NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

rencaa

verim tomu, ze je liek na rakovinu, ze existuju uz ine motory ako spalovacie na naftu a benzin... ze proste je spustu jednoduchych rieseni na velmi vela ludskych problemov. ale pretoze je to v spolocnosti peniazoch, tak je to tak ako to je, ako hovori damian.
prevencia rakoviny? haha.. tiez jeden z nastrojov propagandy ako vyvolavat v ludoch strach. preco STRACH? lebo vystraseni sa najlahsie ovladaju. preto!
co si myslite, preco v spravach je tolko katastrofickych informacii. zamysleli ste sa, aky je pomer medzi dobrymi a zlymi spravami? naco je vam informacia, ze v indii su zaplavy a kolko zahynulo ludi? a stav vasej mysle neovplyvnuje len to, ako pisem, ze podlahnete lahsie nejakej propagande, ste to, co si myslite :)

damian

No lidicky, piste tu nadalej o vode, hlavne, kolko denne pijete, to ma najviac zaujima. Ja sa pacientov pytam, kolko piju a je to HRUUUUUUZA. Ja sa poberam do pracicky. Ked budem mat cas, napisem v noci. Na zdravie!

damian

Ivusa, kniha sa v AJ vola CANCER - WHY ARE WE STILL DYING TO KNOW THE TRUTH, co som do SK prelozil, ako RAKOVINA - PRECO STALE UMIERAME BEZ SPOZNANIA PRAVDY. Kniha je vo svete skandalozna, velmi ziadana, proste je to dobre.

ivuša

ja som ale nepovedala, ze liek na rakovinu nie je, sak su rozne chemoterapie, aj ked nie vzdy uvinne...hmm..to je smutne, nieco podobne ako s tou malariou, ked obiavili liek, boll relativne lacny, ale zistila sa jeho ucinky naj na HIV, tak jeho cena rapidne stupla...ja smutne ako je dnes vsetko len a len o peniazoch :(

damian

...treba si tiez vyhdadat na googli clanok SMUTNÁ PRAVDA O MAMOGRAFII ., Tam pisu, ake nadherne prevencie proti rakovine mame.

ivuša

tu temu som videla, len je to nadlhe citanie, som lenoch :P ,, moja spoluziacka si teraz kupila daku dobre hrubu knihu o onkoogii..narozdiel odomna uz pracuje na vzdelani..
aku hnihu prekladas? ..sa ti tu teraz dobre radi ohladom tej rakoviny :P

damian

Palmino, kludne ma mozes nazyvat aj Dr Sarlatan. Mne osocovanie neprekaza. Prekaza mi LOZ, PROPAGANDA, A POD. A mimochodom, velmi nepresne si trafil, ked si napisal, ze mam manzelku a ze dojcila. Nemam manzelku a ani nedojcila. Neznamena, ze ked napisem "moja polovicka", ze to musi byt manzelka.

damian

Ivusa, ucili ma na strategickom menezmente, ze: Ak si myslite, ze liek na rakovinu neexistuje, bud ste naivny alebo arogantni ku skutocnostiam. Liek na rakovinu jestvuje dobrych 50 rokov, je ale pod kobercom, kde ho spratali zaujmove korporacie. Rakovina je BIZNIS, Velky BIZNIS. Toto ma ucili a odvtesy ja badam dalej.

palomino

damian, tvoja manzelka dojcila tri roky? Hm gratulujem:))) Horsie na tom s rakovinou nie sme, lebo prevencia stupla, kazdy rok sa chodi na preventivnu prehliadku, skor sa to podchyti. Ty mas ake vzdelanie, mimochodom, ze sa tu hras na primara? Velakrat sa ti totiz dari netrafit, sarlatan.