Baby, máte niekto taký problém, že po sexe, hoci máte stáleho partnera, mávate zápaly močových ciest resp. mechúra? Gynekológ to nadľahčuje ako vždy, kam sa dá na vyšetrenie týchto vecí? Chodia ženy k urológovi?
Sex a zápal močových ciest
Ahoj všetci,
tiež ma trápi častý zápal moč.ciest.Pri sekcii ma museli pravdaže cievkovať a odvtedy mám zápaly, tento rok už 6x.Riešim to antibiotikami od gynekológa a teplými suchými obkladmi . Zatiaľ mi to do troch dní prešlo vždy,len podľa mňa užívať stále antibiotiká nie je práve najlepšie.A okrem zápalu sa mi vždy pridruží aj mykóza.
holky aj ja mam to iste. brala som antibiotika, sex nebol chraneny a vyustilo to do "rezaka", svrbenie, palenie, vsetko to co hovorite vy. no a moja mamča ze staci urologicky caj, ten som pila 3 dni, nepomohlo, potom prisiel vikend, takze gynda neprichadzala do uvahy, v pondelok som sa hned objednala na utorok, tahalo sa to ci kokos... na gynde mi povedala ze pliesne, pritom som si na tejto stranke nasla ze to moze byt chlamydia trichomatis, vsetko tomu naznacovalo. tak ma poslala domov, dala mi candibene tabletky a fungi mast. okej, svrbenie, palenie prestalo, ale krce neustpuju, a nehovorim o tom ze mocit chodim co najmenej, lebo pri kazdom moceni mam taku bolest ze az placem. tak som bola v lekarni, odporucila mi nejake probiotika, kt. nestali malo, ale nech pomozu, a beriem ich 3 den. uvidime no...
a uvazovala som o antike, ale asi od toho upustim, lebo ked pojdeme na ostro, je zase vacsie riziko chytit nieco ako ked mame aspo kondom
kajonko nesexuj...viac si uskodis..tych par dni snad vydrzis
Ahojte dievcata chela bi som sa vas spytat ci sa moze sexovat ked mam problem s mocovimi cestami ale nie uz take velke ako pred dvoma dnami.
a ako dlho si to davala? odvtedy sa ti to už nevrátilo? máš pokoj?
čítamm, že pomože Uroval rapid? tak užý si to idem hneď kúpiť, lebo je to neznesiteľné.