Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

ivuša

deti vedia mlieko lepsie vyuzit, maju niektore enzymy, co mi uz nemame, kedze maly kojenec je odkazany na pitie mlieka, tak je na to aj prisposobeny.. kdesto my sa uz nestravujeme cisto mliecnou stravou, tak niektore enzymy uz nemame..mlieko vo velkych mnoztvach nie je zdrave, aj koli vselijakym antibiotikam, ktorymi dopuju kravy a prenasaju sa aj mliekom..ale netvrdim, ze je nezdrave

jancecka

voda je určite zdravá ale nemyslím si že ostatné sa neráta za pitivo, a mlieko je podľa mňa tiež zdravé, ja ľúbim mliečko a hlavne teplé priamo od kravičky :D keby mi nerobilo zle na pleť, tak ho pijem na litre, lebo na kĺby mi veľmi pomáha :D

barbinka

kosa: no môjmu bratovi, aj mne bolo odporúčané mlieko a mliečne výrobky a obidvom nám to pomohlo. a áno, to vo Francúzsku, to je pravda. aj ja som to videla. však patria k najväčším konzumentom aj výrobcom mliečných výrobkov. a majú ich veľmi kvalitné. mňam, mňam

rencaa

damian, takto sa robia famy :)) ja tiez suhlasim s objemom 2l cca, tiez som za cistu vodu. tie 4 l maju asi z mojho prispevku k detoxikacii.
voda vo zvysenom objeme posobi tu ako cistidlo, premyva bunky a zbavuje ich skodlivin
napje s normalny cukrom este ako tak, ale vrchol nechutnosti su napoje s nahradnymi sladidlami :( a vobec, cim viac sladkeho pijes, tym mas vacssi smad a tym viac pijes a tym viac prachov do napojoveho biznisu - nasleduj instinkt :o))

damian

Ja som bol v noci v sluzbe. Mam tam jednu kolegynu, co ma obrovsky fibrom, vyzera ako tehotna. Viete, co pila celu noc? Fantu pomarancovu. A to aj napriek tomu, ze jej vecne vysvetlujem ako to pomaha rastu fibromu. Nuz, su ludia, co si povedat nedaju, aj keby pred nimi bola ustlana smrtelna postel. My si ale svoju moralnu povinnost plnime - informujeme, ucime, vysvetlujeme...

kosa

barbinka,

tiez mam za sebou studijny pobyt v Parizi, a suhlasim s Tebov ze hocijaky supermarket ma cas pultov(chladiacich0 vyhradenych vylucne len pre mliekoprodty.( a je ich tam spusta).

tie ich produkty su chutne.

damian

Ja pisem (teda podla vyskumov) o 2 az 2 a pol litra vody a zrazu sa to prekoprclo na 3-4 litre. Este par dni tu budeme pisat a uz to bude 6 litrov denne... :-) Palomino, este raz si dobre precitaj, co je napisane v uvode temy a dobre nad tym porozmyslaj. Zatial napisem len tolko, ze telo si moze zvyknut na vselico a podla toho sa potom spravat. Ak si telo zvykne na chronicke dehydrovanie, nikdy malokedy pocitis, ze uz potrebuje vodu, lebo ziadny signal o potrebe vody nevyda. Teda vyda, ale to uz hovorime o pokrocilom dehydrovani. A este nieco, ked si presvedcena, ze polievky a pod., patria do pitneho rezimu, preco si to myslis. A co tak zacat napajat zvierata kavami, cajmi, coca-colami a pod?...