NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

damian

No, zase som prevratil temu na mliecnu. Tak este jedna poznamka. Opakujem, ze v akademickych zdrojocj je nespocetne mnozstvo materialu usvedcujuce mlieko z osteoporozy a inych ochoreni. Koli silnej mliekarenskej lobby sa vsak tieto studie na TV obrazovku nedostanu. Mlieko je multimiliardovy biznis tak, ako je multimiliardovy biznis s osteoporozovymi liekmi, rakovinami a podobne.

damian

"Countries with the highest rates of osteoporosis, such as the United States, England, and Sweden, consume the most milk. China and Japan, where people eat much less protein and dairy food, have low rates of osteoporosis."

Nutrition Action Healthletter, June, 1993

damian

Je NEVYVRATITELNY fakt, ze mlieko a syry (vo velkom nnozstve) sposobuju osteoporozu. Samozrejme, vyrok z 89 roku v zurnali VEDA je prilis stary, ze? "Osteoporosis is caused by a number of things, one of the most important being too much dietary protein."

Science 1986;233(4763)

Treba si ale pripomenut, ze v starych casoch aj to mlieko nebolo tak zle ako je teraz.

damian

Tuto je studioa publikovana v akademickom pediatrickom zurnale o tom, aky mytus mlieko je co sa tyka kosti deti. Lan sa modlim, ci studia nie je moc stara, kedze uz presli 4 roky od publikacie. No, uznajte sami. Je ale v AJ. pediatrics.aappublications.org

damian

Ivusa, nesnaz sa ma rozculit, lebo som tazko rozculitelny :-) Aky mas problem s tymi francuzskymi vysledkami? Ci nevidie, ze ROKY bola spotreba mlieka vo F. na nizkej urovni oproti ostatnej EU. Si myslis, ze zrazu F-zi zacali pit mlieko ako besni. Napokon, vies, ako davno Fleming objavil penicilin? A stale sa pouziva. Aj Einsteinove teorie nik nezavrhol. Ani Krebsovu teoriu rakoviny z r 1950 o tom, ze rakovinova bunka a bunka v placente (trofoblast) su totozne a identicke, nik nikdy nevyvratil. Tak preco sa Ti zdaju tie vysledky tak stare? Porusujem moju principialnost, lebo na tu Tvoju poznamku by somnemal reagovat.

damian

Ani si neuvedomujete, jak si navzajom odporujete. Ivusa, sama pises, ze kazda tekutina je mocopudna. Ved v tom je ten princip. A vies, ktora atekutina je nejmenej mocopudna??? Ak nahodou neuhadnes, tak ti to prezradim. Je to VODA. A prave preto je najspravnejsie pit VODU, lebo telo si ju dokaze v tele udrzat najviac. Kazda jedna bunka potrebuje H2O a nie H2O+neviemco. Ak telo dostane znecistenu vodu v podobe polievky, viete si predstavit, ako sa organizmus namaha, aby sa do bunky dostala z tej polievky LEN VODA bez toho "neviemco"? A niekedy to telo ani nedokaze (filtrovat a dodat bunke len vodu z tekutiny). Je to tak jednoduche. A teda, Palomino a ini, ci sa vam paci, alebo nie, co sa tyka vody, nas system nie je rozdielny od tych mojich KRAV. Suma sumarum: ANO je lepsie pit akekolvek tekutiny, nez nepit NIC alebo pit malo. AVSAK, to, co telo POTREBUJE nie je nic ine ako VODA, nech sme akokolvek individualny. Aj ked sme individualni, nedychame rovnaky kyslik? Ved keby tie korporacie len mohli, budte si isti, ze aj ten kyslik by nam miesali so sirupami, cukrami a vsetkym tym "neviemco". Chapete?

rencaa

mlieko cicavcov je usposobene presne pre ten ktory druh.
dokonca materske mlieko meni svoje zlozenie pocas celej doby laktacia. a co je este zaujimavejsie, mlieko pre predcasne narodene dieta je tiez ine, ako to, pre dieta narodene v termine.
a pri samotnom kojeni, na zaciatku je mlieko s vacsim obsahom vody "redsie", aby sa utisil smad dietata a potom je "hustejsie". z tohoto casto vznikaju pochybenia a predsudky, ze zena ma slabe mlieko. zeny, ktore si mlieko z akychkolvek dovodov museli odstriekavat, mozu dosvedcit ;)
clovek je jediny cicavec, pijuci mlieko ineho druhu. a to, ze nam nie je z neho zle, nemusi byt dokazom ze je zdrave :))

ivuša

ked uz sme pri tom, tak kazda tekutina je mocopudna.. nie je to tak, ze vipijem 2 litre a vicikam len 1..sak by sme o chvilku boli napuchnuti ako balon.. takze je dolezite, ze pijeme.. ci je to caj, cista voda, malinovky..aj to je tekutina, len zbytocne prijmeme sacharidy... a napr. je problem, ze v niektorych castiach slovenska nemaju chutnu vodu..ako tu bolo spomenute, najlepsie voda je v ba a na zapade, kde mame h2o zo zitneho ostrova.. mam bratranca, ktory ked je v ba, tak pije cistu vodu, ale ked pride domov na vychod, tak pouziva sirupy, lebo mu nechuti ich voda z vodovodu

palomino

agina, urcite aj melon patri medzi tekutinky, aj ked je mocopudny. Nepasterizovane mlieko by som tiez nepila, aj ked teda vlastne nepijem ziadne:)

palomino

A este pre damiana: z toho, co lekar, ci kto to bol, co povedal tvojej svokre, aby sa pohybovala po slnku kvoli osteoporoze...Staci byt na slnku 10 minut denne, aby to pomohlo...