Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

rencaa

damian, dakujem za skvely tip na citanie, myslim tu webstranku. naozaj zaujimave veci :) myslienky velmi podobne tym, ktore prezentuje rng, ze existuje biela mafia, kupciaca s ludskymi chorobami, nieco pisali aj v nedavnomo cisle vitality.
a co sa mlieka tyka, tak vlastne obycajne mlieko, o ktore sa tu niektori tak biju uz ani nekupis. ta biela krabicova tekutina mozno len okolo mlieka isla.
hehe. na tom kysliku s prisadami som sa zasmiala, ja mam niekedy dojem a serioznu obavu, ze spustia kampan, ake je nezdrave kojit a ovela zdravsie a prospesnejsie pre dieta, pohodlnejsie a bezpecnejsie je umela vyziva :o)))
nic nie je nemozne v tomto svete co sa toci kolo penazi :(

damian

Ano, pise sa, ze vapnik z kozieho mlieka sa lahsie vstrebava, lebo v kozom mlieku niesu take zatazujuce proteiny, mastne kyseliny, je tam malicko cholesterolu. V irsku je porekadlo, ze Zdravy ako koza. Ja si kupujem z casu na cas aj kozi syr.

[zruseny12]

no mne jedna starsia pani odporucala prave to kozie mlieko,lebo ked som jej povedala,ze ma bolia spodky nohy skor palia,tak mi hned povedala,ze mam malo vapnika,a ze kozie mlieko aj jej pomohlo,lebo aj ona mala ten problem...tak dakujem za odpoved...pekny podvecer...

damian

Nerad by som rozputaval dlhu diskusiu o mlieko, ale, ak ma niekto problemy, napriklad s tazkymi migrenami, a prejde s kravskeho mlieka na kozie, ma velku sancu, ze mugreny ustupia. Svedcia o tom statistiky a mam s tym aj osobne skusenosti. Kozie mlieko, aj ked je urcene pre male kozliatka, je pre cloveka omnoho priatelnejsie ako kravske. Viac sa priblizuje materskemu mlieku a obsahuje kvalitnejsie zlozky, ako napr. velmi dolezita kyselina linoleovu,ktora je v materskom mlieku a chyba v kravskom. Teda, kozie mlieko je lepsia alternativa kravskeho. A ak je to kozie mlieko z domacej kozy, je to este lepsie. Pozrite, ja si tiez z casu na cas kupim kozie mlieko. Ide tu ale o princip a ten princip je, ze ludske telo mlieko po dobe kojenia NEPOTREBUJE. Vapnik a ine ziviny ma mat s plodov.

damian

Frontman, ano, hlavne koli kravskym proteinom (nadmiere), ktore telo nedokaze spracovat, potom koli mastnym kyselinam, cholesterolu a pod., to vsetko BLOKUJE VAPNIK a okrem toho zahlienuje, narusa travenie, vstrebavanie zivin. Tento vapnik je potom nevstrebatelny a ide dolu mocom. Preto je moc, ak vypije clovek pohare mlieka, husty, zlty..., preto sa cloveku chce po mlieku spat (lebo je pre organizmus zatazou).

damian

KatkaBB, ak sa Ti to zda fanaticke, aspon je vidiet, ako dennodenna propaganda mlieka zachadza daleko, svedci to aj o tom, ako daleko od zakladnych pravd je dnesna medicina a ako ludia zbytocne choreju. Ved aj dnesna onkologia povazuje vyzivove terapie za alternativu - pritom, vyziva je pre telo PRVOTNA a elternativou by mali byt chemoterapie. Farmaceut. priemysel to ale prisposobil svojim poziadavkam a obratil veci hore nohami. Takze tu je ten fanatizmus. Sme sa odklonili velmi daleko od zakladov clovecenstva, az tak daleko, ze prezentovanie jednoduchosti (ktoru tu prezentujem), sa zda byt fanatizmus. Fanatizmus, nefanatizmus, nevyvratitelne je, ze cista voda je zakladom potebnym pre vsetko tvorstvo (preco by nie aj pre cloveka??), tak, ako je nevyvratitelne, ze mlieko kazdeho cicavca bolo prirodou (ci Bohom ak chcete) urcene pre toho konkretneho cicavca. Co je na tom fanaticke, neviem. Su to zaklady poznania.

frontman

damian, prosim ta, mam otazku
akym sposobom mlieko (a syry) sposobuje osteoporozu?
je to kvoli proteinom v nom obsiahnutym, alebo z nejakeho ineho dovodu ?

DESmodka

damian, necitaj tolko akedemickych zdrojov a budes zit v klude, kazdy povazuje za tekutinu to co mu vyhovuje.. kolko ludi tolko chuti.. a porovnava ludi so zvieratami?? ach jaj..