Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

agina

A ceresne co??? A melon??? ved to obsahuje tolko vody, ze az....
Inak bacha na to cerstve mliecko od domacej kravky.
Moj svagor ked bol maly, doma chovali kozu a cuduj sa svete, nakazil sa z kozieho mliecka, ktore pil hned po nadojeni, ani ho doma neprevarili. Dostal zapal mozgovych blan.

ivuša

sak kebyze ratame len 2 litre vody, plus daky litrik caju, dalej mineralky, nakoniec nam vyjde 6 litrov :D .. al eovocie, zelenina sa rata ako potravina, co by si chcel mrkvu ci pomaranc zaratak ako 1 deci tekutiny :)

palomino

damian, ked sa porovnavas so zvieratami, nech sa paci...Ja som ale clovek, preto pijem ine veci ako tie tvoje kravy:) Je jedno, ci navrhujes pit 2 litre ci 4, kazdy clovek ma inu potrebu a zalezi aj od vahy. jancecka, ale samozrejme, ze mliecne vyrobky treba do seba dat, hlavne my zeny, co nam hrozi osteoporoza. Kde zijem je zakaz krmit kurence aj kravy antibiotikami, tak to mlieko je fajn a urcite aj od susedovej kravy je zdrave.
barbinka, jasne, ze Francuzsko ma kvalitne mliecne vyrobky, ich syry sa dovazaju aj do USA. Mnam.
Netreba brat vsetko tak horlivo. Kazdy hlasa nieco ine, treba si vediet urobit vlastny nazor a to, ze hydratacia je dolezita je dnes uz hadam vo vsetkych casakoch a podobne.

ivuša

jancecka, to je ina vec, ked mas domace mlieko :) .. ale malo kto ma to stastie, a ma susedku, co si chova kravu :) .. ale ja som mala tu cest pit domace mliecko od krvy, ale nechutilo mi, ja som zvyknuta na to mierne odtucnene a trosku tepelne upravene...

agina

Do denneho pitneho rezimu sa pocitaju vsetky tekutiny, co za den vypijes, teda aj spominane polievky.A na margo mlieka.
mam 28 rokov, za cely zivot ak som vypila 20 litrov mlieka, tak to je vela.Povacsine som pila ciste vody, mineralky, stolove vody a bylinkove caje.Rodicia ma k tomu viedli, nepit sladene napoje, nejest chipsy, slane oriesky a pod.To som si dopriala len na Silvestra.Nikdy som nebyvala chora, ked som dostala chripku raz za tri roky, tak to bolo vela.Teraz je tomu tiez tak, imunitu mam perfektnu /klop-klop/ a pred rokom som chytila alergiu na pel, prach, roztoce.....

ivuša

kazdy tvrdi nieco ine o tom, kolko je vhodne pit denne vody... niektore tetusky na medicine tvrdia ze 1-2 litre, koli stalosti vnutorneho prostredia...vraj si ... ale to sa mi zda malo...najma v lete ked su 30 horucavy, sak vypotim daky ted deciliter potu..vlete vpohode aj 4-5 litrov.. no a velmi zalezi aj od velkosti cloveka, tak je jasne, ze ked ma niekt 150cm, tak pije menej ako ked ma niekto 190 cm...taktez nesuhalsim s tym, ze caj je mocopudny a nerata sa da tekutin, niekedy pijem len caj, a nemam pocit, ze by som bola z toho dehydratovana...
op skodlivosti kavy, tiez som citala o priazdnivych ucinkch, aj ked ju nepijem... a neviem preco damin vsetkointerpretujes na zeny?..praveze zeny maju pravidelnejsi pitny rezim ako muzi, aj kavu piju aj muzi, moj otec jej vypije omnoho viac ako mama...
netvrdila by som, ze rakovina suvisi akurat s tym, ze pijem malo vody...u muzov mame zase vo velkom rakovinu semennikov, dokonca uz 18 rocni..tiez to je tym, ze piju malo vody a vela kavy?? sak porad ja im nieco...
mineralky by sa nemali pit vo velkom, maly by sa striedat, ale skor koli tomu, ze si zanasame organizmus mineralmi, ktore sa ukladaju do stien ciav..takysto je to aj s tym mliekom, ze ten vapnik moc nevyuzijeme, ale ulozi sa nam do ciev, co ma neskor vazne dosledky