Od zajtra idem chudnut prida sa niekto???
kazdy tyzden tu zverejnim svoje miery..
TAkze dnes:
prsia:95cm
pas:75cm
Bedra:91cm
Boky:100cm
Stehno: 59cm
Vyska : 170cm
Vaha : 65kg
chcem schudnut 5 kil do 1 mesiaca prida sa niekto???
Od zajtra chudnem !!
nechudnite od zajtra ... zacnite uz dnes :-)
opravujem sa ta desiata: zemla paradajka... ,ma okolo 900KJ
ak chces schudnut z prs tak schudnes aj z noh... neda sa schudnut len z jednej oblasti... tak mozes cvcit na prsia ale neviem ci sa ti tym zmensia..
tak moj den vyzera asi tokto
ranajjky si dam: 60g musli( kukuricne lupienky ovsene vlacky a susene ovocie)s 200ml polotuc. mliekom to ma nejakych 1340KJ
na desiatu som si dala 60g celozrnu zemlu so syrokremom hyd. sunkoou a paradajkou to ma okolo 1012KJ
na obed kedze som v skole som si dala 100g hrozna to ma 289KJ
doma som si dala polievocku taku lahku ale napr. porovu alebo slepaciu ale iba 250ml to ma nejakych 1200KJ ak nie menej a na veceru pijem 250ml nizkotuc. acidka to ma okolo 425 Kj
plus pijem caj na chudnutie zeleny caj a vodu asi tak dokopy 2.5 litra a este hodinu cvcim 6 krat do tyzdna
Ahoj tuckucka co jedavas na obed ?normalne jedlo ci nieoc male? Ja by som chcela strasne schudnut prave z prs ,nevies ako na to?
cloe lenze ked chudnes budes chudnut aj z prs... mam rada svoje telo ale tak rozhodla som sa schudnut pre lepsi pocit... a dokazit si ze dokazem to..
dnes je pre mna tiez fajn ale az vecer napisem ako co som zjedla dnes je len polka dna skoro ..
cafko...mozem sa pridat aj ja? moje miery:
prsia: 91cm
pas: 73cm
miesto tesne pod pupkom(asi bedra: 93cm
zadok: 103cm
stehno: 64cm
vaha: 60kg
vyska: 165cm
chcela by som dat dole minimalne 5-7 kil a mat dokonale miery (aspon tie boky a pas..kedze s prisiami asi nic neurobim :D)
takze o tyzden cafte :-*
aaaaa..este som zabudla-pocas dna som vypila 3l tekutin(cca 1,5l vody a 1,5l neperlivej mineralky)+ 2salky zeleneho caju:-)
tak vcerajsok bol pre mna hotovy zabijak:-)snazila som sa cely den jest poctivo a vystrihat sa sladkostiam...
ranajky:musli+biely jogurt+ovocie
desiata:jablko
obed:salat+platok lososa(na pare)
olovrant:cca.100g tvarohu(2,5%tuku)+celozrnna zemlicka
vecera:par visni+1knackebrot
poradil by mi tu niekto,ci je to vhodny jedalnicek?a ci mam nieco pomenit?:-)
pussy: nie je fajn, ovocie máš jesť len do 12tej, inak ho tvoje telo nespáli.
pussy kj si pocitam na stranke www.florastranky.sk a tam budes mat ze e-kalkulasku zapnes ju a tam ti naskoci tabulka a davas co si zjedla a vypocita ti to kolko si zjedla kj ak chces schudnut zdravo mala by si zjest okolo 4000-6000KJ to je idealno pod hranicu nechod hrozi jojo efekt
ja by som skoro volila zdravsie a viac ako nezdrave a malo... podla mna si toho zjedla dost malo a tak dlho nevydrzis... ale ak si myslis ze ano tak potom asi v tom mozes pokracovat