NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

palomino

Nesuhlasim s tym, ze mlieko je fuj. Od tretieho mesiaca zivota som bola na kravskom mlieku, nemam ziadne alegie a teraz mam 4 malinkate biele plomby...Mlieko mi nechuti, tak si davam brokolicu, karfiol, mak, syry. Ze sa ma pit 3-4 litre vody s tym nesuhlasim tiez. Mam 42 kil a nie je mozne, aby som tolko vypila ja aj moj 80 kilovy manzel...Pijem, ked ma potrebu. A do prijatych tekutin sa veruze rataju aj polievky aj caje. Vodu bez bubliniek nevypijem, raz nam dosla mineralka a radsej som cely den nepila, ako si dat cistu vodu. Pijem jemne sytenu so sirupom (bez konzervacnych cinidiel a podobne), inak by som nevypila nic...

RNG

osteocynesine je pripravok s obsahom vapnika vyrobeny z perlete musli. Predavaju ho ako homeopatikum, ale podla definicie homeopatik(latky ktore robia podobne priznaky, ako dana choroba) to vobec nesedi.
Ako zdroj vapnika je len ciastocne organicky, povacsine je to uhlicita, flourid a fosforecnan vapenaty. Vsetko tazko absorbovatelne formy vapnika a nic ine na kosti.
Ja davam prednost zmesiam na kosti s klinicky dokazanou lepsiou absorbovatelnostou so vsetkymi mineralmi a vitaminmi potrebnymi na zabudovanie do kosti.

nika-v

mariaa, Osteocynésine nie je ani tak doplnkom výživy, ale vplýva na metabolizmus vápnika a fosforu. Napadlo ma to vzhľadom na tvoje problémy. Vplýva tiež na celkový energetický metabolizmus, je proti únave, vplýva na pevnosť šliach atď. Taktiež je výborný na zlomeniny, alebo po operáciách,v týchto prípadoch ho mám odskúšaný.

keramika

Barbinka aj ty by si mala prestat konzumovat mlieko lebo ta kravska bielkovina nielenze ta obera o vapnik ale aj o šedu kôru...

jajka

a este to ze poznam ludi co mlieko vobec nepili a mali plne usta zubnych kazov...a o genetike to tiez nie je lebo v rodine ostatni mali kazy

jajka

osobnu zlu skusenost s mliekom nemam, tak nemozem nic zle povedat...len to ze ja som pila vela mlieka a mala som zuby bez kazov a zlomeninu iba jednu-malicek na ruke, a to som liezla kada tade...

damian

Jajka, to, ze mlieko deti dokazu lepsie spracovat, zial neznamena, ze im pospieva. Artritidy, leukemie, mikrointestinalne krvacania, alergie.... to su choroby z mlieka, ktorymi deti trpia, aj ked sa zda, ze ho lepsie znasaju ako dospeli.

jajka

tiez som citala taky clanok o mlieko, ktory si myslim ze je pravdivy, ze detom mlieko prospieva, dokazu ho spracovat, ale organizmus starsich ludi uz mlieko neznesie a ani ho nedokaze spracovat, a navyse spôsobuje osteoporozu.

rencaa

damian, s tym mliekom absolutne suhlasim.
tiez vravim, ze zajac nepije tigrie mllieko :o)) a ked som sa nedavno dozvedela, ako vlastne vyvolavaju laktaciu krav priemyselne.. no amen tma. ani ma nenapadlo, ze po oplodneni, nenechaju dozriet plod.. :(
a tiez krava.. zerie iba travu a zrejme na osteoporozu netrpi :))