Baby, máte niekto taký problém, že po sexe, hoci máte stáleho partnera, mávate zápaly močových ciest resp. mechúra? Gynekológ to nadľahčuje ako vždy, kam sa dá na vyšetrenie týchto vecí? Chodia ženy k urológovi?
Sex a zápal močových ciest
Viete, vidím, že niektoré ste na tom horšie ako ja, ale ja mám takú skúsenosť, že idem so zápalom močových ciest k doktorke a nasadí mi len antibiotiká. Teraz mi už dokonca našli krv a hnis v moči. Nerada užívam tabletky a tak beriem každú radu, ktorá s nimi nesúvisí. Okrem toho že nielen na na mňa,zabrala petržlenová vňať, nielen ako čaj, ale aj nadparovať sa nad ňou, pijem veľa čaju, predovšetkým kombinícia materinej dúšky, alchemilky, medovky, žihlavy a repíka- tiež môže byť použitý na naparovanie zo spodu, má dezinfekčné účinky. Čo neodporúčam, aj keď v mnohých článkoch sa to dočítate, je kúpanie sa v horúcej vode, pomáha rozmnožovať baktériám.
dabka222 prosim ta o radu..ja som tu liecitelku kontaktovala ale neozvala sa mi prosim o radu..som vdacna za cokolvek
Ahoj. Mala som problémy po sexe asi 3roky, kolom dokola lieky a antibiotiká a nič nepomáhalo. Stále som mala pocit plného mechúra. Neuveritelné, ale fakt mi najviac pomohlo toto: jedno balenie Candivac(okolo 20 eur) a Imunoglukan (14,18eura) využívať, ked beriem antibiotiká, tak sa mi to vie vrátit, ale zas začnem brať Imunoglukan a všetko je O.K. Dúfam že ti to pomôže.
prosim vas ja som pisala mail tej liecitelke a vobec sa mi neozvala...co mam robit???baby som tak rada ze niesom v tom sama..
ahojte,
tiez trpim na caste zapaly mechura. momentalne mam opat antibiotika, ale urolog mi ich odporucil len na tri dni. plus kazde rano na lacno uro vaxom a probiotika women dophilus (najlepsie po jedle, len nie spolu s antibiotikami, ale az 4 hod po ich uziti).vela zihlavoveho a praslickoveho caju(pit teply). a pozor na klimatizaciu a prievan v praci(sukna je velmi zla, taktiez bose nohy). je to krute kolko obmedzeni.....a dolezite...pred a po sexe vycikat!!! a ziadne tampony.
drzim palce vsetkym...
pipinaaa: ked sa jedia antibiotika, tak sa k nim nesmu jest probiotika lebo sa znizuje ucinok antibiotik. Probiotika sa maju nasadit najskor 3-4 den po dobrati antibiotik.
Zaujimava info, ja som sa ju tiez docitala pred par dnami, doteraz vsade vsetci radili jest probiotika sucasne s antibiotikami. Sranda, clovek si moze vybrat comu chce verit.
zeny chodia k urologovi,treba bakteriologicky vysetrit moc,aj partnera ci neprenasa nieco na teba a ak sa da kondom pouzivat.a velka hygiena aj pri analnom a oralnom sexe je samozrejmostou
Moze sa jednat o infekciu bakteriou Escherichai coli alebo kvasinkou Candida albicans. V hrosom pripade je to vyskyt chlamydie trachomatis a ta sa velmi tazko odstanuje beznou medicinou. Tazko je urcit co vam robi problem, len na zaklade vonkajsieho prejavu. Vtedy je to len o pokusoch, ze ci nieco zaberie a je to dlhodoby proces. Cim ten problem vsak mate dlhsie, tym aj jeho odstranenie bude trvat dlhsiu dobu. Beune sa ku mne chodia liecit zeny s gynekologickymi problemami a v ambulancii si viem presne zdiagnostikovat co vam tie problemy sposobuje. Je to neinvazivna metoda a nemusite sa pri nej ani vyzliekat. Liecba je velmi rychla ked zameriame, ze co vam presne sposobilo tie problemy.
Milan Pravda, Liptovsky Mikulas
wampir nasad si probiotika k tym atb, aby si nemala mykozu, malo by to pomoct...
DIEVCATA TREBA PIT VELA VODY/ODPORUCANNE DENNE MNOZSTVO STACI/ ,MENEJ KAVY A CAJU.TAKISTO V LEKARNI DOSTAT MANOZU/VIAZE BAKTERIE/ A BRUSNICE ALEBO EXTRAKT Z MEDVEDICE LEKARSKEJ.MA SLABE DEZINF.UCINKY.
AK NEPIJEME VELA, MOCOVE CESTY SA NEPREPLACHUJU A ZABLUDENE BAKTERIE ZACNU ROBIT NEPLECHU.MALA SOM KOLEGYNU KTORU SOM PACAS PRAC.DOBY 8 HOD.NEVIDELA PIT NIC INE LEN KAVU.A TRPELA!TAKISTO RADSEJ KONDOM,LATEXOVE CASTO SPOSOBUJU PROBLEMY A ZAPALY A ANI SI TO NEUVEDOMUJEME.TAKISTO POZOR NA ORALNY A ANLANY SEX.LAHOKO SA PRENASAJU INFEKCIE TAM DOLU!