Sex a zápal močových ciest

naan

Sofia, ja som si pomohla pri zápale močových ciest užívaním propolisových tabletiek a pitím aloe s brúsnicami a aloe čaju. Veľmi doporučujem.

sofia16

urolog v tejto veci velmi nepomoze, ten sa odporuca az po opakovanych zapaloch, ale aj tak toho vela nezmoze... ja som mala tento problem uz dvakrat, stale som dostala antibiotika na desat dni a hotovo... chcem sa tomu ale vyhnut, tak som si kupila Urinal a UrinalAkut a som pripravena do boja...ale najlepsie je aj tak nalievat sa urologickym cajom...a baby, ked si uz musite dat predpisat antibiotika, NEchcite Biseptol...je to strasne silne svinstvo (vo vedlajsich ucinkoch ma napisane ze moze sposobit smrt!!!) a aj tak nebol velmi ucinny, tedas aspon pre mna...

pancucha

kity: jasne ze to moze byt spojene so sexom, vies kolko bab tymto trpi,nespocetne mnozstvo..ja to riesiem uz dva roky...a moze to byt sposobene aj nejakou pohl.chorobou,chlamydiami ak si mala nechraneny styk alebo len obycajnym zapalom,ktory je ale tiez potrebne preliecit,tak by si mala asi k doktorovi, najlepsie uroogovi, podla toho ako velmi ta to boli...

kity

mam problem teraz prvy krat mam pri moceni bolesti nedavno som malapohlavny styk moze to byt spolocne nieco s tym??co mam robit??prosim odpiste mi dikes kity

sofia16

Citam si tu prispevky a som z tejto temy uplne vyvalena...vobec som netusila, ze tolko zien ma taky isty problem ako ja... Nedavno som mala prvy pohlavny styk, a o den nato som dostala silny zapal mocovych ciest...vybrala som antibiotika a vsetko bolo v poriadku, nedavno sme sa s priatelom mmilovali znova, samozrejme som znova ochorela...mala som iste podozrenie a rozpravala som sa s nim o tom, ale on mi tvrdil ze nase milovanie a moja choroba spolu nesuvisia...budem ho musiet poucit, lebo chcem byt s nim, ale ak mam zakazdym ochoriet, tak za to mi to urcite nestoji...nemam s touto chorobou takmer ziadne skusenosti, doteraz som sa len nalievala hektolitrami urologickeho caju, ale urcite vyskusam aj ostane sposoby prevencie...diki baby:) vela stastia:)

mata

ahojte..aj ja mam trpim tymto zapalom.uz sa citim lepsie..aj nadalej sa vsak liecim antibiotikami..myslite ze mi neuskodi ak budem mat teraz sex?

mema

Mam chronicky zapal mocovich ciest,krcka maternice,kvasinky a stale sa toho neviem zbavit,uz som vyskusala vsetko,antibiotika,urinal,rosalgin a pod.Liecil sa aj moj priatel.Ma aj on problemy s mocovimi cestami a pri pohlavnom styku nas to boli.co mame robit,existuje aj niaka ina cesta ako liecba antibiotikami???vopred dakujem

licka

Ja som po niekoľkoročných podobných skúsenostiach zistila, že mám zápal moč. ciest vždy zo sexu. Čiže žiadne prechladnutie a pod. Niektoré ženy sú na to náchylné pre rôzne príčiny. Napr. kratšia močová rúra, znížená obranischopnosť a podobne. Praxou som to zdredukovala zhruba na jeden zápal ročne. Sex nesmie byť nešetrný, nesmie ho byť veľa naraz, lebo vzniká veľké trenie a drobné ranky, hygiena pred stykom, vypitie čo najväčšieho množstva tekutín pred stykom, hygiena a hlavne vymočenie po styku, aby sa prípadné baktérie, ktoré sa dostali do moč. rúry vyplavili.