moje dvojča je v nemocnici a zliháva jej pečeň kôli ppp,váži iba 27kg a obe máme 152cm a 14rokov.myslím,že za to môžem. predminulé vianoce sme chceli biť ako olsenky ale mne sa zdalo,že sme na to moc tlsté-mali sme 43kg a tak sme začali spolu držať dietu,aby sme schudli aspoň 5kg,čo sa nám zanedlho aj podarilo,ale čo dalej báli sme sa jojo-efektu.ja som to dáko prekonala a začala som jesť,ale sestra ma začala obviňovať,že som zradkyňa a pohádali sme sa. vtedy som jej povedala-rob si čo chceš,serem na teba-a od vtedy sme sa nebavili.ju medzi tým prijali na lýceum v blave a mňa nie,čo to ešte viac prehlbilo.v septembri odyšla na intrák a v anorexii pokrečovala aj tam.doma sa ukázala tak raz za mesiac a to vo volnom oblečení a nechcela s nami jesť.rodičia si to nepripúšťali a nechceli jej kaziť štúdium,až ked prišla na velkú noc domov,bola chudaaaaaaaaa na nepoznanie,ledva chodila...rodičia ju prinútili zjesť obed a ona sa po jedle začala zvíjať v krčoch a odpadla,bola celá žltá a doteraz je v nemocnici a má len malú nádej na život.som zúfalá,stále sa z toho obviňujem,navštevujem ju každý deň,aj sme sa pomerili,ale som bezradná nedokážem to odvrátiť a napraviť...čo myslíte,je to MOJA VINA,že tak dopadla? myslíte že som ju zradila?
sestra umiera na ppp:-(môžem za to ja??????????
allatwin mas mailik :)
a drzim palce sestre, iked nasledky su asi asi dost tazke ale kazdopadne uz je free, tak nech sa toho drzi
allatwin01 dala by si mi pls tvoj mail? :)
určite to nie je tvoja vina. musíš teraz stať pri a modliť sa za ňu. určite to zvladnete
pusate, neboj aj tebe sa opät zrychli ved ona sa uz dlhsie lieci ako ty;) neboj, budes aj ty stastna;)
tak to má dobree,že sa jej tak nespomalil metabolizmus ako mne...
awojte,dobre spravy mam:))) sestra je už doma:) má sa dobre už má 43kg,a vypadá fakt dobre:))) už po vianociach nastúpi aj na to lýceum a zas mi bude chýbať....
ty za to urcite nemozes !!! teraz bud s nou a pomahaj jej a daj vediet ako sa ma(te)
je krasne vidiet ako sa dievca ktore ma anorexiu uzdravuje. pre mna je to najkrajsi pohlad na svete. ze pusate?
No práveže tie modelky sú naozaj také chudé, ale popravde, komu sa to páči??? Nikomu, veď žena by mala mať nejaké rici - cici, aby ju bolo aspoň za čo chytiť. A nie sa obuchávať na nejakej kostre. :o)