Od zajtra chudnem !!

denisa

pred par dnami som tu objavila dietu ktora bola na 7 dni a mala by som schudnut 5-6 kil. tak drzim ju 4 den a schudla som 3,6 kil co sa mi vcera vecer nechcelo verit. nehovorim ze je to zdrava dieta ale urcite pomaha ked sa vam chudnutie zastavi tak ako mne.

jo-jo

no po vcerajsku sa za seba trosku hanbim...neviem kde sa stala chyba:-(
r:musli+jogurt+ovocie
d:jablko
obed:celozrnny rohlik+sojove curry(sojove boby+tofu v rajc.omacke)
vecera:1%acidko+1ks VISNOVEJ BUBLANINY:-(
ja viem ze tym kolacom som to cele skazila,ale nedalo sa mu odolat,aspon som sa snazila si ho vychutnat i ked ten kusok bol cca 5*5cm velky:)
nastastie som vecer bola na prechadzke so psikom a hodinu vo fitku:)
a od pondelka mam o kilo menej:-)jupiiii

cloe007

ved ja som nepovedala, ze na ne nechcem schudnut..ja s tym ratam...ved na co su mi taketo prsia, ked ostatok je otrasny? hh takze, ja to beriem ok..okrem toho, ked som mala svoju povodnu vahu a miery, vyzerali pekne, aj ked mensie :P
inak ja chcem schudnut, pretoze chcem konecne prekonat samu seba...tym chcem podakovat kamoske, ze ma do toho vlastne donutila nasou stavkou...stavili sme sa, ze budeme mat tehlicky do konca leta.. a kedze nejaky ten zaklad uz mam (martinko mi povedal, ze ked som cvicila predtym a teraz to mam obalene tukom, malo by to ist lahsie), mohlo by to vyjst...budem mat cas, ziadna skola.. iba kopa ovocia, zeleninky, slnka a sportu... tesim sa na to straasne ...

tucnucka

Denny prijem okolo 4500kj pila som ale necvcila nechcelo sa ... a nezabudnite ze hovorit no zacne chudnut a necvci ved to je dolezite lebo ja cvcim dlho len chudnut som sa rozhodla od pondelka a oddych si mozem dat

rencaa

zajtra, zajtra len nie dnes, vravi kazdy lenivec.
a ked nie zajtra, tak od pondelka, alebo najlepsie su novorocne predsavzatia :))
tak ja som zacala, sice nie chudnut, ale detoxikovat pred 5. tyzdnami,

a miery na zaciatku:
prsia: 104
pod rebrami, pas: 80
pupok: 106
boky: 109
stehno: 62
hmotnost: 81 kg

a teraz:
prsia: 101
pod rebrami, pas: 77
pupok: 101