Baby, máte niekto taký problém, že po sexe, hoci máte stáleho partnera, mávate zápaly močových ciest resp. mechúra? Gynekológ to nadľahčuje ako vždy, kam sa dá na vyšetrenie týchto vecí? Chodia ženy k urológovi?
Sex a zápal močových ciest
Ahojte potrebovala by som od Vás radu. Mávam časté zápaly močových ciest. Všimla som si, že sa dosť objavujú po sexe s manželom. Nechápem tomu pretože sme tento problém nemali. Nechcem stále užívať antibiotika, pretože momentálne kojim. Dosť ma to trápi, tie bolesti sú hrozné.
noo presne co hovoris som mala aj ja .. stale som nevedela na to prist pretoze lieky zabrali ale po sexe sa to znova vratilo ...neskor som si dala spravit kompletne testy u gynekologa a zistili mi ureoplazmu a mykoplazmy ... skus poziadat gynekologa o take vysetrenie mohlo by ti pomoct..
ja mám 17 rokov a takýto problém poznám tiež. a pritom nie som z tých čo nosia krátke tričká s holým pupkom. práve takéto tričká mi vadia. a práve teraz som týždeň doma a liečim sa antibiotikami na zápal močových ciest, bolesti mi začali deň po sexe a prerástli až do zápalu. mám to už druhýkrát také silné. bojím sa, že sa toho nezbavím.
och, dobre to poznam aj ja - a predpokladam, ze asi kazda zena sa s tym min. raz v zivote stretla - mne mama stale vycitala, ze sa slabo obliekam, mam holy chrbat, kratku suknu - neviem, ci kvoli tomu, ale tiez som sa dopracovala k zapalu mocovych ciest - to palenie az rezanie snad viac nezazijem. Lekar mi neodporucal ziadne tazke lieky, ale ze mam vyskusat nieco prirodne, wobenzym, systemovu enzymoterapiu - pomohlo a teraz sa dost chcranim, v zime ale aj teraz na jar nosim tielka a ziadne sukne... juj, uz sa tesim na leto, kedy vytiahnem vsetky satocky a suknicky :)
Ahojte vsetci.
Potrebujem radu. UZ dva roky mi nevedia zistit preco ma pali pravy bok az do chrbta a chodim mocit 30 krat za den. Uz mam niekedy problem aj udrzat moc. Ked ma to chytne tak by som sa kdesi aj pototo. Viem ze moj problem spociva v tom, ze mi je stale zima od noh. Ked zacitim chlad tak chodim stale curajuci. Ked stlacim mocový mechur, tak to priserne pichne a ked sedim tak ma pali od toho boku az k oblickam a dokonca uz z toho aj konecnik. Neviem uz co mam robit. Bola som u liecitelky v Nitre, tam mi dala 6 týždnovu dietu bez mesa, mliecnych výrobkov, bez ovocia, bez muky. A pijem caje ktoré mi naordinovala. Mam v sebe vraj vela toxinov a plesni. Oblicku mam zdurenu. No moj urolog mi povedal ze oblicka je uz v poriadku a bude to skor od chrbtice. Tak nechápem tomu. Ja si stale myslim, ze mozem mat nieco s hrubym crevom. Ale vysledky z vyterov a krv mam dobre tak mi nechceli robit ani kolonoskopiu. Chýba mi zelezo a mala som zvyseny cholesterol.Uz som zufala. Dva roky sa to so mnou vlecie a uz fakt nevladzem. POradte mi ak ma niekto podobne skusenosti. Dakujem pekne.
ahoj OLIVIA77. chcem sa ťa opýtať koľko toho čaju treba vypiť, pretože v návode je len piť 2xdenne a z jedného vrecka sa urobí pol litra čaju. tak neviem vlastne či to stačí z toho jedného vrecka aby to zabralo.
kočky, mala som tento istý problém..jedného krásneho rána som sa zobudila a keď som išla na WC, myslela som, že sedím na motorovej píle ;)brala som aj antibiotiká, ale nepomohli..chcem vám poradiť už mnou vyskúšaný čaj..žiadny urologický, ten nemá účinok, pila som ho týždeň a pol denodenne a NIČ ! ale mojej maminy známa mala tento istý problém, doktor jej samozrejme pomohol, ale antibiotikami, čiže účinok nulový..všetko bolo rýchlo spať..povedala, že mám piť čaj Myší chvost ( Rebríček obyčajný )..a ani nevie, ako mi pomohla..treba ho piť 3krát denne, viac nie, po dobu 2 týždňov a na 90 percent môžem povedať, že zaručene pomôže..je to lepšie ako antibiotiká, sirupy a neviem čo..pozrite si o ňom viac : www.zdravie.efekt.sk
a ak občas teraz cítim jemné pichanie, rezanie, hneď vypijem 3 šálky za sebou a som OK :) VYSKÚŠAJTE !!!
Ahoj, ja sa tiež pridávam k téme. Tento rok som mala 3x zápal močových ciest plus zápal obličiek. Mám s tým odmalička problemy, takže som si toho už vytrpela... Určite navštív urologa alebo nefrologa. Ja mám urologičku, predpisala mi mnoho vitaminov a aj už spominany v inom prispevku Urovaxom...Zatial sa mám dobre, žiadne bolesti ani nič podobné.
teraz som si vspomenula,ze najdlhsie ma v"kondicii"udrzala Urologyka.Su to sumive tablety s extraktom z brusnic.A vobec vsetko co pochadza z brusnic je dobre a môze pomôct.