Od zajtra chudnem !!

denisa

ja som zacala pomaly chudnut minuly rok to je fakt schudla som cca 9,5 kil. avsak posledne 4 mesiace sa mi vaha ani o gram nepohla a to som uz robila vsetko co sa dalo. pravidelna strava 5-6 krat do tyzdna fitko. moja motiacia zacala vyprchat az do vcerajsieho vecera. som dost prisna na seba a budem si davat pozor aby som ich nepribrala spat ale viac vam viem povedat len o par tyzdnov

jo-jo

tucnucka:uplne s tebou suhlasim,ale vies,ked niekto potrebuje rychlo schudnut(npr.ako ja) a to za kratky cas,nic ine mu nezostava

tucnucka

ano miselka mas pravdu zaruceny jojo efekt... ved je tam napisane ze je to pre obeznych ktory potrebuju schudnut pred chirurgickym zakrokom cize na kratucku dobu potom naberu este raz tolko co schudli...

tucnucka

ale ja nechem schudnut na mesiac ja chcem schudnut na staly cas... neuzvavam diety ale zmenu stravovacich navykov ... co ked ja schudnem tou dietou co pises a potom??? vratis sa k povednemu jedeniu a mas vsčetko naspat.. ja radsej pomalsie a ucinnejsie

lucia313

Už som našla, ďakujem asi vyskúšam, keď aj Tebe zabrala :-)) potom daj vedieť koľko si schudla po 7 dňoch