sestra umiera na ppp:-(môžem za to ja??????????

Príspevok v téme: sestra umiera na ppp:-(môžem za to ja??????????
allatwin01

moje dvojča je v nemocnici a zliháva jej pečeň kôli ppp,váži iba 27kg a obe máme 152cm a 14rokov.myslím,že za to môžem. predminulé vianoce sme chceli biť ako olsenky ale mne sa zdalo,že sme na to moc tlsté-mali sme 43kg a tak sme začali spolu držať dietu,aby sme schudli aspoň 5kg,čo sa nám zanedlho aj podarilo,ale čo dalej báli sme sa jojo-efektu.ja som to dáko prekonala a začala som jesť,ale sestra ma začala obviňovať,že som zradkyňa a pohádali sme sa. vtedy som jej povedala-rob si čo chceš,serem na teba-a od vtedy sme sa nebavili.ju medzi tým prijali na lýceum v blave a mňa nie,čo to ešte viac prehlbilo.v septembri odyšla na intrák a v anorexii pokrečovala aj tam.doma sa ukázala tak raz za mesiac a to vo volnom oblečení a nechcela s nami jesť.rodičia si to nepripúšťali a nechceli jej kaziť štúdium,až ked prišla na velkú noc domov,bola chudaaaaaaaaa na nepoznanie,ledva chodila...rodičia ju prinútili zjesť obed a ona sa po jedle začala zvíjať v krčoch a odpadla,bola celá žltá a doteraz je v nemocnici a má len malú nádej na život.som zúfalá,stále sa z toho obviňujem,navštevujem ju každý deň,aj sme sa pomerili,ale som bezradná nedokážem to odvrátiť a napraviť...čo myslíte,je to MOJA VINA,že tak dopadla? myslíte že som ju zradila?

kyblik_

allatwin mas mailik :)
a drzim palce sestre, iked nasledky su asi asi dost tazke ale kazdopadne uz je free, tak nech sa toho drzi

allatwin01

no jasné kýblik:)) inak,sestra sa už má fajn,aj ked lieky bude museť brať do konca života,to jej ostalo ako následok

allatwin01

awojte,dobre spravy mam:))) sestra je už doma:) má sa dobre už má 43kg,a vypadá fakt dobre:))) už po vianociach nastúpi aj na to lýceum a zas mi bude chýbať....

TosHo

No práveže tie modelky sú naozaj také chudé, ale popravde, komu sa to páči??? Nikomu, veď žena by mala mať nejaké rici - cici, aby ju bolo aspoň za čo chytiť. A nie sa obuchávať na nejakej kostre. :o)