pod.biseptol sa dawa wacsinou hned na zaciatku,ale podla mna to moc nezabera a je to nawyse swinstvo...mala som od toho wytoky.to akurat tak uskodi...co je dobre aj pri antibiotikach brat je urinal akut al. urinal manosa, pit caj z mysieho chvistika al. urologicky caj...ale ten mysi chvostik je naozaj dobra prevencia..ten mi pomohl..a hlawne co je dolezite wela pit a teplejsie sa obliekat...
caute vsetci..
tak tato tema a tieto problemy su moja nocna mora :O( uz roky bojujem s neustalymi bolestami,aj ked vysledky od lekarov su v poriadku..kvoli nim mi stroskoval vztah a dostala som sa do depresii.uz neviem co robit..nic nezabera..skusala som uz tolko liekov..aj brusnicove "vitaminy" ako prevenciu..stale tie bolesti mam.. aloe vera mi vobec nepomohlo..uzivala som to styri mesiace a ziadne zazraky sa nestali,necitila som dokonca ani nejake celkove zlepsenie a pod.. tiez uvitam kazdu radu ohladom tych mocovych ciest..skusali ste niekto koloidne striebro?myslite,ze pomoze? lekarom uz neverim...
ahojte baby.takze pridavam sa k tejto teme. najprv som mala zapaly tak 2x rocne,vypila som urol.caj a vsetko bolo ok, zacinalo sa to vzdy ked som sedela napr.na studenej zemi alebo podobne.potom sa to zhorsovalo a teraz mam zapaly takmer kazdy mesiac. brala som aj Zanocin aj Biseptol ale nic moc. Bola som aj na urologii /no trapas/ sami dedkovia tam boli.no a po opak.zapaloch som sa rozhodla ze idem na cystoskopiu a kalibraciu utretry.inak vobec to neboli ako som si myslela ze bude. no a zistili mi leukoplakiu na moc.mechuri.Takze ak sa mi budu zapaly vracat,pojdem na operaciu,nieco mi tam na mechuri odstrani a hadam uz bude sväty pokoj,ten zapach je taky obmedzujuci,vkuse na wc,clovek nemoze ani cestovat ani nikde ist,lebo len hlada wc.
to je nieco strasne.. zapal mocovych ciest . cely den som sa nepostavila z toalety nevladzem ani chodit pomali .:( nezávidim to nikomu naozaj nie.
na zapaly a vytoky je najlepsie uzivat koloidne striebro ,jednak vnutorne /oralne/ tak aj na vyplachy.Skutocne pomaha.