Od zajtra idem chudnut prida sa niekto???
kazdy tyzden tu zverejnim svoje miery..
TAkze dnes:
prsia:95cm
pas:75cm
Bedra:91cm
Boky:100cm
Stehno: 59cm
Vyska : 170cm
Vaha : 65kg
chcem schudnut 5 kil do 1 mesiaca prida sa niekto???
Od zajtra chudnem !!
lalalal: ovocie sa má jesť len do dvanástej. a na zrýchlenie metabolizmu je dobré piť vodu z vodovodu. píšem z vlastnej skúsenosti. pijem minimálne 3 litre denne.
No, to poznam doverne:D Ale zial moj pomaly metabolizmus ma zacal dost hnevat a musim eteraz davat pozor co spapam, nebudem sa moc obmedzovat, klasika pecivo sladkosti a taketo veci nejem a tiez neppam po 18 , len ovcoie a zeleninku, no dost sa obavam, lebo mam dost vypukle brusko, neviem ci to je tym, ze mam pred kramamy, a z toho alebo co..:( snad to nieje tehotenstvo lebo ma porazi:D..:) takze psychicka priprava?:) no mna dost psychicky pripravil poshlad do zrkladla , pri ktorom som sii hned povedala a dost!!!:)
lalalalll:ja momentalne nechudnem, aj keby som chcela nejakych 4-5 kg. Zatial sa len motivujem a zbieram odvahu:))Strasne rada totiz jem a bez velkeho mnozstva jedla si den neviem predstavit...
Myslim, ze 4000 kj, ale nie som si ista. Zalezi od toho, co robis, ci sa viacej pohybujes, alebo len vacsinu dna presedis v skole, ci kancelarii, je to podla mna individualne. Kazdy ma predsa aj iny metabolizmus, inac mu spaluje.
No, ja som uzivala minuly rok L-carnitin a dala som dole 5 kg, ale zas mozes mat pravdu, mozno to fakt bolo placebo efekt:D ale zabera, pokial tomu veris:D:):) ale teraz mam vazne problemy s chudnutim a fakt neviem co mam robit... a najhorsie ze nevioem ani ten zaklad ze kolko tych kcal, ci coho za den sa pri chudnuti odporua maximalne spapat, nevies poradit???:)
Lea a lallaaaa: nepozerali ste myslim v piatok na CT 1 diskusnu relaciu o chudnuti? Bol tam cely rad odbornikov a dosli k tomu, ze ziadne farmaceuticke vyrobky na chudnutie nezaberaju! Je to len a len biznis a placebo. Cize funguje to tak, ze ked za nieco vysolim 1000 sk, alebo viac, tak si automaticky davam pozor na to co jem...Podla lekarov na podobnom principe funguje aj delena strava-mensie porcie, presny cas jedenia, nezobkanie hluposti pomedzi jedla a pod. Robili sa vraj vyskumy a delenie bielkovin a sa charidov vraj nema nic spolocne s chudnutim. Pomoze to vsak tym, kt. maju problemy s travenim, lebo oddelene jedlo je lahsie stravitelne.
ahoteeee... najtazsie na chudnuti je pre mna hlavne to ze na zaciatku ZIADNE vysledky niesu vidiet to je demotivujuce, nemate nejake rady ako mat pevnu volu?:(
Ozaj a na chudnutie je vraj dobry L- CARNITIN pred cvicenim:).. ludiaa ja mam velikanske brusko:(
dietu ani neskusam skor pravidelne cvicim kazdy den hodinu a pol na bicykli ale asi budem musiet obmezdzit aj prijem:) ale chcela som skusit aj pilates...alebo nieco na podporu chudnutia ale dako tym pripravkom neverim.Nepoznate nejaky overeny co funguje?
ahojte baby,rada by som sa spytala na energeticku hodnotu cmaru-1%tuku,probio,znacka tami.upenlivo som to hladala na nete,ale nikde nic,tak ak by niekto vedel,nech napise.dik
Tiež chcem povedať,prečo od zajtra,začnite už dnes!!!!. To od zajtra je také nedôveryhodné.Ak chcem niečo pre seba urobiť,musím si to napratať do hlavy,stotožniť sa s tým a začať so zmenou okamžite. Tých od zajtra,od pondelka potom bude ešte donekonečna veľa. A držať diéty je zaručený jojo...treba na to inak.Pravidelná strava,pestrá,nevynechávať jedlá,telo nesmie pociťovať hlad,pridať pohyb,pohyb. Proste zmeniť životný štýl.