Sex a zápal močových ciest

kajka....

juuj baby..práve to mám... hrôza, každé dve minúty som na WC až cikám krv. A keď sa utriem, tak až kúsky krvi mám na toaleťáku. A viem, že to mám zo sexu. A mám to cca raz za trištvte roka. Neviem, čím to je. Mám toho istého priateľa, zdravého. Teraz veľa píjem, aby sa baktérie vyplavili ale trpím ako pes!!!

Lienkoo

lylyska
..ja som mala také isté problémy ako ty..Tak som si dala spraviť u gynekológa testy na mykoplazmy a ureaplazmy a bol pozitívny, dostala som ATB, tak uvidím ako to bude ďaľej..

lylyska

ahojkyyyy....akurat som si vsimla tento prispevok,veru,aj mne sa stalo nieco podobne,presne po sexe som po par dnoch dostala zapal,ale ja ho mavam uz dva roky,teda,tak raz za rok,presne na den skoro,ale neviem,preco je to tak???????je to pohlavnym stykom,ci preco??partner bol tiez na vysetreniax a nic mu nezsitili....a co sa tyka mna,ja mavam stale nieco a uz si neviem rady,bola som u gynekologa,u urologa a stale......

sinan

Ahojte, mne na mocovy mechur najlepsie zaberali kvapky Kapucinky - prirodne antibiotikum (vid www.bio-obchod.sk). Vzdy som ich uzivala preventivne na jesen a na jar, ked je sychrave pocasie a 2 roky som mala pokoj. Mozno to niektorym pomoze

Ivka 1

Kaciatko napis mi na mail, pri zapale mocovych ciest je velmi dobry cajik z kvetu aloe + 8 liecivych bylin, aloe s brusnicami a dalsie prirodne produkty.

kaciatko7

ahojte, a nezohnali ste niektora z vas tu D-manosu aj samostatne? kamaratku tento problem trapi cca 3 mesiace, nikdy predtym to nemala. urinal forte nepomohol, caje tiez nie. staci jej klima v aute, dat si obtiahnute rifle a problem je tu zas. pozerala som aj na swanson a nic som nenasla. skusala aj prikladat teplu flasu, pije vela vody cca 2litre a nic. stale sa to vracia. dakujem

Ivett (29)

Aj ja mám problémy s močovými cestami. Trvá to už asi od detstva .Na WC chodím vždy keď mám niekam ísť aj 2x a pocity plného mechúra mám takmer stále hlavne keď som niekde v meste a mimo domu.Keď ľahnem večer do postele tak idem ešte aj zo 2x na WC.Sama neviem či je to psychického rázu alebo som ozaj poprechladaná.Jednoducho ak si spomeniem hneď musím vyhladať WC.Pravda je že po pôrode sa mi to zhoršilo a niekedy mám pocit, že neudržím moč. Proste ma to dosť trápy.Vie mi niekto poradiť čo mám spraviť aby som mohla žiť ako ostatné ženy ?

ivuš

Aha a ešte niečo, najlepšie sú naozaj tie brusnice-farmaceutické preparáty obsahujú množstvo chémie, ktorá tú imunitku ešte viac oslabí.Reklama je síce ohromná, ale prípravky pomáhajú málo.Brusnice kupujem najmä na Čertovici a práve je sezóna.Ešte ich mám aj sušené.Dlho sa sušia, ale nikdy nesplesnivejú, lebo obsahujú tú látku(neviem ako sa volá) proti plesni a teda pomáhajú aj pri mykózach.