Sex a zápal močových ciest

alica852

a ešte mi lekárka - gynekologyčka odporúčila tie acidofilné a kefírované mlieka, umyť sa po styku, nejesŤ sladké, nosiŤ bavlnená nohavičky, nenosiť úzke nohavice, nepoužívať mydlá na pošvu a toto sa odporúča aj pri záplaloch pošvy aj močových ciest. tak existuje medtzi nimi vobec nejaký rozdiel alebo je to to isté?

alica852

počujte, tiež mám ten problém ako vy tam dole - (časté močenie, rezanie pri močení, svrbenie v pošve, pálenie, sčervenané pysky a pošvu) po sexe, ale aj ak je vonku horúco, ak sa prejem sa sladkosŤami, pred menštruáciou... tie príznaky a príčiny sedia aj na zápal močových ciest, ale aj na zápal pošvy. gynekologička my z pošve vzala výter a bol tam zlatý stafilokok. povedala, že ide o zápal, ale čoho, to už nie, tka je medzi zápalom moč. ciest a pošvy nejaký rozdiel alebo je to to iosté? leboo ono to podobné je, hlavne príznakmi, čo som si na nete hňladala.

17kika17

aha a koľko to stoji? čiže po sexe je dobré vziať hneď 2 krabičky a malo by to byť ok? berie sa to večer či ako?

mirka 23

Uroval rapid je aj prevencia aj sa da tým vyliečiť, ale jedna krabička ti vydrží asi tak na jeden deň a niečo, takže na vyliečenie musiš kupiť 2 krabičky aby to malo zmysel a nevratilo sa ti to.

mirka 23

Kajka, rýchlo si kup niečo s D-Manosou v lekarni a najlepšie je podla mňa myslim že sa to vola Uroval rapid. Take vrecuška. Ale môže byť aj niečo ine na tieto veci. Ale musiš zobrať 2000mg D-manosy 3x denne nehladiac na to, čo píše výrobca, toto je davkovanie ktore zaberie. Davaj pozor, aby tam nebol mastenec, ten nie je velmi dobrý.

kajka.

ak toto nevieš, hlúpa si ty . čítaj: Infekcia močových ciest často ustúpi po jednom až dvoch dňoch. Ak sú príznaky iba mierneho charakteru, postačí domáca liečba v podobe zvýšeného príjmu tekutín. Vhodné sú špeciálne urologické čaje a v každom prípade treba zvýšiť príjem tekutín, aby sa častým močením čo najrýchlejšie odstránili z tela škodlivé látky. A nájdeš to tu: lesk.cas.sk

kajka.....

áno...ak ťa núti na cikanie a štípe ťa, tak podvedome si myslíš, že radšej nebudeš piť, aby si toľko necikala. Ale to je omyl. Musíš veľa piť, lebo v moč. rúre máš baktérie a cikaním ich vyplavíš..