Sex a zápal močových ciest

zaleija

Viete, vidím, že niektoré ste na tom horšie ako ja, ale ja mám takú skúsenosť, že idem so zápalom močových ciest k doktorke a nasadí mi len antibiotiká. Teraz mi už dokonca našli krv a hnis v moči. Nerada užívam tabletky a tak beriem každú radu, ktorá s nimi nesúvisí. Okrem toho že nielen na na mňa,zabrala petržlenová vňať, nielen ako čaj, ale aj nadparovať sa nad ňou, pijem veľa čaju, predovšetkým kombinícia materinej dúšky, alchemilky, medovky, žihlavy a repíka- tiež môže byť použitý na naparovanie zo spodu, má dezinfekčné účinky. Čo neodporúčam, aj keď v mnohých článkoch sa to dočítate, je kúpanie sa v horúcej vode, pomáha rozmnožovať baktériám.

buballlina

dabka222 prosim ta o radu..ja som tu liecitelku kontaktovala ale neozvala sa mi prosim o radu..som vdacna za cokolvek

lenka27

Ahoj. Mala som problémy po sexe asi 3roky, kolom dokola lieky a antibiotiká a nič nepomáhalo. Stále som mala pocit plného mechúra. Neuveritelné, ale fakt mi najviac pomohlo toto: jedno balenie Candivac(okolo 20 eur) a Imunoglukan (14,18eura) využívať, ked beriem antibiotiká, tak sa mi to vie vrátit, ale zas začnem brať Imunoglukan a všetko je O.K. Dúfam že ti to pomôže.

buballlina

prosim vas ja som pisala mail tej liecitelke a vobec sa mi neozvala...co mam robit???baby som tak rada ze niesom v tom sama..

ana1979

ahojte,
tiez trpim na caste zapaly mechura. momentalne mam opat antibiotika, ale urolog mi ich odporucil len na tri dni. plus kazde rano na lacno uro vaxom a probiotika women dophilus (najlepsie po jedle, len nie spolu s antibiotikami, ale az 4 hod po ich uziti).vela zihlavoveho a praslickoveho caju(pit teply). a pozor na klimatizaciu a prievan v praci(sukna je velmi zla, taktiez bose nohy). je to krute kolko obmedzeni.....a dolezite...pred a po sexe vycikat!!! a ziadne tampony.
drzim palce vsetkym...

swistica

pipinaaa: ked sa jedia antibiotika, tak sa k nim nesmu jest probiotika lebo sa znizuje ucinok antibiotik. Probiotika sa maju nasadit najskor 3-4 den po dobrati antibiotik.

Zaujimava info, ja som sa ju tiez docitala pred par dnami, doteraz vsade vsetci radili jest probiotika sucasne s antibiotikami. Sranda, clovek si moze vybrat comu chce verit.

karioll

zeny chodia k urologovi,treba bakteriologicky vysetrit moc,aj partnera ci neprenasa nieco na teba a ak sa da kondom pouzivat.a velka hygiena aj pri analnom a oralnom sexe je samozrejmostou

ayurvedsky maser

Moze sa jednat o infekciu bakteriou Escherichai coli alebo kvasinkou Candida albicans. V hrosom pripade je to vyskyt chlamydie trachomatis a ta sa velmi tazko odstanuje beznou medicinou. Tazko je urcit co vam robi problem, len na zaklade vonkajsieho prejavu. Vtedy je to len o pokusoch, ze ci nieco zaberie a je to dlhodoby proces. Cim ten problem vsak mate dlhsie, tym aj jeho odstranenie bude trvat dlhsiu dobu. Beune sa ku mne chodia liecit zeny s gynekologickymi problemami a v ambulancii si viem presne zdiagnostikovat co vam tie problemy sposobuje. Je to neinvazivna metoda a nemusite sa pri nej ani vyzliekat. Liecba je velmi rychla ked zameriame, ze co vam presne sposobilo tie problemy.
Milan Pravda, Liptovsky Mikulas

ZOPAR RAD

DIEVCATA TREBA PIT VELA VODY/ODPORUCANNE DENNE MNOZSTVO STACI/ ,MENEJ KAVY A CAJU.TAKISTO V LEKARNI DOSTAT MANOZU/VIAZE BAKTERIE/ A BRUSNICE ALEBO EXTRAKT Z MEDVEDICE LEKARSKEJ.MA SLABE DEZINF.UCINKY.
AK NEPIJEME VELA, MOCOVE CESTY SA NEPREPLACHUJU A ZABLUDENE BAKTERIE ZACNU ROBIT NEPLECHU.MALA SOM KOLEGYNU KTORU SOM PACAS PRAC.DOBY 8 HOD.NEVIDELA PIT NIC INE LEN KAVU.A TRPELA!TAKISTO RADSEJ KONDOM,LATEXOVE CASTO SPOSOBUJU PROBLEMY A ZAPALY A ANI SI TO NEUVEDOMUJEME.TAKISTO POZOR NA ORALNY A ANLANY SEX.LAHOKO SA PRENASAJU INFEKCIE TAM DOLU!