Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

damian

Ivusa, veci ohladom rakoviny sa zmenili v r 1950. Odvtedy sa pozna mnoho liekov na rakovinu. Pozri si temu Pravda o rakovine. O tom je aj kniha, ktoru prekladama hadam aj raz vyjde na SK :-)

damian

Lirenne, plati to, co plati pre cicavcov bezne a teda, ze po kojeni matkou nastupuje bezna strava, aku je rodic daneho cicavca. Kojenie u cicavca-cloveka by sa malo skoncit po 2 a pol az 3 rokoch, az do 3 rokov sa totiz kalibruje imunita clovekocicavca. Potom ma nastupit riadna strava. Problem je hlavne v tom, ze zeny nekoja tolko, ako sa ma. Bud nechcu, alebo z roznych pricin nemozu. V takomto pripade je zial nutne siahnut po alternativach materskeho mlieka. Za dobru alternativu sa povazuje kozie mlieko, lebo sa viac priblizuje materskemu. Okrem toho dieta moze prijimat rozmixovanu zeleninu (zaparenu, ci lahko uvarenu a neskor ked sa travenie dokonale vyvinie, i surovu).

ivuša

fajn, tak ja sa chcem venovat vyskumu rakoviny, mozno sa nieco zmeni casom :D ...no tak naj sa venuje momentalen najdenie lieku na HIV a hlavne AIDS..je to otazke cislo 1..zvlastne, ze nezomiera najviac ludi akurat na AIDS, ale na malariu, na kroru lieky su, je to liecitelna choroba

damian

Ivusa, mas pravdu, s tokom informacii ma clovek problem. A preto je dobre vratit sa trochu k zakladom. Neexistuje vyskum, ktory by vyvratil to, ze to, co telo potrebuje je voda. Ohladomvyskumov - pozri, miliardy tecu do vyskumu rakoviny. A kde sme? Rakovina stupa zavratnou rychlostou. Zvysuje sa pocet onkologov, ktori sa vyjadruju v zmysle, ze onkologia ide dole vodou, ze oni sami by CHT nepodstupili, ze vacsiu sancu maju ti, co sa onkologii zdaleka vyhnu. Tak teda tu sme. Tam, kde sme boli pred 50 rokmi, ba sme na tom horsie, ver mi.

lirenne

Damian a co by som mala davat malemu babatku, ked uz nekojim a kravske mlieko mu davat nechcem. Nerada by som ohrozila jeho zdravie :-(

ivuša

myslim, ze mojemu telu je jedno, ci primem tekutimu v podobe vody, caju, ci polievky.. mechanizmus vstrebavania a filtracie v oblickach je rovnaky...no a cielom telovych tekutin je dovies do bunky aj ziviny, nie cistu vodu
predstav si, ze viem kedy fleming obiavim penicilin, viem aj ako ho obiavi... vedecke info, co boli pred rokom publikovane, mozu byt uz dnes davno vyvratene..veda sa totiz rozvyja rychlostou, co je tazko vnimat..vies co je jeden z naj problemi dnesnej vedy?..zachytit a vnimat vsetky nove informacie...

damian

Palomino, zial, este som v TV nevidel ziadnu reklamu o tom, ako matka ponuka svojmu babatku prsnik. Stale len vidim, ako mamy v reklamach tlacia do babatiek lyzicky sunaru (ci podobne).