Od zajtra idem chudnut prida sa niekto???
kazdy tyzden tu zverejnim svoje miery..
TAkze dnes:
prsia:95cm
pas:75cm
Bedra:91cm
Boky:100cm
Stehno: 59cm
Vyska : 170cm
Vaha : 65kg
chcem schudnut 5 kil do 1 mesiaca prida sa niekto???
Od zajtra chudnem !!
tak to teda aj ja od zajtra.chapete za tyzden som pribrala 3 kg!!!!!!!!!ale sompred menzesom...moze to byt tym???????????????help
ahoj macaa, nic si z toho nerob a zacni odznova, vzdy je lepsie nieco urobit, hoci opakovane, ako sa vzdat a rezignovat uplne...ja som tiez schudla iba to jedno kilo od 1.7. a nic si z toho nerobim, snad to pojde pomaly, ale isto. Na vine moze byt aj bliziaci sa spln, vtedy si telo drzi vsetko ako kliest, po splne k novu sa chudne lahsie.Ja som navyse mala este aj pred menzesom, tak takato kombinacia je veru pohroma...
nič som neschudla a to beriem aj lipoxal extrem.už budem končit s krabičkou a nič.ale čo by som chcela:v sobotu guláš párty-guláš večer o 22.00,včera grilovanie...sisina hanbím sa.nemám pevnú vôlu.
Hallo chudnuce, uz ste nieco schudli?
ahoj sisina.jojo efekt poznam.prave tak som tolko nabrala.pred dvoma rokmi som mala až 74kg.no horor.schudla som tak,že som jedla do 16.00.poradili mi to štíhle známe.ale ked si zvyknem na jedenie aj o 23.00,ťažko si od toho odvykám.ale musím.včera som naposledy jedla o 17.30.jupíí :-DD
ahojte baby...ako vam to ide? ja dnes nemam absolutne ziadny cas na cvicenie... iba rano som zaposilovala na brusko a stehna a sla som za lekarom...teraz som sa vratila a musim porobit vselijake tie pracicky domace a tak...prave som mala olovrant- grahamovy rohlik s paradajkou a dietnou salamou :) na veceru si dam kuracie udusene prsia takisto so zeleninkou...a vecer posilovacky znova...ok baby tak ja idem...papapaa :-* a chudnutiu zdar! :D
Ahoj macca! Tak to sme priblizne v rovnakom veku. Pozeram, ze chces schudnut 13 kil, tak to je dost. Daj si zavazok, ze do konca roka schudnes. Inac rychle chudnutie...ved vies, jo-jo efekt a podobne. Vraj aby nenastal, ma sa chudnut asi tak dlho, ako to clovek naberal na seba. Podla mna sa to da aj trosicku rychlejsie. A z toho, ze si sa vecer najedla si nerob nic.Vzdy je sanca zacat odznova. Ja tiez jedavam tak neskoro, aj neskor teraz v lete. Dolezite je, co jes.Radsej si daj len ovocie, alebo jogurt. Niektore baby tu pisu, ze nejedia uz po 17 hod. a pod.podla mna je to blbost, organizmus musi spalovat vkuse, ked sa nenajes, on to stopne a priberies aj z \"vody\", skratka si setri na horsie casy, lebo vie, ze zajtra po 17 uz nedostane nic.