Baby, máte niekto taký problém, že po sexe, hoci máte stáleho partnera, mávate zápaly močových ciest resp. mechúra? Gynekológ to nadľahčuje ako vždy, kam sa dá na vyšetrenie týchto vecí? Chodia ženy k urológovi?
Sex a zápal močových ciest
pre:dabka222 ahoj prosim ta nevedela by si mi dat e-mailovu adresu pre tu liecitelku?dakujem ahoj.
nikto nevie odpoved?
ak mam takyto problem ze mam poslednu dobu stale po sexe problemy z mocenym ( asi zapal) mam ist kvoli tomu k lekarovi ak ano k akemu
jaatydvaja kludne sexuj....ked to prezijes..preboha ako mozte pri takychto problemoch sexovat, sak to boli, stipe, vsetko dokopy, nutanie na mocenie...niektori fakt nemyslia na nic ine ako sex...ty nemas uctu k vlastnemu zdraviu?
Ked mi zistili zapal mocovych ciest nemozem mat sex ???!!
wampir:
skus pouzivat pri sexe lokalnu chemicku antikoncepciu Pharmatex. Ta okrem toho, ze nici spermie, vie likvidovat aj rozne choroboplodne zarodky /ma antisepticke ucinky/. Plus to zaroven funguje ako lubrikant. To by mohlo zabrat...
Vid
www.sexus.cz
jaj,moji mili spolutrpitelia ja som len ta nahodou nasla tuto stranku,a som taka stastna,ze sa mozem s niekym o moje problemy podelit...je to svinske mat kazdy druhy tyzden zapal...vsetko vas boli,na konci mocenia mam pocit,ako by mi islo vytlacit maternicu z brucha...boli to..krize ma bolia, dostanem lieky...a na chvilu mi to prejde...a potom opat ako blesk z jasneho neba..a este horsie..zo zaciatku som behala..od lekara k llekarovi,nevedeli co mi je, na interne,na gyndu,dva krat som mala oblickovy zachvat,raz ma dokonca zobrala sanitka,a az vtedy ma poslali po mojom pytani sa na urologiu.dostala som ATb,potom dalsie a dalsie,tak som brala UroVax,od marca nic, az teraz 4.den,zase,dnes som dostala dalsie ATB, z coho tipujem budem mat mykozu nejaku sprostu zase.a tak dookola stale..pls bakterie,cakam o 9 dni,ze ake, a nasadia mi liecbu opat, pijem aj caj brusnicovy,aj vitC, a vzdy sa to zopakuje..nemam uz na to nervy, a chytam depky...sucitim so vsetkymi vami...je to krute..len poradte co robit, ked to nic nezabera a vzdy sa to zopakuje..hmmm...som zuuufhala...
skuste koloidne striebro vnutorne plus vyplachy vaginy. Vnutorne 5krat denne nalacno 10 ml 20pp koloidneho striebra a 3 krat denne vyplachy vaginy. Toto po dobu 2 mesiacov a potom uz len udrziavaciu davku 5 ml 20pp KS rano nalacno. Ak ste predtym uzivali Antibiotika...vysoko odporucam zakupit probiotika v tabletach. Pocas liecby obmedzte prijem cukrov na minimum.
Tak to som teda prekvapená, ako nás je veľa. Ja som podceňovala túto chorobu močových ciest a močového mechúra, keď ma to "navštívilo" vždy som to riešila len urologickým čajom a nejakým prípravkom obsahujúcim brusnice voľnepredajným v lekárni,ale teraz pred mesiacom mi to prepuklo do chronického zápalu spojeným s bolesťami v oblasti krížov, zvýšenou teplotou, pálením a neustálym nutkaním na močenie a nafúknutým podbruškom. Hlavne to nafúknuté podbruško ma začína čím ďalej tým viac trápiť, podľa gynekológa a urológa je to OK, sono bolo v poriadku, no neviem...Beriem už tretie antibiotiká, ale neprichádza nejaké výrazné zlepšenie,akurát ešte naviac som "chytila" mykózu" / veď nie je sa čo čudovať z toľkých antibiotík/. Popritom beriem Uro-vaxom, probiotiká,naviac užívam dlhodobejšie chlorellu -tá by mi mala podporiť imunitu, ale výsledok nie je bohvieaký. Už som z toho zúfalá,človek normálne stráca kus z plnohodnotného života.Mali ste aj Vy niektorá taký priebeh, že ste mali pri týchto stavoch stále také "nafúknuté" podbruško?Zdravím všetkých.