Baby, máte niekto taký problém, že po sexe, hoci máte stáleho partnera, mávate zápaly močových ciest resp. mechúra? Gynekológ to nadľahčuje ako vždy, kam sa dá na vyšetrenie týchto vecí? Chodia ženy k urológovi?
Sex a zápal močových ciest
myslim ze tu niekto spominal aloe na zapaly a je to spravna volba, ja pijem aloe uz mesiac a zacala som pit aj jeden pripravok na imunitu, su to velmi drahe veci ale su aj velmi ucinne, skuste si o nich cosi pozret na www.lrslovak.com, je to aloe a colostrum
Fiha, žasnem že v tom všetkom niesom sama
ja mám zápal teraz prvýkrát, a som z toho zúfala, pretože to trvá, už asi 3týždeň,
moje príznaky sú také, že chodím aj 20xza deň na malú potrebu a nemôžem nikam ísť, priateľ po mna pravidelne chodí dokonca aj do práce aby som nemusela nikam chodiť peši, je to strašné, som z toho zúfala, výsledky u gynekológa na tie mykoplazmi a ostatné potvorky vyšli negatívne, akurát mám po antibiotikách kvasinky, ale mna nič nepáli nebolí,ja neviem len prosto často chodím a urológ mi diagnostikoval silný zápal.Nepoznáte niečo účinné čo by mi pomohlo aby som mohla normálne existovať, chodiť do kina bez toho žeby som počas hodinového predstavenia nešla 5xna malú?, prečítala som si všetky vaše príspevky a rady čiže vyskúšam, beriem probiotiká,aloe vera, tablety na imunitu a echinaceu s brusnicami, čo ešte by som mala?pomoooooc,Vaša snehulka
dobrala som antibiotika a caka ma kontrola v pondelok... som zvedava.... inak,myslite,ze aj ked by som mala sex s kondomom a hned by som sa isla umyt....ze riskujem?
luuu...no vieš, už mám za sebou všetko možné v živote... presne ako píšeš, tváriť sa , že normálne funguješ, pričom to tak vôbec nieje...a kamošov mám super...vedia o všetkom... ale podeliť sa s polovičkou by možno pomohlo aj v liečbe...lebo tie depky súvisia práve s pomyslením, že ju nebudem mať kvôli zápalu....
rak1, chapem tvoje myslienky o tom ze radsej ani nechces mat priatelku, ale je to hrozne ked musis to svoje nestastie prezivat sam, s kamaratmi sa myslim o tom moc neporozpravame. Ja ked som v takej depke, tak si uvedomujem ze sa vlastne stale musim pred ludmi pretvarovat akoze zit a fungovat normalne, hoci na to stale musim mysliet. Je to o nicom. A ten blizky clovek ktoremu sa mozes zdoverit je velmi dolezity. Neviem teda ako to vnimaju chalani, tie nase problemy... urcita schopnost tolerovat to je zrejme v kazdom cloveku, ale niekedy sa bojim ze ta miera nepojde donekonecna.
nestastnica, to co pises je pravda, ale neni to taky priamy vztah ze stresy, psychicka nepohoda = zapal mechura. skor je to ako rizokovy faktor, co iniciuje pripadne zhorsuje hocijaku telesnu chorobu. No a co sa tyka zapalu mechura, tak neviem, tiez sa snazim na to prist ako mu predchadzat. Mavam pravidelne sa opakujuce zapaly mocovopohlavneho traktu, a vyskusala som uz vselico. No a o tych depresiach co pisete, viem tiez svoje, nechapem to akoby sa niekedy vsetky choroby sypali na mna.. a stale dokola, je to na nervy :( myslim si ze by sme mali dako spojit nase probolemy a prist na to co ich sposobuje. Lebo lekari uz liecia len ten dosledok - infekciu. Ale ta pricina zostava nejasna. Tak neviem... suvislost so sexom je uz z tejto diskusie jasna. Ja tusim ze by to mohlo mat este suvis s oralom. Nemate aj vy taku skusenost?
kedze vsetky choroby pochadzaju zo psychiky.... ochorenie mechura je vraj sposobene problemamy v citoch...bud tym,ze clovek nema rad sam seba a za nieco sa na seba hneva a pochybuje o sebe...alebo je to v suvislosti s inou konkretnou osobou....u man to tak je...nemam sa rada,lebo samu seba trapim a nicim...a preco? lebo muz,ktoreho milujem ma obcas sklame a ja nechapem preco mi to robi,bojim sa potom,ze ked si to chcem s nim vydiskutiovat,ze ho len znechutim araz ma necha..a ja sa trapim a trapim... a zrazu zapal mechura :(
najhoršie na tom všetkom je, že črevná flóra, ale vlastne všade tam, kde sa bakterie nachádzajú, čiže aj moč. rúra sa vplyvom ATB upravuje, čiže ničí zlé ale súčasne aj dobré baktérie. Traba brať probiotiká, čo mi "lekári" povedali po roku a pol. Potom je celý mechanizmus ťažké nastaviť tak, aby fungoval ako je treba...a nejde to určite zodňa na deň. Ale ja stále verím, že to nejako zvládnem, treba veriť, lebo ak aj to prestaneme, tak sa toho asi naozaj nikdy nezbavíme...čo vy nato?:) - ten smejo je len na odľahčenie...nieje to na smiech samozrejme...dobrú noc
Poviem Vám, že toľko čo som skúšal ja čajov, aj koloidné striebro atd. - zmierni, možno pomôže psychika ale neviem, či vylieči...záleží či je to chronické alebo nie...treba skúsiť, môže to byť individuálne...najhoršie je neprepadnúť depresiám, čo sa stalo mne a občas ma to ešte prepadne...to určite nepridá na liečbe, aj ked je ťažké byť kľudný, viem to, lebo s tým momentálne žijem:)tak sa aspon posťažujem, keď už mi nič iné nezostáva...ale je pravda, že mohol som mať AIDS, alebo niečo iné...no, ale myslím, že to ma neuteší:) dúfam, že uteší aspon Vás môj román čo tu píšem...že nieste samé:)