Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sex a zápal močových ciest

lilinka33

juj babuľky, ja to práve mám a som včera mala sex, no hrúza, nedá sa to už vydržať. veľa pijem a chodím cikať, nech to dám preč zo seba. a som ešte aj na čipkoch.

17kika17

Mirka:

našla som si nejaké probiotiká na zápal:
- women dophius
- lactolady
- GS triurin
- uro + efekt
- candilac

ale asi najprv kúpim 2 balenia Uroval rapid a vyliečim sa a po ňom už nasadím probiotiká. asi to prvé, lebo to je špeciálne na ženské prob.

Uroval rapid sú prášky aj tabl. čo je lepšie? ja som čítala, že prášky. ččo by vydržalo dlhšie?

a k tým probiot. budem brať celý týždeŇ 3 tbl. denne, potom už len 1 x týždenne 2 tabl. večer. ale ak=u dlh=u dobu? mesiac stačí? a potom by som si ich kedy mala znova nasadiŤ? probiotiká je dobré užívať po jedle?

mirka 23

PROBIOTIKA UžIVAJ NAJPRV CELý TýžDEň KAžDý VEčER PRED SPANIM S KUSKOM JABLKA, POTOM Už STAčí RAZ ZA TýžDEň DVE tabletky zase pred spanim, lebo cez noc sa ti rozmnožia bakterie a vytvori sa ti dobrá fluora.

17kika17

mirka 23

dik, takže ten uro vaxon si kúpim, keď budem ma´t tie problémy - 2 krabičky a ako prevenciu budem braŤ probiotiká, alel tie sa neužívajú stále, len v istom období, ale nie je zlé si nasadi´t, tka skusim.

mirka 23

kika, kupuje sa to bez predpisu a nie je to probiotikum, probiotika si kup zvlašť, nejake kvalitne, lebo aj kked piše na nejakých takýchto výrobkoch že obsahuju aj probiotika, tak su to väčšinou vo velmi malom množstve. A opakujem pre istotu, ppozri do zloženia aby prípravok neobsahoval mastenec, lebo často ho tam davaju.

mirka 23

17kika urob si kuru, čiže vyber 2 krabičky, stoji to okolo 10 eur, ale je aj take dvojbalenie za 15. Proste ked to vyberieš, už by sa ti zapaly nemali opakovať. Pravdepodobne tam maš nejake bakterie alebo čo a preto sa ti to vracia.
Btw, davkovanie je 2g D-manosy 3krát denne, takže si pozri kolko Dmanosy obsahuje jeden sačok, príp. tableka

kgd

Najlepší pomocníci pri zápale močového mechúra

Pri ľahkých zápaloch môžete samy urýchliť priebeh liečby týmito jednoduchými prostriedkami: ■ Suché teplo: udržujte si panvovú oblasť v teple, zabráňte aj tomu, aby vás v tejto oblasti čo i len ofúklo (predovšetkým, ak sa potíte). ■ Vlhké teplo: robte si teplé obklady, sadnite si do vane s teplou vodou na 20 minút alebo používajte termofľaše. ■ Dostatok tekutín: aby ste vypláchli baktérie, pite minimálne 1,5 až 2 litre denne. ■ Trik s vitamínom C: obohaťte svoju minerálku vitamínom C v práškovej forme alebo vo forme šumivých tabliet, urýchlite tým liečbu. ■ Veľa pokoja: doprajte si veľa oddychových prestávok, alebo dokonca radšej ležte v posteli, ak môže
Čajová kúra: v ideálnom prípade pite 3-krát denne šálku čaju. Najvhodnejšie sú čaje zo žihľavy, z brezových lístkov, prasličky alebo šípkový čaj. ■ Ovocie: primiešajte si do jogurtu brusnice. Vysoký obsah tanínu pôsobí antibakteriálne.