Sex a zápal močových ciest

jeniiine

kvietok23 - znie to ako dobry napad, len neviem ako dlho sa mozem preliecovat sama. nechcem aby som z toho mala nejake trvale nasledky abo co.
tie brusnice nie su iba ako prevencia?

kvietok23

jeniiine: pokial ti pomaha urologicky caj, tak to skus vyliecit radsej bylinkami. posledne 3 tyzdne mam tiez problemy s mocovymi cestami. patrim sice k ludom, ktori sa snazia uzivat co najmenej antibiotik a liekov, ale pred 3 tyzdnami som sa rozhodla ist k lekarovi a dal mi antibiotika. Pomohli, ale len na kratky cas. o necely tyzden som to dostala znova. bola som na nefrologii a tam mi doktorka zhrozene povedala, ze lekar mi nemal davat ziadne antibiotika, pretoze boli uplne zbytocne. ona mi poradila radsej pit vela vody, tiez brusnicove pripravky. takze odporucam pit vela tekutin, dobry je aj caj z mysieho chvosta, byt teple a pchat do seba co najmenej liekov....

jeniiine

Ako vidim, nie som sama co ma tento problem. zatial mi pomaha urologicky caj, nemam ani krv v moci, len bolesti a caste mocenie. myslite ze by som mala aj tak ist k mojmu doktorovi??

Shalala: nie, myslim ze to nie je normalne ani po prvom sexe. Len sa ti prvykrat stalo ze si hned dostala aj infekciu mocovych ciest...

Shalala

Ahojte...ja som mala pred par dnami prvy sex a odvtedy ma to boli pri cikani.Dufam ze zapal tam nebude.Ono je to asi normalne,po prvom sexe!Co myslite?

Januška

ahOjte..dneska som bola pri doktorovi a povedal mi ze mam infekciu moč.ciest..=( aa predpísal mi nejake antibiotká s názvom BISEPTOL...je to vážne..? alebo ako.?:( vobec tomu enrozumiem.´=(mam strášne bolesti v podbrušku a aj chrbtica ma brutálne bolí:( mozu byť nejaké vážne následky??? zatial som bola len pri mojmu obvodnému a kazal mi prísť este po dobratí tablietiek.cize o tyzden a opäť s močom.=( bojím sa dosť:((

oliz

Urcite chod na urologiu!!!Je velmi dolezite preliecit zapal...A hlavne pi vela vela urologickeho caju, odpurucam aj brusnicovy dzus, ten je fajn na mocove cesty a samozrejme PIVO - Plzen :) Samozrejme nie 20 velkych piv denne, povedzme jedno pollitrove v lete vecer.Krasne cisti oblicky.Ale najprv urologia.Gynekolog ti v tom velmi nepomoze asi.

maggynka

myslim ze pokial to nie je v akutnom bolestivom stadiu tak nie. ja som ho mavala casto ale bolesti trvali vzdy kratko, potom uz len to nutkanie ba WC ....:) tak ak mas v robote zachod neni problem ;)

jaLENja

Informuj sa u svojho lekára, predpíše ti niečo na posilnenie imunity.
A treba preliečiť aj manžela, aby to na teba stále neprenášal.